Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
açtı, başını, spiker, örtülü

Cevap : Örtülü Spiker Başını Açtı.....

Eski 06-06-2008   #16
su perisi

Arkadaşlar sakin olalım, bu sadece bir spikerin yaşamındaki spekülasyon Ailemizde bunlar olmasın ne olursunuz Biz eklediğimiz her haber için böyle zıtlaşırsak olmaz değil mi???? Hepinize iyi forumlar:53::53::53: Hepinize benden birer tane kırmızı GÜL

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-06-2008   #17
hayko26

haklısınız su perisi büyüğüm olduğunuz için saygı duyuyorumve dediğinizi uygulayacağıma forumsinsi sözü veriyorumteşekkürler

Eski 06-06-2008   #18
su perisi

Canım sağolSaygı benden Onlar haber ve bizde sitemize bu haberleri eklemeliyiz değil mi????
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-06-2008   #19
serserii

paylaşımın için teşekkürler su perisi

Eski 06-06-2008   #20
sıradışı

Alıntı:
hayko26 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
nie başörtüyü bu kadar sahipleniyorsun sıradışı türkiyede çoğu kişi dinin görevlerini yerine getirmiyor öyle olunca herkes müslüman başörtü olmayıncamı müslüman olmuyorlar bn müslüman deilim o zamanbu arada teşekkürler superisi

sevgili hayko bu yapmış olduğun açıklamayı yaşına veriyorum ancak küçük yaştada algı yeteneğinin gelişmesi lazım die düşünerek açıklamamı iyi ve olaya objektif bakarak okumanı istiyorum
bu haberde bahsedilen olayı ekran karşısında olmayan yani büyük bi kitleye örnek teşkil etmeyen birisi yapsa belki bukadar büyük tepki göstermezdim ayrıca o başartösü die küçümseyerek bahsettiğin şey sadece benim değil her müslümanın ve türkün sahiblenmesi gereken bişeydir unutmamalısınki şuan üstünde yaşadığın topraklarda türküm die hür ve özgür geziyorsan bunu istilacılara ilk sıkılan kurşunun sebebine borçlusun yani başartösüne
umarrım az çok bişeyler verebilmişimdir saygılar

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-06-2008   #21
su perisi

Yaa sıradışı, merak ettim (gerçekten bilmiyorum) İlk sıkılan kurşun ve başörtüsünün arasındaki bağlantıyı çözemedim deBenide aydınlatırmısın mümkünse
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-06-2008   #22
hayko26

biz savaşı başörtüylemi kazadık23 anlamadım şey baş örtü kurşunmu geçirmio yoqsa mermi gibi mi gidio
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-06-2008   #23
sıradışı

Alıntı:
hayko26 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
biz savaşı başörtüylemi kazadık23 anlamadım şey baş örtü kurşunmu geçirmio yoqsa mermi gibi mi gidio

sütçü imam isminde bir genç annesinin başörtüsüne el uzatan bi istilacı askere ilk kurşunu sıkmış ve oracıkta can vermiştir ama kurtuluş savaşını başlatmıştır

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-06-2008   #24
su perisi

Anladııımmm, teşekkür ederim aydınlattığın içinBu arada gerginlik bitsiiiiiiinnn, rica ediyorum canlarımmmm:img-cray:Bak ağlarımmmm
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-06-2008   #25
jasmine

sıradışı arkadaşımıza katılıyorum aynen başörtüsünde açma yada kapanma konusu olmaz ya sonuna kadar açık durucaksın yada hep kapanacaksın Ben şimdi böyle düşündüm benim görüşüm "kadınlarımızın çoğu baskı altında kapanıyorlar bana göre tabiii ve bu gerçektede var çevremde çok olmuştur"
emeğine sağlık su perisi

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-06-2008   #26
Şengül Şirin

arkadaşlar başörtüye bu kadar takacağımıza daha güzel ne yapabiliriznasıl ilerleyebiliriz diye düşünmeliyizo başını açtı diğeri kapattı yı bırakmalıyızisteyen istedidiğini yapabilmelidirben bu tür tartışmalara karşıyımherkese saygılı olmalıyızNe demişler her koyun kendi bacağından asılır
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-06-2008   #27
hayko26

Alıntı:
su perisi tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Anladııımmm, teşekkür ederim aydınlattığın içinBu arada gerginlik bitsiiiiiiinnn, rica ediyorum canlarımmmm:img-cray:Bak ağlarımmmm
tmm sustum ağlamatınız ltfen

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-06-2008   #28
sıradışı

Alıntı:
Şengül tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
arkadaşlar başörtüye bu kadar takacağımıza daha güzel ne yapabiliriznasıl ilerleyebiliriz diye düşünmeliyizo başını açtı diğeri kapattı yı bırakmalıyızisteyen istedidiğini yapabilmelidirben bu tür tartışmalara karşıyımherkese saygılı olmalıyızNe demişler her koyun kendi bacağından asılır

peki ya koyun çobanlık yapmaya kalkarsa sevgili şengül?
neyse kapatalım sonu yok bunun tekrar teşekkürler

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-06-2008   #29
su perisi

Hepinize teşekkürler ediyorum arkadaşlar
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-06-2008   #30
J_TERRY

Türkiye'de ki insanların bir çoğu tesettüre girmeyi siyasi bir simge olarak görüyo bence olaylar tamamen bunun yüzünden patlak veriyo

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com