![]() |
Cevap : ForumSinsi Magazin Bomba Haberler |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]() Cevap : ForumSinsi Magazin Bomba Haberlertşkler gerçekden çok komik olmuş =)içinize doğmuş gibi bende dün daha mevlanaya gitmişdim ve ordanda üç kardeşler mezarlığında dua etmişdik dediğiniz gibi inş ![]() ![]() ![]() ![]() tekrar teşekkür ederim sevgili equinox güzel paylaşımlarınız için ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]() Cevap : ForumSinsi Magazin Bomba Haberler:)::):):) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
perisu_1907
|
![]() Cevap : ForumSinsi Magazin Bomba Haberlerdevamını isteriz yaaa :D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
jasmine
|
![]() Cevap : ForumSinsi Magazin Bomba Haberlerevet bencede bunun devamı gelmeli sevgili eguinox emeğine sağlık ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : ForumSinsi Magazin Bomba HaberlerHehe valla doğru söylüyorsun korkmak lazım senden : )
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : ForumSinsi Magazin Bomba HaberlerForumSinsi Magazin ekibi yayınlarına bir süre ara vermişti bildiğiniz gibi
![]() Rakip yayın kuruluşlarının foyasını ortaya çıkarmayı kendine görev edinen haber dairesi müdürümüz Reha Aza flaş bir haberi sizlerle paylaşmayı borç bildi ![]() ![]() ![]() Kendisini bizlere AvatarAang561 lakabı ile tanıtan sözde sevimli canayakın bilinen üyenin aslında Pamuk prenses ve yedicüceler deki kötü kalpli cadı olduğu iddia edildi ![]() Herkese Elma ikram etmekle suçlanan AvatarAang561 bu yolla bir çok kişinin yersiz uyumasına sebep olduğu gerekçesi ile tutuklandı ![]() Haber dairesi müdürümüz Reha Aza bizzat emniyet müdürlüğene giderek AvatarAang561 ile görüşmek istedi suçlamaları kabul etmeyen AvatarAang561 in Reha Aza ya verdiği son görüntüyü yayınlıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : ForumSinsi Magazin Bomba HaberlerBenimde katkım olsun ![]() Bizimkiler tesrete3 de oynuyorlar Equinox bu ne! Nerdeyim ben ? bbkDj seninle bi oyun oynamak istiyorum ![]() ![]() ![]() Equinox kimsin sen? Neresi burası ?Ne oyunu? bbkDj bak tam 30 saniye içinde ---- yesimciwciw üü naapcan bana? Sööle ! Equinox susarsan söölicem, bak süren başladı bile ! 30 saniye içinde o zincirlerden --- yesimciwciw forum mu açcaz Eguinox Ya hayır ! sus bi be ! Aaaa! Yetti ama canım !bomba patlıcak şimdi, bak şimdi o kilidi açmak için ---- yesimciwciw ü, beni nereye gömücen ? Equinox sana şimdi bi gömücem ! aha 5 saniyen kaldı, yedin lan bütün süreyi, ettin oyunun içine yaa ! sırf şu çenenin yüzünden geberecen ! seyit seninle bi oyun oynamak istiyorum ![]() ![]() ![]() AvatarAaang oynayalım aabi, her şeyde kapışırız sorun değil yani ; Knight online, Counter strike, FIFA 2007, fark etmez yane ![]() ![]() ![]() inci tanesi hayır, öle değil ![]() AvatarAaang ya ne ? mynette okey mi oynıcaz ? inci tanesi hayıır ! AvatarAaang :anladım ! mayın tarlası oynayacaz ! inci tanesi :Lan olum ööle değil ! adamı delirtme ! AvatarAaang: chat mi yapacaz ? inci tanesi :Eee yeter ama haa! Kıpırdama lan geliyom oraya! Seni var ya modemin kablosuyla boğacam ! dur şu pantolonu çekeyim ayağıma sonra ordayım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() su perisi ewet kapkaççı hanım, 10 saniye içinde o zincirlerden kurtul da görelim ![]() esmer yar hemen aabla( tıkır tıkır ) buyur aabla kurtuldum işte ! su perisi anaa! Nasıl yaptın lan ! esmer yar ehe ehe, sen beni buraya taşırken anahtarı cebinden aldım su perisi ulan ilk defa böle bişey yaşıyorum, walla ne diyim ki olsu yane ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kaplan ewet beyefendi, hesap günü geldi ![]() dejavu2009 ne hesabı ! bu koku da ne böle ? kaplan oda gazlı, o gaz yüzünden sinirlerin geriliyo ve yalan söyleyemiyosun benim gibi ![]() bbk Dj nihha ewet kaçırdın ![]() su perisi walla de ! bbkDj walla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sudenaz ee şey soru sorman yasak ! bbkDj hadi yaa, sen ne keadar akıllı şeysin ööle, kokuyu sen de aldığına göre bu odadasın, sööle bakim hemen anahtar nerde ? sudenaz ya bide başka bişey sormıcam diyo,hüüü, ulan başka bişey kalmadı ki zaten |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
yesimciwciw
|
![]() Cevap : ForumSinsi Magazin Bomba HaberlerKomikmişş yaa ellerine sağlık arkadaşım :) Paylaşımlarının devamını dört gözle bekliyoruz ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
yesimciwciw
|
![]() Cevap : ForumSinsi Magazin Bomba HaberlerKusura bakma arkadaşım yazdıklarına teşekkür edeceğim ama şuan teşekkür butonumda bir sorun var düzelince teşekkürlerimi alırsın :) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : ForumSinsi Magazin Bomba HaberlerEquinox abi süpersin bu imzayı eski haline getircem sırf senin ve haberin için teşekkürler
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : ForumSinsi Magazin Bomba HaberlerKızmak yok ama devamı geliyor o zaman ![]() ![]() Forumdakiler ruh çağırırsa Equinox=€y Ruh qeLdin mi??? ruh: qeLdimm qeLdimm Equinox=ne qetiRDin??? ruh:inci ßoncuK Equinox=Kime Kime ??? ruh:haSTa mıSın oLm sh€n !? Şengül=€y Ruh qeLdin mi??? ruh:Sorry , do you sp€ak enqliSh ? Şengül = ! ![]() KRDNZ=ey ruh ![]() ![]() ![]() ruh:Aradığınız ruha şuan ulaşılamıyor lütfen sinyal sesinden sonra mesaj bırakınız! ![]() esmer yar =ey ruh ! ruh:efendim abla Kaplan =ey ruh! bize gelecekten haber ver? fener-rize maçı ne olur? ruh:valla futbolla aram iyi değil şekerim ![]() ![]() AvatarAaang ey ruh ! ey babamın ruhu qeldin mi ? ruh:len ben sana erken yatılacak demiyor muydum !? saat kaç olmuş eşşoğşşek! ![]() ![]() ![]() GöKKuŞaĞı ey ruh qeldin mi? ruh:qeldim GöKKuŞaĞı bize kendini tanıt , ismin ne? ruh:kimlikte hıdır yazar ama arkadaşlar bana pelin derdi şekerim ![]() ![]() ![]() bbkDj=ey ruh ! ruh:buyur koçum mevzu nedir?? ![]() ![]() su perisi =ey ruh ![]() ![]() ![]() ruh:waay ortam yapmışız ![]() ![]() cansel =ey ruh geldiysen murat de ruh:murat ![]() ![]() ![]() cansel=koyim de tur at ehuehueheuehu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : ForumSinsi Magazin Bomba Haberlersüperler teşekkürler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
|
![]() Cevap : ForumSinsi Magazin Bomba HaberlerCansel:) cuk oturmuş yani sözler konu için teşekkürler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|