![]() |
Cevap : Örtülü Spiker Başını Açtı..... |
![]() |
![]() |
#16 |
su perisi
|
![]() Cevap : Örtülü Spiker Başını Açtı.....Arkadaşlar sakin olalım, bu sadece bir spikerin yaşamındaki spekülasyon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
hayko26
|
![]() Cevap : Örtülü Spiker Başını Açtı.....haklısınız su perisi büyüğüm olduğunuz için saygı duyuyorum ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
su perisi
|
![]() Cevap : Örtülü Spiker Başını Açtı.....Canım sağol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
serserii
|
![]() Cevap : Örtülü Spiker Başını Açtı.....paylaşımın için teşekkürler su perisi ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
sıradışı
|
![]() Cevap : Örtülü Spiker Başını Açtı.....Alıntı:
sevgili hayko bu yapmış olduğun açıklamayı yaşına veriyorum ancak küçük yaştada algı yeteneğinin gelişmesi lazım die düşünerek açıklamamı iyi ve olaya objektif bakarak okumanı istiyorum ![]() bu haberde bahsedilen olayı ekran karşısında olmayan yani büyük bi kitleye örnek teşkil etmeyen birisi yapsa belki bukadar büyük tepki göstermezdim ![]() ![]() ![]() umarrım az çok bişeyler verebilmişimdir ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
su perisi
|
![]() Cevap : Örtülü Spiker Başını Açtı.....Yaa sıradışı, merak ettim (gerçekten bilmiyorum) İlk sıkılan kurşun ve başörtüsünün arasındaki bağlantıyı çözemedim de ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
hayko26
|
![]() Cevap : Örtülü Spiker Başını Açtı.....biz savaşı başörtüylemi kazadık ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
sıradışı
|
![]() Cevap : Örtülü Spiker Başını Açtı..... |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
su perisi
|
![]() Cevap : Örtülü Spiker Başını Açtı.....Anladııımmm, teşekkür ederim aydınlattığın için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
jasmine
|
![]() Cevap : Örtülü Spiker Başını Açtı.....sıradışı arkadaşımıza katılıyorum aynen başörtüsünde açma yada kapanma konusu olmaz ya sonuna kadar açık durucaksın yada hep kapanacaksın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() emeğine sağlık su perisi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Örtülü Spiker Başını Açtı.....arkadaşlar başörtüye bu kadar takacağımıza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
hayko26
|
![]() Cevap : Örtülü Spiker Başını Açtı..... |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
sıradışı
|
![]() Cevap : Örtülü Spiker Başını Açtı.....Alıntı:
peki ya koyun çobanlık yapmaya kalkarsa sevgili şengül? neyse kapatalım sonu yok bunun ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
su perisi
|
![]() Cevap : Örtülü Spiker Başını Açtı.....Hepinize teşekkürler ediyorum arkadaşlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
J_TERRY
|
![]() Cevap : Örtülü Spiker Başını Açtı.....Türkiye'de ki insanların bir çoğu tesettüre girmeyi siyasi bir simge olarak görüyo bence olaylar tamamen bunun yüzünden patlak veriyo
|