Cevap : Haftanın Konuğu |
08-27-2008 | #16 | |
rock_alltime
|
Cevap : Haftanın KonuğuAlıntı:
Ben ailem basımda olduğu sürece çook mutluyumEhee haftada bi kaç kez mutlaka depresyona girerim o ayrı :D Ama genelde çook mutluyumdurBu yüzdendir ki her an bi gülümseme olusuyo yüzümde :D Çok tşk ederm bu güzel soru için KRDNZ :) |
|
08-27-2008 | #17 | |
rock_alltime
|
|
|
08-27-2008 | #18 |
Gözyaşı
|
Cevap : Haftanın KonuğuBir soruda benden olsun sevgili arkadaşım rock_altime en çok yapmak istediğin bir şey ve görmek istediğin neler var kısaca bizimle paylaşırmısın
08-27-2008 | #19 | |
rock_alltime
|
Tsk ederimm Gözyası :) |
|
09-01-2008 | #20 |
Gözyaşı
|
Cevap : Haftanın KonuğuAilemize konukluğundan dolayı başta rock_alltime olmak üzere ve konuğumuz olarak katılan tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım rock_altime arkadaşıma hayatında başarı sağlık ve mutluluklar diler ve konuğumu saygıyla uğurlamaktan gurur duyarım ve yeni konuğumu davet ediyorum sevgili kardeşim esmer yar |
09-01-2008 | #21 |
Gözyaşı
|
Cevap : Haftanın Konuğu2Haftanın Konuğu Çok Sevdiğimiz Kardeşimiz esmer_yar Bir hafta boyunca ailemizde konuğumuz olarak bu güzel yeri seçtim ve onun hakkında öğrenmek istediğiniz sorularınızı bir hafta boyunca online konumundayken sorabilirsiniz saygılar Gözyaşı |
09-01-2008 | #22 |
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Haftanın Konuğucnm abicm öncelikle büyük gurur ve sevinç duyduğumu belirtmek isterim beni konuk olarak dawet ettğin içinde ayrıca tşk edermm :) |
09-02-2008 | #23 |
[KAPLAN]
|
Cevap : Haftanın KonuğuArkanıza baktığınızda "iyiki yapmışım" dediğiniz özel bir olay var mı acaba ? Mümkünse bize kısaca anlatabilir misiniz ? |
09-02-2008 | #24 |
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Haftanın KonuğuSevgili [KAPLAN] öncelikle soru için tşk ederm Soruyu okudktan sonra bi düşndüm aklıma ilk forum geldi foruma ii ki üye olmuşm ve iiki bırakmamışm sürekli takip etmişim yoksa böle güsel bi sitenin farkına varamıcktım forumda olmak beni çok mutlu ediyo Umarım hep beraber oluruz Kaplan tşk ederm böle siteyi kurduğn için arkadaşlarıma tşk ederm bu sitenin ayakta kalmasına yardımcı oldkları için |
09-02-2008 | #25 |
|
Cevap : Haftanın Konuğubir soruda bizden olsun bakalım=) hayattan bekletilerin nelerdir ? ayrıca bu haftanın konuğu olmana çok sveindim cnm=) |
09-02-2008 | #26 |
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Haftanın KonuğuSoru için tşkler sevgili sudenaz’cm Öncelikle okulumu başarılı bi şekilde bitirip daha sonra güzel bi üniversiteyi kazanp mesleğimi almak istiyorm kısmetse daha sonrada evlilik J |
09-02-2008 | #27 |
|
Cevap : Haftanın Konuğuevlilik diyorsun =) hayatına bu kadar çabuk sokmamalıydın bence evliliği meslekden sonra bile uzun bi süre aşılması gerekiyor bence ama tabiki sne mesleğini alınca orası sana kalmış=)=) evlilik demişken aşk sana neyi anlatıyor? |
09-02-2008 | #28 |
Şengül Şirin
|
Cevap : Haftanın KonuğuBen de oğlumun sorduğu sorunun tersini sorayımHayatta keşke ypmasaydım dediğin pişmanlıkların varmı? |
09-02-2008 | #29 | ||
meLankoLik_asaLet
|
Aşk bana göre, aşk iki kişinin birbirine göre hissettikleri karşılıklı sevgidr acıyı tatlıyı hüzünü mutluluğu paylaşmaktır Alıntı:
Tabi ki oldu J orta okul hayatımda keşke yapmasaydım dediğim bi kaç arkadaşlığım oldu ve şimdi hala pişmanım [kız arkadaş ] |
||
09-02-2008 | #30 |
|
Cevap : Haftanın Konuğuöle olsun bakalım hemececik evlenme zaten=) aile yapınızdan biraz bahsedermisin? |
|