![]() |
Özgün Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Özgün Şarkı SözleriGüneş beni artık hiç ısıtmıyor Üşütmüyor kışlar beni eskisi gibi Bende öldüm senle sadece kalbim çarpıyor Şarkılarım sensiz kalmış söylenmiyor Üşüyorum sar beni ellerinle Yak yangın ol düş kalbime Ya da sus hiçbir şey söyleme N'lur kal benimle Yatağıma gel yine kokun kalsın Hiç bitmesin sıcaklığın Kurtar beni sensizliğin,Koynundayım |
![]() |
![]() |
![]() |
Özgün Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Özgün Şarkı SözleriKırk canım olsa Birini vermem Sen değmezsin,değişmezsin Senin sahibin sensin Hangimiz haklı Dünyalar farklı Bu alemde işim olmaz Yaram kalbimde saklı Bu gece kalbimi evde bıraktım Ruhumu artık şeytana sattım Seni sevmekle büyük hata yaptım Elveda tatlım |
![]() |
![]() |
![]() |
Özgün Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Özgün Şarkı SözleriCanım olsa vermezmiydim Sermezmiydim yollarına En sevdiğindir bilirim ezip geçmek Hadi kır kalbimi defalarca Hadi vur son şansın çarpıyorken kalbim tek başına Yalnızlık dört yanımı sarmış olsada Sensizlik yollarımı tutmuş olsada Zamansız bir depreme tutuldu kalbim Tutulsun sensiz ölmek zamanı şimdi Ah yangın kor ateşler beni sarsada Sensizlik yollarıma yağmış olsada Zamansız bir ölüme seyirci kaldım Alkışla sensiz ölmek zamanı şimdi |
![]() |
![]() |
![]() |
Özgün Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Özgün Şarkı SözleriGideli kaç yıl oldu Şu yüzüm gülmez oldu Kuşlar uçtu göç etti Yuvaya dönmez oldu Yarim beni severdi Halimi sormaz oldu Ağladım gecelerce Sesimi duymaz oldu Yanarım,ateş olurum Kendime yokuş olurum Gecelerde seni ararım Gündüze seni sorarım |
![]() |
![]() |
![]() |
Özgün Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Özgün Şarkı SözleriYıllar yılı aradım durdum gerçek aşkı Bulamadım her defasında ümitlerim sona kaldı İhanetle mühürledim yalan aşkları Yenildim her defasında,ümitlerim sona kaldı Uyku tutmadı gecelerce Konuştum kendi kendime Bekledim yaşlı gözlerle O aşkları penceremde Anla artık aşklar aynı Hepsi yalan hepsi tatlı İhanet gerçek aslında Zaman farklı sonlar aynı |
![]() |
![]() |
![]() |
Özgün Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Özgün Şarkı SözleriHiç bu denli bir ağrı çekmemişti yüreğim Sanki bir bir hep topa tutuldu gemilerim Kurşun kadar ağırdır,geçmez oldu saatler Yokluğunun zulmüne yatırıldı günlerim Bir yanım terlemekte,soğuklarda bir yanım Bir yanım üşümekte, yangınlarda bir yanım Gün olur acı olur,bir yalan haber olur Yokluğunun zulmüne yatırıldı günlerim Kararttın gündüzleri,uzattın geceleri Koparttın o mis kokan kan kırmızı gülleri Yokluğunun zulmüne yatırıldı günlerim Habersiz kaldım, ben berbatım |
![]() |
![]() |
|