![]() |
Cevap : En Çok Kullandığınız Tersleme Sözcüğü Nedir? |
![]() |
![]() |
#16 |
merve16
|
![]() Cevap : En Çok Kullandığınız Tersleme Sözcüğü Nedir?özür dilemesini bilmek bence çok büyük bir şey hayko tebrik ediyorum seni her insan bilmez özür dilemesini ben de kırmamaya çalışarak bi git ya yı kullanırım
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
hayatyolu
|
![]() Cevap : En Çok Kullandığınız Tersleme Sözcüğü Nedir?eğer birini terslemek istiyosam o an dmek istediğimiz zıddını sölerim bi de defolup gitmesini istrm
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]() Cevap : En Çok Kullandığınız Tersleme Sözcüğü Nedir?terbiyem müsade etmez=) o anda susar zaten iksini aynı anda yapmış oluyorum hem terbiyemin müsade etmiyceğini anatıyorum hemde susturuyorum=) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]() Cevap : En Çok Kullandığınız Tersleme Sözcüğü Nedir?terbiyem müsade etmez=) o anda susar zaten=) küfür etmeyi bilmeyince böyle oluyor işte malesef=) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]() Cevap : En Çok Kullandığınız Tersleme Sözcüğü Nedir?bugün bana ne oluyor =)gönderdiğim cvbı iki kere gönderiyorum gitmiyorum bende bi daha tıklıyorum o zaamanda 2 kere gitmiş olduğunu görüyorum herkesden özür dilerim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
-ecem-
|
![]() Cevap : En Çok Kullandığınız Tersleme Sözcüğü Nedir?saannee leenn:d |
![]() |
![]() |