![]() |
Cevap : En uzun cümleyi yazalım... rekor kıralım... |
![]() |
![]() |
#16 | |
dejavu2009
|
![]() Cevap : En uzun cümleyi yazalım... rekor kıralım...Alıntı:
ARKADAŞLAR KURALLARA DİKKAT ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() CÜMLEMİZ EN SON BU HALDEYDİ sıcak bir yaz günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları kafamın içini
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]() Cevap : En uzun cümleyi yazalım... rekor kıralım...sıcak bir yaz günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları yine seni hatrlattı bana ağlamaklı oldum bir anda neden dedm kendme neden hala o |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
kezban
|
![]() Cevap : En uzun cümleyi yazalım... rekor kıralım...sıcak bir yaz günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları yine seni hatrlattı bana ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
-__kaLpSiz__-
|
![]() Cevap : En uzun cümleyi yazalım... rekor kıralım...sıcak bir yaz günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları yine seni hatrlattı bana ![]() ![]() ![]() ![]()
yıLLar s0nRa sewdiqine aCıLamamak piŞmanLık weriR inSana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ~~ GİTTİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() { __0zLém__ }
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : En uzun cümleyi yazalım... rekor kıralım...:hammer::hammer::hammer:Arkadaşlar en uzun cümle denmiş siz 2 ![]() Ben devam ettiriyorum konuyu anlayarak ekleme yapalım lütfen ![]() sıcak bir yaz günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları kafamın içini kemiren |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
-__kaLpSiz__-
|
![]() Cevap : En uzun cümleyi yazalım... rekor kıralım...sıcak bir yaz günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları kafamın içini kemiren bir düşünce gibi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : En uzun cümleyi yazalım... rekor kıralım...sıcak bir yaz günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları kafamın içini kemiren bir düşünce gibi derin ![]() ![]() ![]() (Arkadaşlar yazılara dikkat lütfen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : En Uzun Cümleyi Yazalım... Rekor kıralım... |
![]() |
![]() |
#23 |
|
![]() Cevap : En Uzun Cümleyi Yazalım... Rekor kıralım...sıcak bir yaz günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları kafamın içini kemiren bir düşünce gibi derin fısıltılar ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : En Uzun Cümleyi Yazalım... Rekor kıralım...sıcak bir yaz günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları kafamın içini kemiren bir düşünce gibi derin fısıltılar halinde |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
|
![]() Cevap : En Uzun Cümleyi Yazalım... Rekor kıralım...sıcak bir yaz günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları kafamın içini kemiren bir düşünce gibi derin fısıltılar halinde dolaşırken ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : En Uzun Cümleyi Yazalım... Rekor kıralım...sıcak bir yaz günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları kafamın içini kemiren bir düşünce gibi derin fısıltılar halinde dolaşırken ansızın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
|
![]() Cevap : En Uzun Cümleyi Yazalım... Rekor kıralım...sıcak bir yaz günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları kafamın içini kemiren bir düşünce gibi derin fısıltılar halinde dolaşırken ansızın gelen ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : En Uzun Cümleyi Yazalım... Rekor kıralım...sıcak bir yaz günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları kafamın içini kemiren bir düşünce gibi derin fısıltılar halinde dolaşırken ansızın gelen birkaç ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : En Uzun Cümleyi Yazalım... Rekor kıralım...sıcak bir yaz günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları kafamın içini kemiren bir düşünce gibi derin fısıltılar halinde dolaşırken ansızın gelen birkaç sahte |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : En Uzun Cümleyi Yazalım... Rekor kıralım...Sıcak bir yaz günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları kafamın içini kemiren bir düşünce gibi derin fısıltılar halinde ansızın gelen birkaç sahte ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|