![]() |
Betül Demir Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Betül Demir Şarkı SözleriSenden Uzaklarda Cesaretim var benim Yeniden başlamaya, Zamanı geriye almaya ![]() ![]() ![]() Bir yağmur damlası olsa Aşk yeniden can bulsa Hazırırm,sonunda ne varsa ![]() ![]() Suya adımızı yazdım Yalan olsada inandım, Oturdum bütün gece, Resimlerimize baktım ![]() ![]() ![]() Senden uzaklarda mutsuz kalbim İnanmıyorsan gel kendin gör, Belkide deymezsin bunlara Ama benim gözlerim kör ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Betül Demir Şarkı SözleriSusmam EMİNMİSİN DEĞİLMİSİN? BENİM MİSİN GEÇ KALMADIN MI? NE YAPTIYSAM VAZGEÇMEDİN GÖNÜL AŞKTAN NASİBİNİ ALMADIN MI? NE AĞLADIM NE AĞLADIM ZOR OLSA DA TOPARLADIM NEDEN SANA DİYE SORMA BUNU BEN BİLE ANLAYAMADIM SUSMAM SUSTURAMAZ BENİ GÖZYAŞI SELİ DUYMAM SÖYLEMEYE GECİKTİĞİN SÖZLERİ SORMAM ANLADIYSAN EĞER GERÇEKLERİ GEÇ KALMADIN MI? ARA SIRA AKLINA DÜŞERSEM YILDIZLARA BAK KAYIP GİDERSE BİR ÖMÜR DÜŞÜNME AĞLAMA BIRAK ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Betül Demir Şarkı SözleriSüper İster istemez etkileniyor Her insan ayrılıktan Ne kadar zor olsa da Geriye dönmek bazen imkansız Bir örnek ver bana Kim kaldığı yerden devam ediyor Böyle durumlarda aşkın üstüne Gitmek anlamsız ![]() Ben de öyle yaptım zaten Çekildim kabuğuma ![]() Sen de öyle yap bir zahmet Hatta ![]() Süper bir fikrim var Sen şimdi git bir daha geri gelme Benim de sabrım var Şekil değiştiriyor tükenince ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Betül Demir Şarkı SözleriTaş Duvarlar BİR BEN VARDI İÇİMDE ÇOK SEVDİĞİM KAÇTIM KENDİMDEN ÇOK UZAKLARA BAKA KALDIM ARDINDAN UMARSIZIM YAKMIŞ BAŞIMI DÜŞMÜŞ TUZAKLARA BAŞKA BİR DENİZDE YÜZÜYORUM ARTIK DERİNLERE DALMAKTAN KORKMUYORUM HERŞEYİ OLDUĞU GİBİ KABULLENDİM NEDEN İNCİTTİNİZ DİYE SORMUYORUM TAŞ DUVARLAR ÖRDÜNÜZ BENİ KİME DÖNDÜRDÜNÜZ İÇİMDE YANARDINIZ NİHAYET SÖNDÜRDÜNÜZ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Betül Demir Şarkı SözleriUnutma Beni Bu aşk oyunu baştan yalan Kaç kaçabilirsen unutma maziyi silmez zaman Bu kalp yarası senden kalan Yak yakabilirsen,at atabilirsen Unutma senindir her an Sormam nedendir onca senelerdir seninim bırakma beni Ya bir haber yolla ya bir selam gönder Dayanamam unutma beni ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Betül Demir Şarkı SözleriYapamadım Söyle kaç kere cesaret edip Kaç kere ihanet edip Baktın aşkın yüzüne söyle Susma, Kendini feda edip Herşeye veda edip Gitmedin mi söyle Neden her aşkın içinden ayrılık geçiyor biraz Ve ben hala seni sevdiğimi söylüyorum avaz avaz (×2) Yapamadım aşıktım sana kalbime karşı koyamadım Haksızdın ama seni bir kez bile suçlamadım Unut diyorum ama unutmuyor bu gönül Aaaaaa Uyumadım ağladım sana geceler boyu ağladım uyumadım Yalnızdım ama beni bir kez bile aramadın Söner diyorum yalan sönmüyor bu gönül |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Betül Demir Şarkı SözleriYaz Geliyor benden neyi ne kadar aldıysan hepsini geri gönder bu aşka borcumu fazla fazla ödedim artık yeter ![]() sen söyledin ben dinledim, bekle dedin bekledim, başka bi açıklaması yok bunun ben sana hiç yetmedim ![]() korkmuyorum yine seveceğim aşk ,yüreğime az geliyor ![]() eridi buz gibi kara kışım ah kaderime yaz geliyor korkmuyorum yine seveceğim aşk ,yüreğime az geliyor ![]() eridi buz gibi kara kışım ah kaderime yaz geliyor ben den neyi ne kadar aldıysan hepsini geri gönder bu aşka borcumu fazla fazla ödedim artık yeter ![]() sen söyledin ben dinledim, bekle dedin bekledim, başka bi açıklaması yok bunun ben sana hiç yetmedim ![]() korkmuyorum yine seveceğim aşk ,yüreğime az geliyor ![]() eridi buz gibi kara kışım ah kaderime yaz geliyor korkmuyorum yine seveceğim aşk ,yüreğime az geliyor ![]() eridi buz gibi kara kışım ah kaderime yaz geliyor korkmuyorum yine seveceğim aşk ,yüreğime az geliyor ![]() eridi buz gibi kara kışım ah kaderime yaz geliyor korkmuyorum yine seveceğim aşk ,yüreğime az geliyor ![]() eridi buz gibi kara kışım ah kaderime yaz geliyor korkmuyorum yine seveceğim aşk ,yüreğime az geliyor, eridi buz gibi kara kışım ah kaderime yaz geliyor ![]() |
![]() |
![]() |
|