![]() |
Cevap : Ölüm Anında Son Sözün Ne Olurdu??? |
![]() |
![]() |
#16 |
sıradışı
|
![]() Cevap : Ölüm Anında Son Sözün Ne Olurdu???adamın kesdiği kediler yeter cehenneme gitmesine ne cenneti:D muaarreemmmmmm oyun cd lerimi gelirken yanına al unutma sakın:D derdim:P |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Ölüm Anında Son Sözün Ne Olurdu???Alıntı:
![]() ![]() ![]() SON SÖZ; "Ben gitmeeeem ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
djdem
|
![]() Cevap : Ölüm Anında Son Sözün Ne Olurdu???aman bende tam seni bekliyodum nerdesin busaate kadar ulen alahsız sen gelene kadar biton günaha girdim
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
merve16
|
![]() Cevap : Ölüm Anında Son Sözün Ne Olurdu???oleyyy sonunda okuldan yazılılardan kurtuldum hoşgeldin karnın aç mı bi şeyler yiyelim öyle gideriz derdim
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Ölüm Anında Son Sözün Ne Olurdu??? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
ışıl27
|
![]() Cevap : Ölüm Anında Son Sözün Ne Olurdu???kelımeyı şehadet ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
kezban
|
![]() Cevap : Ölüm Anında Son Sözün Ne Olurdu???kelime- şehadet eder ve geç oldu gelişin ama inşallah güç olmaz beni alışın derdim ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Narcotic
|
![]() Cevap : Ölüm Anında Son Sözün Ne Olurdu???Alıntı:
aynen cunki peygamber efendimiz s ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
_SiYaH_
|
![]() Cevap : Ölüm Anında Son Sözün Ne Olurdu???uçan kuşlarıma sahde dostlarıma serbest ama nolur Annem ağlamasın !
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
gulhan
|
![]() Cevap : Ölüm Anında Son Sözün Ne Olurdu???aaa! azrail hq nan? nbr özlettn kendini ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Ölüm Anında Son Sözün Ne Olurdu???ya kusura bakma bi kaç yerde adamlarla lafa daldık seni unuttum ben ya!! neyse işimize bakalım ![]() ![]() ![]() der gibi geliyor bana ![]() ![]() ![]() Ama son söz belki bu olur "Arda'nın golü kalecinin nasıl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Abi burası Galatasaray tirübünü değilmi????" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Ölüm Anında Son Sözün Ne Olurdu???" Demek insanların rüyalarına giren, onları korkutan, onları erdiren azrail sensin ha! Giriş edebi oldu mu?" "Ne diyorsun ey fani" " Yok bişi hadi gidelim " |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
inci_tanesi
|
![]() Cevap : Ölüm Anında Son Sözün Ne Olurdu???"nbr azrail hoşgeldin ![]() ![]() ![]() "tamam artık yeter gidiyoruz" "tamam bi bekle yaw konuşturmadın eşle dostla" tabi bu konuşmada 5 - 10 dk geçer :)) paylaşımın için tşkrlr ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Ölüm Anında Son Sözün Ne Olurdu???önce kelime-i şahadet getirir (inşallah) ve azraili beklerim geldiğindede onunla dost gibi muhabbet ede ede gideriz ama önce dünyada görmediğim yerler ver hemen bi 5 dk da dolaşalımmı gezip tozalım falan derim kabul ederse bi kez dünya yüzü görüp de gitmiş oluruz kabul etmezse canı sağolsun nasıl olsa gideceğimiz yer belli oradan bakarız
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
delishhhh
|
![]() Cevap : Ölüm Anında Son Sözün Ne Olurdu???oturma eylemi yaparım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|