Cevap : *KeDi KeSeN* Doğum Günün Kutlu Olsun |
06-09-2008 | #16 |
seyito
|
Cevap : *KeDi KeSeN* Doğum Günün Kutlu Olsunkedikesen doğumgünün kutlu olsun eğlence merkezindeki güzel rakibimnice yıllara |
06-09-2008 | #17 |
|
Cevap : *KeDi KeSeN* Doğum Günün Kutlu Olsuniyiki doğsun kesikesen herşey gönlünce olsun buda benden olsun:)(sıradışı gel biz önceden başlayalımda:D)dermişim |
06-10-2008 | #18 |
gülgüzeli
|
Cevap : *KeDi KeSeN* Doğum Günün Kutlu OlsunDoğum gününüz kutlu olsun hayırlı seneler
06-10-2008 | #19 |
[KAPLAN]
|
Cevap : *KeDi KeSeN* Doğum Günün Kutlu OlsunHayatınıza yeni atılımlar katacağınız, hayırlı bir yaş temenni ederim Doğum gününüz kutlu olsun |
06-10-2008 | #20 | |
*KeDi KeSeN*
|
Cevap : *KeDi KeSeN* Doğum Günün Kutlu OlsunArkadaşlar Hepinize Gerçekten Teşşekkür Ederim İnanın Accayip Duygulandım Herkezin Attığı mesajlar,tebrikler beni ÇOk ÇOk ÇOk ama GErçek ten Çok Mutlu Etti Hepinize Sonsuz Teşekkür Ederken sıradışı'na Ayrı Bir Teşekkür Borçluyum (beni pasta yeme derdinden kurtardığı için :P) AYRICA da suskun'A Bambaşka Bir Teşekkür Borçluyum Çünki Benm İçin Bolesine Anlamlı Satırlar Yazmış Ve de sıradışı'ndan BENM İÇİN ÖZEL OLAN PASTAYI KORUMUŞ :) Teşekkürler canim Alıntı:
Teşekkürler cansel___________________________________________ Teşekkürler jasmine________________________________________ Teşekkürler pesimistt____________________________________ Teşekkürler bonsoir___________________________________ Teşekkürler gülgüzeli________________________________ Teşekkürler sudenaz______________________________ Teşekkürler Gözyaşı_____________________________ Teşekkürler seyito____________________________ Teşekkürler black_R-O-S-E____________________
Ve Teşekkürler[KAPLAN]___________________________________ Teşekkürlersıradışı_______________________________ Teşekkürlersuskun________________________ |
|
06-10-2008 | #21 |
hayko26
|
Cevap : *KeDi KeSeN* Doğum Günün Kutlu Olsundoğum günün kutlu olsun hemşerim
06-11-2008 | #22 |
*KeDi KeSeN*
|
Cevap : *KeDi KeSeN* Doğum Günün Kutlu OlsunThx Heşmerim :) |
|