|
|
#19 |
|
sosyo911
|
,,TaPaRsAn TePiLiRsİn , TePeRsEn TaPıLıRsIn,,bence bu söz çok saçma ![]() ![]() eğer birini gerçekten çok seversen sev kardeşim sen ondan bir şeyler bekler isen zaten gerçek bir sevgin olmaz![]() ![]() bu söz sadece hayal kırıklığına uğramış veya yanlış birini seçmiş olan çaresiz insanların kendilerini avutmak için uydurduğu çok basit bir saçmalıktır o kadar,,,
|
|
|
|
#20 |
|
sosyo911
|
,,TaPaRsAn TePiLiRsİn , TePeRsEn TaPıLıRsIn,,bence bu söz çok saçma ![]() ![]() eğer birini gerçekten çok seversen sev kardeşim sen ondan bir şeyler bekler isen zaten gerçek bir sevgin olmaz![]() ![]() bu söz sadece hayal kırıklığına uğramış veya yanlış birini seçmiş olan çaresiz insanların kendilerini avutmak için uydurduğu çok basit bir saçmalıktır o kadar,,,yane__________________ |
|
|
|
#21 | |
|
TEMUR38
|
Alıntı:
İLLEDE BÜŞŞŞRAAAA :)) :43:43BLACKROSE <3
|
|
|
|
|
#22 | |
|
ezgi_
|
Alıntı:
katılıyorum başka söz söylemeye gerek yok |
|
|
|
|
#23 |
|
bukettt
|
ya saçma ama doğrumu yanlışmı karar weremedim şundan eminim karşındaki kişiye göre deişiyo ama fenelde dğru oluyo galiba![]() ![]() :)
|
|
|
|
#26 |
|
EMRE2006
|
bencede doğru ama şöle düşünmek gerek herkes bu sözün doğru olduğunu düşünüp buna göre hareket ederse o zamann mutlu olunmaz herkes bu sözün aksine göre hareket ederse sözün doğruluğu ortadan kalkıp mutlu olunur |
|
Cevap : Bu Söz Doğrumudur ? |
|
|
#27 |
|
ogzhn
|
Cevap : Bu Söz Doğrumudur ?:sm_smile::sm_smile::sm_smile: arkadaslarıma katılıyorum bu söz %100 dogrudur |
|
|
|