Cevap : Kamp Dönemi ve Gelişmeler |
|
|
#16 |
|
hayko26
|
Cevap : Kamp Dönemi ve GelişmelerŞimşekler tek vücut Lig hazırlıklarını Bolu Gerede Esentepe tesislerinde sürdüren Eskişehirspor'da moraller yerinde Teknik Direktör Rıza Çalımbay yönetiminde doğa harikası bölgede günde iki ayrı antrenman yapan takımın kolej havası içerisinde olması parmak ısırtıyor Dün yapılması gereken test çalışması ileri bir tarihe ertelenirken futbol takımı antrenman yapmayı tercih etti Otele yakın olan bölgede yaklaşık 90 dakika tam kadro çalışan takım akşam saatlerinde ikinci antrenmanı yaptı Çalışmaların temposundan şikayet etmeyen futbolcular neşe içerisinde belirlenen taktik çalışmasında ter dökerken teknik kadro zaman zaman oyunlara katılıp futbolcularla futbol oynamayı tercih ediyor Hafta sonu Gerede kampını bitirmeye hazırlanan takım şartlar uygun olduğu taktirde bölgede son özel maçını Bozüyükspor ile oynayacak Takım gelecek hafta içinde ikinci etap kampı için Avusturya'ya gidip 10 Ağustos tarihinde ise Eskişehir'de Ankaragücü ile yapacağı özel maçla taraftarı önünde yeni sezonu açmış olacak Takım 13 Ağustos Çarşamba günü Hollanda 1 lig ekiplerinden birisi ile yine Eskişehir'de özel maç yapacak
|
|
#17 |
|
hayko26
|
Cevap : Kamp Dönemi ve GelişmelerDev file bekçisi İvesa ilgi odağı Eskişehirspor'un isabetli transferinden olan kaleci İvesa Vanja, sempatik tavırlarıyla dikkati çekiyor Kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri gülümseyerek kabul eden kaleci İvesa, " Türkler sıcak kanlı Cana yakın dostlar var burada Eskişehirspor forması altında başarılı olmak isterim Tabii hep birlikte el ele vermek gerekiyor " diye konuştu Geçen hafta içinde oğlu olan İvesa, " Kampta arkadaşlarım bana yaptığı jesti unutamam Teknik kadromuz, Başkanımız ve yöneticilerimizin beni kutlaması moralimi yükseltti " diyerek görüşlerini dile getirdi
|
|
|
|
#18 |
|
hayko26
|
Cevap : Kamp Dönemi ve GelişmelerBeni göreceksiniz” Eskişehirspor'un forvet bölgesinde görev yapacak olan Anderson, yeni sezona hırsla hazırlanan isimlerden 2005 yılında Brezilya'dan gelen ve 1,5 sezon Sivas, 1,5 sezonda Çaykur Rizespor takımında forma giyen 25 yaşındaki Anderson, Eskişehirspor taraftarının takıma desteğini bildiğini ve Atatürk Stadına çıkacağı günü sabırla beklediğini dile getirdi Eskişehirspor forması altında yeniden doğacağını ve başarılı olmak için ter dökeceğini dile getiren Anderson, " Bana güvenenler yanılmayacak Göreceksiniz gollerimle dönüp kırmızı siyahlı formaya faydalı olacağım " diye konuştu Türkiye'de olmaktan ve futbol oynamaktan keyif aldığını ifade eden Anderson, " İyi dostlar edindim Burada yabancılık çekmiyorum Türkçe konuşuyorum Şartlar uygun olursa uzun yıllar buralarda futbol oynamak isterim " diyerek sözlerini tamamladı
|
|
|
|