![]() |
Gökhan Kırdar Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gökhan Kırdar Şarkı SözleriBen bu son duyuşun anne artık Bırak yakamı yürünüyor bak emeklemeden de Düşmekte varmış niye söylemedin yasakları İlk sen koydun önüme istemiyorum Niye zorluyorsun merak etme canıma Kıymam bunu sen istedin niye ağlıyorsun |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gökhan Kırdar Şarkı SözleriHazır en güzel sözlerim Gözüm hazır uykusuz geçti günlerim Neler geliyor aklıma Tenim hazır aranır arsız ellerim Yeter şakası kalmadı Mahçup iki çocuk gibi Kaldık tam ortasında hasretin Bekle işte banane Sabret yanar içim sana sabret Canım çeker seni sabret Geliyorum beni bekle Artık yeter ama sabret |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gökhan Kırdar Şarkı SözleriSusma annene karşı gelmeni istedim Senden sonunda daha cesurca seviştik Bak sakın susma belki de günahkar biriyim Eğer onlar böyle iyi ise cehenneme gelsene Korkuna son ver hayat senindir Cenneti kendin yaratmalısın korkuna son ver Hayat senindir korkma ki son ver son ver |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gökhan Kırdar Şarkı Sözleriİnliyor sokaklar bu gece Çocuklar küsüyor camlardan bana Şarkımı söylüyor yıldızım Melekler ağlıyor uzaktan bana Bilmez ki içimi dostlarım Ağlamam acımı bekleyemem Yakışmaz bana Uslanmaz bu yürek kendini yaralar Al tanrım taşıdım bu kadar Kaldırmaz bu beden yeni bir bahar Tutunamadım Tutunamadım Tutunamadım Günah yazılmaz bana |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gökhan Kırdar Şarkı SözleriBıraksanda elimi Sevgin bana yeter Susarım öpüşüne Avunur da söylemem Belki yalandır oyundur Derim ya, yine de korku basar Yazık ki agır agır Çökmüş yüregine Nefret degil mi bu Yalan sevişmeler Sen degilsin sanki yarısı Yatagımın Üşürüm sarılsam bile İsyanım yanışıma ölüm bile Susuyor Ardına dönüp giden senmisin A kadın Gururum yere düser Yeter ki bak yüzüme Üstüme basıp geçme Yar |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gökhan Kırdar Şarkı Sözleriadım adım geçer zaman , biter günüm ![]() ![]() ben nerdeyim? yavaş yavaş batar güneş , hava soğuk ![]() ![]() ![]() sen nerdesin? yağmur ![]() ![]() ![]() yağmur diner ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gökhan Kırdar Şarkı Sözlerisevemedim ben bu günü sevemedim başından göremedim geçtiğini yanıbaşımdan her yanımdan gelemdim ben bu oyuna gelemedim yaşımdan kovaladım sevdiğimi yanıbaşımdan her yanımdan yaşamadım ben bu günü yaşamadım inadımdan göremedim geçtiğini yanıbaşıman her yanımdan ellerin uzanmasın uzak dursun dedim sakın dokunmasın hayal ettiklerim bana yakışmasın inancım yok benim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gökhan Kırdar Şarkı SözleriBinbir masal ve geceyi Başucuna koydum sarıldım son bir kez Biraz yoksul taşındım kaderime Sana darıldım son bir kez Olsa tek bir umut dünden yana Geceden geçmezmiydim Bendim çocuk olan omuzunda Düşermiydim rüyandan Öldürmez hiçbir ayrılık Evet yaşıyoruz Bilerek binbir emek veriyoruz |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gökhan Kırdar Şarkı SözleriBilsen ne kadar zaman Koştum peşinden viran Yaktım abayı bak vazgeçemedim Sense hiç oralı değil Görmez duymaz susar Sanki kapı duvar yürek Açamadım Yanına kalmaz inan Yetti naz bu cefa Ben sana deliyim Sen bana gül diken Aşkım sar beline Öyle bakma yüzüme Gönlüme göresin ah Yatağına göz koydum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gökhan Kırdar Şarkı SözleriSenden uzakta hep bir şeyler eksik Gönlümde derman yok, inan bir nefeslik Ne bir avuntu, ne de biraz ümit Ne yaptın bana, nedir bu sessizlik İçimde bir şey acıyor sen gelince aklıma her şeyi Yerine sevemem, yerine sevemem Razıyım yapayalnız tükensin yıllarım ama Yerine sevemem, yerine sevemem Olmuyor, denedim, yine de yerine sevemedim her şeyi |
![]() |
![]() |
|