![]() |
Kenan Doğulu'nun Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kenan Doğulu'nun Şarkı SözleriKenan Doğulu - Çakkıdı Buralardan hemen gidesim var Yeniden başlamak hevesim var Ne varsa attığım içime Cart diye gülesim var Katlanıyoruz herkes gibi malum E açıklarımız kaçıklarımız var Ama hem kel hem fodul takımını Hart diye yiyesim Var Çat diye çatlamak üzereyim Neresinden tutup da düzeleyim? Ortağı olmuşum düzeneğin Kendimi boğasım Var Çat diye çatlamak üzereyim Neresinden tutup da düzeleyim Ortağı olmuşum düzeneğin Herkesi oyasım Var Aman be hadi kalk kaynaşalım kız Çakkıdı çakkıdı oynaşalım kız Azıcık alttan azıcık üstten Hoppidi hoppidi hoplatalım kız Bunlar benim fikrim mi? Kısa matraj filmim mi? İrfanım mı ilmim mi? Yuh diye sövesim Var Zihin oyunlarım mı? Resmi duyumlarım mı? Koyun oyunlarım mı? Kah kah gülesim Var Çat diye çatlamak üzereyim Neresinden tutup da düzeleyim? Ortağı olmuşum düzeneğin Kendimi boğasım Var Çat diye çatlamak üzereyim Neresinden tutup da düzeleyim? Ortağı olmuşum düzeneğin Herkesi öpesim Var Aman be hadi kalk kaynaşalım kız Çakkıdı çakkıdı oynaşalım kız Azıcık alttan azıcık üstten Hoppidi hoppidi hoplatalım kız Hiç umut yok mu? Herşey boş mu? Dünya alem Dut gibi sarhoş mu? Aman be hadi kalk kaynaşalım kız Çakkıdı çakkıdı oynaşalım kız Azıcık alttan azıcık üstten Hoppidi hoppidi hoplatalım kız Çat diye çatlamak üzereyim Neresinden tutup da düzeleyim? Ortağı olmuşum düzeneğin Kendimi boğasım Var Çat diye çatlamak üzereyim Neresinden tutup da düzeleyim? Ortağı olmuşum düzeneğin Kendimi öpesim Var Hehe heehehe |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kenan Doğulu'nun Şarkı SözleriKenan Doğulu - Çatlasın Tüm Düşmanlar Eskiden bir tatsızdım Yanlıştım doğruldum En beter günlerde Sensiz kavruldum Yalan aşkla çarpıştım Hep kendime yokuş oldum İlacımsa mutluluktu Sen yoktun Takmazdım işten başka Vakit yoktu böyle aşka Basmazdım yanlış notaya Sen yoktun Çatlasın tüm düşmanlar Ben çılgın gibi seviyorum Çatlasın tüm düşmanlar Ben kendimden geçiyorum Günlerim hep yorgundu Gecelerse kavgasız Aradığım duygu buydu Sen yoktun Sakin gitti çılgın geldi Yepyeni bir tat verdi Haydi bakalım kaptın beni Rast gelsin Takmazdım işten başka Vakit yoktu böyle aşka Basmazdım yanlış notaya Sen yoktun Çatlasın tüm düşmanlar Ben çılgın gibi seviyorum Çatlasın tüm düşmanlar Ben kendimden geçiyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kenan Doğulu'nun Şarkı SözleriKenan Doğulu - Demedi Deme Aşk insan olsaydı Ben Çin olurdum Sen Londra olsan Ben yağmur olurdum Demedi deme bana ne dersen de Ben Sen olurdum Yeniden hayata gelsem Kaşın gözün olurdum Antipatik olmak istemem ama Seviyorum diyorum Makro farkın dalında ben Anlıyorum Diyorum Demedi deme bana ne dersen de Ben Sen olurdum Yeniden hayata gelsem Aklın fikrin olurdum Demedi deme bana ne dersen de Seviyorum diyorum Demedi deme bana ne dersen de Aşık oldum diyorum Aşk kelime değil bir cümledir Kurmak için ki can gerekir Aşk her yiğidin harcı değildir Aslan gibi bi yürek gerekir Demedi deme bana ne dersen de Seviyorum diyorum Demedi deme bana ne dersen de Aşık oldum diyorum Demedi deme bana ne dersen de Seviyorum diyorum Demedi deme bana ne dersen de Aşık oldum diyorum Aşk kelime değil bir cümledir Kurmak için ki can gerekir Aşk her yiğidin harcı değildir Aslan gibi bi yürek gerekir Demedi deme bana ne dersen de Seviyorum diyorum Demedi deme bana ne dersen de Aşık oldum diyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kenan Doğulu'nun Şarkı SözleriKenan Doğulu - Eksik Hayatlar Yapamazdık yapamazdık bizde öyle yürek yoktu Daha doğrusu başka yürekleri akıl korktu Korktuk evet cezalanmaktan Ki vazgeçtik sevdalanmaktan Bize düştü eksik hayatlar Ki farklıydık sözde yalan Yeryüzünde bir noktayken Büyüttük aciz ihtirasları Yaralandık parcalandık Kuralları kurban ettik tüm aşkları Korktuk çünki cezalanmaktan Ki vazgaçtik sevdalanmaktan Bize düştü eksik hayatlar Ki farklıydı sözde yalan |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kenan Doğulu'nun Şarkı SözleriKenan Doğulu - Elveda Meyhaneci Elveda meyhaneci artık kalamıyorum Bir başkayım bu akşam sarhoş olamıyorum Aynı kadeh aynı mey bir tat alamıyorum Allahım bu nasıl şey sarhoş olamıyorum Ne yerde ne gökteyim bir garip seferdeyim Aşık mıyım ben neyim sarhoş olamıyorum Aynı kadeh aynı mey bir tat alamıyorum Allahım bu nasıl şey sarhoş olamıyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kenan Doğulu'nun Şarkı SözleriKenan Doğulu - En Bensiz Günün (Yalan , yalan) (Yalan , yalan) Hayal kahramanım dün öldü Superman yokmuş Adem , Havva , Kerem , Aslı gerçekten zormuş Sağolasın , acı çekmek bumuymuş Varolasın , yalanın gibi kaybolasın Mutlu olasın , yüzüğünüz bile olsun Ne acı , yedek kalmak bumuymuş Yalan söyledin yazıklar olsun En bensiz günün mutlu olsun Ona sarılınca hissediyorsan aynı şeyleri En bensiz günün kutlu olsun Yalan söyledin yazıklar olsun En bensiz günün mutlu olsun Ona sarılınca hissediyorsan aynı şeyleri En bensiz günün kutlu olsun Dünün kahramanı yok oldun Yalnızlık zormuş Uslu uslu baka kaldım Son çaren buymuş Sağolasın , yoku sevmek bumuymuş Varolasın , sakın ha bana kızmayasın Mutlu olasın , çocuğunuz bile olsun Ne acı yarım kalmak bumuymuş Yalan söyledin yazıklar olsun En bensiz günün mutlu olsun Ona sarılınca hissediyorsan aynı şeyleri En bensiz günün kutlu olsun Yalan söyledin yazıklar olsun En bensiz günün mutlu olsun Ona sarılınca hissediyorsan aynı şeyleri En bensiz günün kutlu olsun Ona sarılınca hissediyorsan aynı şeyleri En bensiz günün kutlu olsun Benzersiz yılların geçmiş olsun |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kenan Doğulu'nun Şarkı SözleriKenan Doğulu - En Zor Anım Neden gittin gönlümün dermanı nefesim Kalbim kimsesiz kaldı Mühürlenmiş gözlerimi bakir sevdamı Bir kalemde harcadın gitti Yeni yıla yalnız nasıl gireyim Koca bir yıl aşksız geçer mi? Neden bitti inandığım her güzel şey? Fikrim sahipsiz kaldı Göre göre üstüne gittiğim her yanlışın Altından bin doğru çıktı Yeni yola yalnız nasıl gireyim İnananlarım tarihte kaldı En zor anım o son bakışım Yarım kaldı sensiz hayatım Bütün arzum seni kazanmaktı Gecenin en karanlık anında bile Bir ümit vardı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kenan Doğulu'nun Şarkı SözleriKenan Doğulu - Ex Aşkım Yalnızım tekten yalnızım Suç benim seni gönlüme yazmışım Dargınlarda ben,başrollerde sen Yağmursuz yarınlarda ıslanmışım Yüzüne bile bakmam Bana dönme sakın Elini bile tutmam Geri gelme sakın Ex aşkım bana neler ettin Bu ömrü bana zehir ettin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kenan Doğulu'nun Şarkı SözleriKenan Doğulu - Günah Değil Mi Bana? Çok karanlık geçti yoksun Gözyaşına ihtiyacım var benimki tükendi Paylaşacaktık her şeyi yalancı Acım tükenmek bilmiyor Gücüm dayanmaya yetmiyor Sevgi ufkumu göz görmüyor Çılgınsın sen harcıyorsun Harcıyorsun bal gibi biliyorsun Sevmiyorsun çünkü sen bencilsin ![]() ![]() ![]() Günah değil mi bana? Yazık değil mi bana Bu kalp sözüne feda Delilik etme bize kıyma Günah değil mi bana Yazık değil mi bana Hakkimi çalma ama Sen yine sevme ben yeterim Senimi benden alma Beyaz kadehlerin içinde Balık olmak değil Seni sevmekten anladığım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kenan Doğulu'nun Şarkı SözleriKenan Doğulu - Güzeller İçinden Güzeller içinden bir seni sevdim Kalbimi sana, bir sana verdim Biyerlerde şenlik olsa sebeplensek, eğlensek Felekten bir gece çalsa Tir tir edip söylenmesen Kan ter içinde eğlensek Son gülenin hatrına Güzeller içinden bir seni seçtim Kalbimi sana, bir sana verdim Biyerlerde şenlik olsa sebeplensek, eğlensek Felekten bir gece çalsa Tir tir edip söylenmesen Kan ter içinde eğlensek Son gülenin hatrına Güzeller içinden bir seni seçtim Kalbimi sana, bir sana verdim Bilmez olaydım, sevmez olaydım Görmez olaydım o güzerl gözlerini Güzeller içinden bir seni seçtim Kalbimi sana, bir sana verdim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kenan Doğulu'nun Şarkı SözleriKenan Doğulu - Hiç Bana Sordun Mu? Sebepsiz çekip gittin Anlayamadım ki ben seni Hata bende biliyorum Söyleyemedim ki hislerimi Biliyorum artık geç Ama haykırıyorum gerçeği Ben sensiz sevgisiz ben sensiz kimsesiz Hiç bana sordun mu Aşkımıza ağlarken Hiç bana sordun mu Sevgimizi harcarken Ele güne inanıp ta Resmimizi karalara boyadın yar Bakakaldım beni bir tokatla Alabora ettin yar Hiç bana sordun mu Aşkımızı ağlarken Hiç bana sordun mu Sevgimizi harcarken Buna hakkın yok |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kenan Doğulu'nun Şarkı SözleriKenan Doğulu - Kaç Kere Ağladım Gül geç sen Sev kaç yine sen Ümidimi kardan kavur yak bile Kustan kalbim komadan Hep ucsun Yuvasiz kalsin defalarca Maskem yine boyansin neseyle Kalemim zindaninda Hep güzeller yaslansin Kaç kere agladim Yüregime karalar bagladim Vazgeçtim canimdan Ben sana kiyamadim Hançeri sapladim Yüregime yaralar bagladi Yer sahit,gök sahit Son günüm |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kenan Doğulu'nun Şarkı SözleriKenan Doğulu - Kalamam Kiracı Anilar ıç çekıyor Vicdansiz zamana Yaralar ıç kavuruyor Dermansiz acilarla Karalar aklaniyor Su gıbı temızlenıyor Dünyada senin gibi Melek yok gönlüm biliyor Yalandan kağit gemı boğuşuyor dalgalarla Boşuna bu çaba boşluğunda Yalandan çocuk gibi kan ağliyor çareler Boşuna bu kaza bu elveda Kanadi yaralım canimi alanım Benı yerden yere vur ama gıtme yanarım Yaramı saranim günümü yazanım Tadım olmazsa eğer yaşayamam kaçarim Kalmam kıraci bu dünyada Sebebim yoksa gülenim çoksa Sevenim yoksa |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kenan Doğulu'nun Şarkı SözleriKenan Doğulu - Kandırdım Pesınden az kosmadım kı Ele gune rezıl oldum Az ceneler sarfetmedım kı Hak edenı gorur allah Mutluluk yakın, yarından yakın Kandırdım nazlı yarı Sonunda cılgın sozlerle Kandırdım sonunda Guzel gozlumu oyunlarla Sevgıye ceyrek var Gun benım gunum benı tutmayın Yenı gune sevenım var Icım ıcımden tasar oldu Hatunumu buldum ben Mutluluk yakın, yarından yakın Kandırdım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kenan Doğulu'nun Şarkı SözleriKenan Doğulu - Kara Çiçeğim Her dokunuş bir ateş ellerimde Aşk acının soluğu yüreğimde Sen başka şeyler söyle Düşlerim bana kalsın Ah gitti giden yazık Ardından iz bırakıp Kara çiçeğim Yaşamadığım çırılçıplak duygularım Kara çiçeğim Yok olup giden sevda baharlarım Kara çiçeğim Gün yüzüme değmedi gecelerce Yol vaktidir düşerim hüzünlere Sen başka şeyler söyle Düşlerim bana kalsın Ah gitti giden yazık Ardında iz birakıp |
![]() |
![]() |
|