![]() |
Cevap : Doğum Günün Kutlu OLsun Djdem |
![]() |
![]() |
#16 |
djdem
|
![]() Cevap : Doğum Günün Kutlu OLsun Djdemçok teşekkürler abicim darısı başınıza :D canım arkadaşım cansel çok çok teşekkürler çok mutlu ettiniz beni çok teşekkürler
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Doğum Günün Kutlu OLsun DjdemDoğum günün kutlu olsun didem daha nice mutlu yılla intenet çok yavaş zorda olsa girebildim
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Doğum Günün Kutlu OLsun DjdemDoğum günün kutlu olsun djdem:) Nice mutlu yıllar dilerim:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
djdem
|
![]() Cevap : Doğum Günün Kutlu OLsun Djdemçok teşekkürler sevgili Gözyaşı ve sevgili KRDNZ hepbirlikde daha çok yaşgünümmü kutların inş ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
kar_tanesi
|
![]() Cevap : Doğum Günün Kutlu OLsun Djdemdoğum günün kutlu olsun djdem |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Doğum Günün Kutlu OLsun DjdemDoğum günün kutlu olsun mutlu bir ömür geçirmen dileğiyle DjDem ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
djdem
|
![]() Cevap : Doğum Günün Kutlu OLsun Djdemteşekkürler bonsoir ve kar_tanesi:D hepbirlikte inş ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
su perisi
|
![]() Cevap : Doğum Günün Kutlu OLsun DjdemDjdem tatlım iyiki doğmuşsun yoksa biz seni nasıl tanırdık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
kar_tanesi
|
![]() Cevap : Doğum Günün Kutlu OLsun Djdemsüper bi pasta keşke yiyebilseydik:sm_biggrin: ellerinize sağlık ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
djdem
|
![]() Cevap : Doğum Günün Kutlu OLsun Djdemayy çok teşekkür edriim bitanesiniz siz benim için geç farkettim kusura bakmayın lütfen
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Doğum Günün Kutlu OLsun Djdemayy cnmm biras [yane bayaaa bi qeç oLduu] doqumm qünün kutLu oLsn ii ki aramısdasn kocaman öptm niceeee yıLLAraaaaaa :43:43:53:
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
|