![]() |
Gökhan Türkmen- Gökhan Türkmen Şarkı Sözleri- Gökhan Türkmen Şarkıları |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gökhan Türkmen- Gökhan Türkmen Şarkı Sözleri- Gökhan Türkmen ŞarkılarıGünah Yürürüm, yalanların ardından Ölürüm, karanlığın ardından Sonsuzluk, kahrolası bir hayal Günahkar gecelerin ardından Sahtekar gecelerin ardından Bile bile göç eder inançlarım Yarım kalır dualarım Çığlıklarla gömülür hayatım Bile bile yalvarır bak ellerim Günah saçar bu gözlerim Ateşlerde yanarım af dilerim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gökhan Türkmen- Gökhan Türkmen Şarkı Sözleri- Gökhan Türkmen ŞarkılarıKalakaldım Unutmaya başlamışken Eski günlerin acısını Farklı olduğunu sanmışım ahhh Verdim sevginin dolusunu Tek suçum sana değer vermişim Solmuş yapraklar gibi eriyip gitmişim Biraz ilgi biraz şevkat miydi? seni şımartan bendim iki güzel sözle seni göklere çıkartan Buna karşılık hediyen demek, ihanetin Yalnızlık herzaman ki gibi Kollarınaa ![]() ![]() Yalnızlıktı kollarına beni alan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gökhan Türkmen- Gökhan Türkmen Şarkı Sözleri- Gökhan Türkmen ŞarkılarıKayıp Şehir Ben gönlümü bir kere sana verdim Ömrümü uğruna heder ettim Son durak, liman seni seçtim Vazgeçemiyorum ![]() ![]() Gururu, kibiri evde bıraktım En yalın halimle sana aktım Gözlerime bir kere ışık yaktın Vazgeçemiyorum ![]() ![]() Öle öle en kayıp şehirde Aşkımla sürgündeyim belkide Sürüne sürüne tutsağım gözlerine ![]() ![]() Delice delice tutkunum sadece Kızıyorum en zayıf halime sevsende Sev Sevme umrumda değil ![]() ![]() Öle öle en kayıp şehirde Aşkımla sürgündeyim belkide Sürüne sürüne tutsağım gözlerine ![]() ![]() Delice delice tutkunum sadece Kızıyorum en zayıf halime sevsende Sev Sevme, Vazgeçemiyorum ![]() ![]() Ooof, sev sevme, Seni Seviyorum ![]() ![]() Gözlerim doluyor gecelerde En yalın en küçük hecelerde Dilimin ucuna geldiğinde Söyleyemiyorum ![]() ![]() Zaman öyle akıp gidiyorken Sana deli yüreğim biliyorken Şeytan diyor ki dök dilinden Söyleyemiyorum ![]() ![]() Öle öle en kayıp şehirde Aşkımla sürgündeyim belkide Sürüne sürüne tutsağım gözlerine ![]() ![]() Delice delice tutkunum sadece Kızıyorum en zayıf halime sevsende Sev Sevme umrumda değil ![]() ![]() Öle öle en kayıp şehirde Aşkımla sürgündeyim belkide Sürüne sürüne tutsağım gözlerine ![]() ![]() Delice delice tutkunum sadece Kızıyorum en zayıf halime sevsende Sev Sevme, Vazgeçemiyorum ![]() ![]() Ooof, sev sevme, Seni Seviyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gökhan Türkmen- Gökhan Türkmen Şarkı Sözleri- Gökhan Türkmen ŞarkılarıKörebe Yaşamadım mı sandın? Yapamaz mıyım sandın? Kara kutu bende ![]() İniş izni kulede ![]() Uçuk kaçık başka bir tene, Ucu açık günlere ![]() Kafam rahat şimdi ![]() Sana göre "kime ne" ![]() ![]() Bana göre pek de haylaz ![]() Kafam iyi sana ne? Artık olmaz ![]() ![]() Sözümün de eriyim ![]() Bak ben de böyleyim ![]() Deli dolu biriyim ![]() İşte bu "aşk-ı canbaz!" Kaçamadım mı sandın? Kaçamaz mıyım sandın? Kara kutu bende ![]() İniş izni gecede ![]() Açık saçık başka bir tene, Yaptığım inan her şeye ![]() İçim rahat şimdi ![]() Sana göre "hadi be" ![]() ![]() Bana göre pek de koymaz ![]() Kafam iyi sana ne? Hayır olmaz ![]() Sözümün de eriyim ![]() Bak ben de böyleyim ![]() ![]() Deli dolu biriyim ![]() İşte bu aşk-ı cambaz ![]() ![]() ![]() Ben bir düştüm Pek rüküştüm ![]() Senle doğup, Nasıl da sensiz ölmüştüm ![]() Şimdi anla ![]() Bak zamanla, doğduğum yer, Kül aslında ![]() Sana göre körebe ![]() Bana göre aşk-ı derya ![]() Ne kadar da acemi ![]() ![]() ![]() Ama şimdi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gökhan Türkmen- Gökhan Türkmen Şarkı Sözleri- Gökhan Türkmen ŞarkılarıÖldürme Gözlerini kapat benim yerime , Düşün geçmişi birde Sende , Bu kalanlar için sızlatırmı ? Yaban eller bize yar mı ? Şimdi bıraktığın yerdeyim ![]() ![]() Sensiz uzun gecelerdeyim ![]() ![]() Gözlerim görmez oldu ![]() ![]() Artık hayat yalan oldu ![]() ![]() ![]() Gel beni bırakma ellerde ![]() ![]() Sebepsiz saatsiz gecelerde ![]() ![]() Her ömür gençliğinden vurulur ![]() ![]() ÖLDÜRME beni bu yerlerde ![]() ![]() ![]() Yandım kül oldum hasretinle , Dağıldı herşey heryerde , Bi gülüşün yeterdi hayalime , Yanma sırası artık Sende ![]() ![]() ![]() Şimdi bıraktığın yerdeyim ![]() ![]() Sensiz uzun gecelerdeyim ![]() ![]() Gözlerim görmez oldu ![]() ![]() Artık hayat yalan oldu ![]() ![]() ![]() Gel beni bırakma ellerde ![]() ![]() Sebepsiz saatsiz gecelerde ![]() ![]() Her ömür gençliğinden vurulur ![]() ![]() ÖLDÜRME beni bu yerlerde ![]() ![]() ![]() Dönemem terkettiğim hiçbir yere , Dolaşıp duruyorum sokaklarda , Dilimde o Son Duam ![]() ![]() ![]() Ben HiçKimseyi bu kadar SevMedimki ![]() ![]() Sonsuzluk gibi çıkıyordun sözde içimden , Umutsuz bir yakarış gibi , Hiç bitmeyecek bir hasret gibi ![]() ![]() Ben HiçKimseyi bu kadar sevMedimki ![]() ![]() ![]() Gel beni bırakma ellerde ![]() ![]() Sebepsiz saatsiz gecelerde ![]() ![]() Her ömür gençliğinden vurulur ![]() ![]() ÖLDÜRME beni bu yerlerde ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gökhan Türkmen- Gökhan Türkmen Şarkı Sözleri- Gökhan Türkmen ŞarkılarıRastgele Durumlar beter, Kaçmakla sanma biter ![]() ![]() Bu kadar yeter, Fazla aşk beni mahveder Bu kadar sorun, Hangi cehennemde çekilir ki? Hangi akıllı sevilir ki? Benim de aslında şansım Deliyim ben sana deliyim Hangi aşık bile bile Yolunda ölür gide gele Ben denizinde bir balığım Çekinme güzelim, rastgele ![]() ![]() Üzülme canım olsun, İstediğin "canım" olsun Sana değer bütün dertler Bana değer geçer dünler, Gözüm uzağa dalar, Bu gönül aşık, kanar ![]() Yeter ki o sen olsun ![]() ![]() Üzülme canım olsun, İstediğin "canım" olsun Sana değer bütün dertler Bana değer geçer dünler, Gözüm uzağa dalar, Ama gönlümü yoklar Anlayamaz, biliyorsun ![]() ![]() Cezbeder beni uzaklar Bu gönül aşık, kanar Yeter ki o sen olsun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gökhan Türkmen- Gökhan Türkmen Şarkı Sözleri- Gökhan Türkmen ŞarkılarıRüya Her adım anladım seni bana bağladı Adı mutluluktu ağladım Nerdesin bitmesin Buraya kadarmış sevgilim Elveda diyen senmisin Gitme dur sakın Acıyor içim sensiz Gitme sevgilim Mutlu olsanda bensiz Belki bende hata yaptım Seni sevdim tek biran pişman olmadan Çok düşündüm çok yalvardım Tanrım alma canımı Teniyle bir gün buluşmadan Belki şimdi belki asla Ya ölüm ya aşk istedim dudağından Uyuyorsam bırak lütfen Sen kal aşk ben giderim Buralardan sabah olmadan ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gökhan Türkmen- Gökhan Türkmen Şarkı Sözleri- Gökhan Türkmen ŞarkılarıSar Beni Başkasına Yasakla Bak, bak şu dünya'ya insanlara Neden, neden diye sorma, öyle bakma Sarıl bana Neden giden dönmüyor sen de vurma neden giden dönmüyor sende vurma Darılma ![]() ![]() ![]() Bu acılar vursada Bitmez hüzünler acıtsa da Bu acılar vursada Bitmez hüzünler acıtsa da Sar beni başkasına yasakla Al beni sevdam kucakla Bir daha gelsen şu dünya'ya Yine seni severdim bu aşka ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gökhan Türkmen- Gökhan Türkmen Şarkı Sözleri- Gökhan Türkmen ŞarkılarıSöyleyemedim Düşlerde sevdim seni söyleyemedim Sessiz öptüm nefesini söyleyemedim Sana ben şiirler sözler büyüttüm Sana ben baharlar yazlar büyüttüm Sana ben hummalı gizler büyüttüm Söyleyemedim Şarkılar yazdım sana okuyamadım Hep yanımdaydın oysa dokunamadım Sana ben hayaller düşler büyüttüm Sana ben gözümde yaşlar büyüttüm Sana ben hummalı aşklar büyüttüm Söyleyemedim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gökhan Türkmen- Gökhan Türkmen Şarkı Sözleri- Gökhan Türkmen ŞarkılarıTütün Bak yine sağ elim o kalemde Sol elim yırttığımı sandığın o resimde Sen yine sonsuzum ben bu kez yorgunum Dokunsan hayaline boğulurum Ellerim gizledi gerçeği Dışı tütün kokan o hasreti Bunca yıl yapamam dur hayır Gururum bu aşkın tek serveti Kal bu sözler dönmen için yazılmıyor Sanmaki hiç içim sızlamıyor Öldürmez ayrılık oysaki pişmanlık öldürüyor Kal bu sözler dönmen için yazılmıyor Sanmaki hiç içim sızlamıyor Öldürmez ayrılık oysaki gerçekler öldürüyor |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gökhan Türkmen- Gökhan Türkmen Şarkı Sözleri- Gökhan Türkmen ŞarkılarıYan Sen Hiç aklıma gelirmiydi bu ayrılık Kendime soruyorum cevap yok neden ayrıldık Hiç hesapta yokken böyle durup dururken Yine aynı telaş yine aynı hüzün yeniden yalnızlık Ah acıyor bak canım bazen Ama gel diyemem gelme hiç diyemem Yar dönüyor bak tüm aşklarım bazen Sende dön diyemem yanma hiç diyemem Yan sen Bir ses gibi herkes gibi dünler gibi yan Geçtim tüm hayaller gibi düşler gibi yan Git ne yapıyorsan ben nasılsa görmeyeceğim Sonra geri dönme ölsen dönmeyeceğim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gökhan Türkmen- Gökhan Türkmen Şarkı Sözleri- Gökhan Türkmen ŞarkılarıYorgun Bir gece bitti düşüm aniden Aniden sahiden bir sahilden Bir gece daha bitti ömrümden Ömrümden gönlümden her günümden Senmiydin ben artık yokum diyen Dermiydim böylesine hiç sen Sevmiştin hani çok'ta mutluydun Umutluydun hani sen bu sevgiden Sevgini bir başka sanırdım Sanırdım sarıldım yanıldım Bu rüya hiç bitmez sanırdım Sanırdım yanıldım kırıldım Yalanmış tüm gerçek bildiğim Bir damlaymış dünyalar dediğin Denizler götürse gözyaşımı Anlarmı sevgilim dediğin Durunca dünya durunca Hayat durunca anlar durunca Ve ben bir karınca Sevdim kararınca Düştüm rüyalardan düşler kararınca Ah bendim bebeğin Hani essiz çiçeğin Şimdi yalnızlığımda nerelere gideyim Sorunca kader sorunca Dostum sorunca kendime sorunca Ve canım ben bir yonca Ama öldüm solunca Bile bile yüreğin yaprağımı yolunca Ah bendim herşeyin Hani sonsuz emelin Şimdi yalnızlığınla nerelere gideyim Kaç kez geçmiştim senin için canımdan Gözümü kırpmazdım kan gitse yanımdan Ve kimler gitmişti Ah neler yanımdan, sen hep yanımdaydın Daha başlamadan Ah sendin dünyalar ! Ne gökler ne diyarlar Şimdi yokluğunda büyüyor yalnızlıklar bir gece bitti düşüm aniden ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gökhan Türkmen- Gökhan Türkmen Şarkı Sözleri- Gökhan Türkmen ŞarkılarıYüreğim Kaç kere sustum aşkı güz yapanlara varamadığım sulaleri derdi soranlara bin dert yükledim aşikar duvarlara ağlayamadım sevdayı oyun sananlara Nefesimde yaşattım isminin adına hissetmeden yalandan haykıranlara engeli göremedim son bakışlarda kokuna sarıldı gitti şimdi rüzgarlar da Bile bile yandı yüreğim yana yana söndü yüreğim benim sonum sende bilirim unutamadım seni ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gökhan Türkmen- Gökhan Türkmen Şarkı Sözleri- Gökhan Türkmen ŞarkılarıOlmalı Yaşamın bir anlamı olmalı Senden başka benden başka Bana görünmeli sende olmalı Sevginin bir anlamı olmalı Söylenen sözlerden bambaşka Bana görünmeli sende olmalı Hüznümün bir anlamı olmalı Yaşanan şeylerden bambaşka Sana görünmeli bende olmalı Sevgi çaresizlikten doğmaz Onun adı o zaman sevgi olmaz Kişi kendine biraz dışarıdan bakmalı Beni aldatma Beni söyletme Yalanları düşündürür gözlerin Böyle şeyler hep olmaz ki Fırtınalar hava sakinken kopmalı Olmalı olmalı Yaşamın bir anlamı olmalı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|