Cevap : Örtülü Spiker Başını Açtı..... |
|
|
#16 |
|
su perisi
|
Cevap : Örtülü Spiker Başını Açtı.....Arkadaşlar sakin olalım, bu sadece bir spikerin yaşamındaki spekülasyon Ailemizde bunlar olmasın ne olursunuz![]() ![]() Biz eklediğimiz her haber için böyle zıtlaşırsak olmaz değil mi???? Hepinize iyi forumlar![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :53::53::53: Hepinize benden birer tane kırmızı GÜL![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#17 |
|
hayko26
|
Cevap : Örtülü Spiker Başını Açtı.....haklısınız su perisi büyüğüm olduğunuz için saygı duyuyorum ve dediğinizi uygulayacağıma forumsinsi sözü veriyorum teşekkürler
|
|
#18 |
|
su perisi
|
Cevap : Örtülü Spiker Başını Açtı.....Canım sağol ![]() ![]() ![]() Saygı benden![]() ![]() Onlar haber ve bizde sitemize bu haberleri eklemeliyiz değil mi????
|
|
|
|
#19 |
|
serserii
|
Cevap : Örtülü Spiker Başını Açtı.....paylaşımın için teşekkürler su perisi ![]() ![]()
|
|
#20 | |
|
sıradışı
|
Cevap : Örtülü Spiker Başını Açtı.....Alıntı:
sevgili hayko bu yapmış olduğun açıklamayı yaşına veriyorum ancak küçük yaştada algı yeteneğinin gelişmesi lazım die düşünerek açıklamamı iyi ve olaya objektif bakarak okumanı istiyorum bu haberde bahsedilen olayı ekran karşısında olmayan yani büyük bi kitleye örnek teşkil etmeyen birisi yapsa belki bukadar büyük tepki göstermezdim ayrıca o başartösü die küçümseyerek bahsettiğin şey sadece benim değil her müslümanın ve türkün sahiblenmesi gereken bişeydir unutmamalısınki şuan üstünde yaşadığın topraklarda türküm die hür ve özgür geziyorsan bunu istilacılara ilk sıkılan kurşunun sebebine borçlusun yani başartösüne umarrım az çok bişeyler verebilmişimdir saygılar
|
|
|
|
|
#21 |
|
su perisi
|
Cevap : Örtülü Spiker Başını Açtı.....Yaa sıradışı, merak ettim (gerçekten bilmiyorum) İlk sıkılan kurşun ve başörtüsünün arasındaki bağlantıyı çözemedim de ![]() ![]() ![]() Benide aydınlatırmısın mümkünse![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#22 |
|
hayko26
|
Cevap : Örtülü Spiker Başını Açtı.....biz savaşı başörtüylemi kazadık 23 anlamadım şey baş örtü kurşunmu geçirmio yoqsa mermi gibi mi gidio![]() ![]()
|
|
|
|
#23 |
|
sıradışı
|
|
|
|
#24 |
|
su perisi
|
Cevap : Örtülü Spiker Başını Açtı.....Anladııımmm, teşekkür ederim aydınlattığın için ![]() ![]() ![]() ![]() Bu arada gerginlik bitsiiiiiiinnn, rica ediyorum canlarımmmm![]() ![]() ![]() ![]() :img-cray:Bak ağlarımmmm![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#25 |
|
jasmine
|
Cevap : Örtülü Spiker Başını Açtı.....sıradışı arkadaşımıza katılıyorum aynen başörtüsünde açma yada kapanma konusu olmaz ya sonuna kadar açık durucaksın yada hep kapanacaksın ![]() ![]() Ben şimdi böyle düşündüm benim görüşüm "kadınlarımızın çoğu baskı altında kapanıyorlar bana göre tabiii ve bu gerçektede var çevremde çok olmuştur" ![]() ![]() ![]() emeğine sağlık su perisi ![]() ![]()
|
|
|
|
#26 |
|
Şengül Şirin
|
Cevap : Örtülü Spiker Başını Açtı.....arkadaşlar başörtüye bu kadar takacağımıza daha güzel ne yapabiliriz nasıl ilerleyebiliriz diye düşünmeliyiz o başını açtı diğeri kapattı yı bırakmalıyız isteyen istedidiğini yapabilmelidir ben bu tür tartışmalara karşıyım herkese saygılı olmalıyız Ne demişler her koyun kendi bacağından asılır
|
|
|
|
#27 |
|
hayko26
|
|
|
|
#28 | |
|
sıradışı
|
Cevap : Örtülü Spiker Başını Açtı.....Alıntı:
peki ya koyun çobanlık yapmaya kalkarsa sevgili şengül? neyse kapatalım sonu yok bunun tekrar teşekkürler
|
|
|
|
|
#29 |
|
su perisi
|
Cevap : Örtülü Spiker Başını Açtı.....Hepinize teşekkürler ediyorum arkadaşlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#30 |
|
J_TERRY
|
Cevap : Örtülü Spiker Başını Açtı.....Türkiye'de ki insanların bir çoğu tesettüre girmeyi siyasi bir simge olarak görüyo bence olaylar tamamen bunun yüzünden patlak veriyo
|