|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
faydası, gider, oluşurçıkmayan, osuruğum, osuruğun, osuruk |
![]() |
Osuruk Nedir- Osuruk Neden Oluşur-Çıkmayan Osuruğum Nereye Gider -Osuruğun Faydası |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Osuruk Nedir- Osuruk Neden Oluşur-Çıkmayan Osuruğum Nereye Gider -Osuruğun Faydası |
![]() |
![]() |
![]() |
Osuruk Nedir- Osuruk Neden Oluşur-Çıkmayan Osuruğum Nereye Gider -Osuruğun Faydası |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Osuruk Nedir- Osuruk Neden Oluşur-Çıkmayan Osuruğum Nereye Gider -Osuruğun FaydasıBahse konu olayı ben ikiye ayırıyorum ![]() ![]() Sesli ve sessiz ![]() ![]() ya da; içinden olanlar , dışından olanlar diye ![]() ![]() ![]() Sessiz olanlar acaip pis kokar ![]() ![]() Sesli olanlar biraz daha az kokar ama korkutucu olur ![]() ![]() Yapmamda hani mesela ben Violenin yanında bir yellensem aklı tavana vurur gürültüden ![]() ![]() Viole bunun yelmi, üfürükmü, şimşek mi çaktığını anlayana kadar hava temizlenir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Osuruk Nedir- Osuruk Neden Oluşur-Çıkmayan Osuruğum Nereye Gider -Osuruğun FaydasıBÖCÜ DAYI´isimli üyeden Alıntı Sesli olanlar biraz daha az kokar ama korkutucu olur ![]() ![]() Yapmamda hani mesela ben Violenin yanında bir yellensem aklı tavana vurur gürültüden ![]() ![]() Viole bunun yelmi, üfürükmü, şimşek mi çaktığını anlayana kadar hava temizlenir ![]() ![]() ![]() Gülmekten şu an gözlerimden yaşlar geldi böcü ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Osuruk Nedir- Osuruk Neden Oluşur-Çıkmayan Osuruğum Nereye Gider -Osuruğun FaydasıAlmira´isimli üyeden Alıntı Gülmekten şu an gözlerimden yaşlar geldi böcü ![]() ![]() ![]() Bekliyoruz efendim, kendisi kayıp sanırım ![]() ![]() Ama dikkatli olsun, yoksa taa buradan aklını alırım ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Osuruk Nedir- Osuruk Neden Oluşur-Çıkmayan Osuruğum Nereye Gider -Osuruğun Faydası![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Osuruk Nedir- Osuruk Neden Oluşur-Çıkmayan Osuruğum Nereye Gider -Osuruğun Faydasıamanimmmm wuykkkkkkk bendende delüleri varmış tübessss kız tırtıl o serveti bende tadıveriyommm arada işte o zaman başlarım anasını satayım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Böcük dayı Böcük dayı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Osuruk Nedir- Osuruk Neden Oluşur-Çıkmayan Osuruğum Nereye Gider -Osuruğun FaydasıViole, seninki tek tiptir ![]() ![]() ![]() ![]() Sezen Aksudan, İbo'dan parçalar söylerim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Osuruk Nedir- Osuruk Neden Oluşur-Çıkmayan Osuruğum Nereye Gider -Osuruğun FaydasıBÖCÜ DAYI´isimli üyeden Alıntı Viole, seninki tek tiptir ![]() ![]() ![]() ![]() Sezen Aksudan, İbo'dan parçalar söylerim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Osuruk Nedir- Osuruk Neden Oluşur-Çıkmayan Osuruğum Nereye Gider -Osuruğun Faydası |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Osuruk Nedir- Osuruk Neden Oluşur-Çıkmayan Osuruğum Nereye Gider -Osuruğun FaydasıBen kokulusunu minibüste yer vermediklerinde salarım piyasaya ![]() ![]() Ondan sonra yer verirler ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Osuruk Nedir- Osuruk Neden Oluşur-Çıkmayan Osuruğum Nereye Gider -Osuruğun FaydasıBÖCÜ DAYI´isimli üyeden Alıntı Ben kokulusunu minibüste yer vermediklerinde salarım piyasaya ![]() ![]() Ondan sonra yer verirler ![]() ![]() dayı güzel taktik bunu beynimde not tutayım gari |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Osuruk Nedir- Osuruk Neden Oluşur-Çıkmayan Osuruğum Nereye Gider -Osuruğun Faydasıiğrençsiniz siz yaaaaaaaaaa |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Osuruk Nedir- Osuruk Neden Oluşur-Çıkmayan Osuruğum Nereye Gider -Osuruğun Faydasıpeace´isimli üyeden Alıntı iğrençsiniz siz yaaaaaaaaaa sana katılıyorum bu delilere sen barim uyma |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Osuruk Nedir- Osuruk Neden Oluşur-Çıkmayan Osuruğum Nereye Gider -Osuruğun FaydasıAlmira´isimli üyeden Alıntı sana katılıyorum bu delilere sen barim uyma yok b konuda uymam |
![]() |
![]() |
|