![]() |
Ogün Sanlısoy Tüm Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ogün Sanlısoy Tüm Şarkı SözleriDışarda düş içimde yaş ağlasam ne olur Yanlışım boşa dayanmışım Yanlızım ansızın,kaybetmem ben onu Sanmışım boşa inanmışım Sözlerin sarmaz bedenimi Gözlerinse çok uzaklarda Kaybettik severken Yorulduk denerken Bana sabırlar dilerdin Sen pes ettin Benden erken |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ogün Sanlısoy Tüm Şarkı SözleriHayat denen bu sahneden bir rol seçip ilerle Beğenmezsen bi yerde darılmak yok devam et Kader benim diyorsan değiştir istiyorsan Oturmuş bekliyorsan acınmak yok gocunmak yok Alınmak yok devam et Kendin oldun zengin oldun Sen kim oldun bu oyunda Bencil oldun anladın durumu Yalnızlık sonunda |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ogün Sanlısoy Tüm Şarkı SözleriYalnızlık Sana Bi Yük Olmuş,Anlatsan Kim Anlar Derdiyle Debelenir Olmuş Da Kaybolmuşlar İnsanlar Aldırma Sağa Sola Boşver,Gel Otur Bak Burdan Yak Kendinlen Barışık Olursan Duyulur Çözülür O İsyanlar Zorla İnanmak Olmaz,Sanmam İnanmam Olmaz Haksızlık Sana Büyük Olmuş,Haksızlığı Kim Tartar Sevgiyle Karışık Olursan Hain Kurttan Kim Korkar Saldırma Sağa Sola Koş Gel, Çözüm İstersen Bir Yol Var Emrinde Çalışır Hayat Sen Farkındaysan Bin Yol Var Zorla İnanmak Olmaz,Sanmam İnanmam Olmaz Sen Gel Hele Gel Kendine Gel,Sen Gel Hele Gel Kendine Sen Gel Hele Gel Kendine Gel,Sen Gel Hele Gel Kendine Sen Gel Hele Gel Kendine Gel,Sen Gel Hele Gel Kendine Sen Gel Hele Gel Kendine Gel,Sen Gel Hele Gel Kendine |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ogün Sanlısoy Tüm Şarkı SözleriYüzün gülmez ağlar, gözünde bir damla Yalanlara alıştık, vakit doldu aslında Çözüldüyse bağlar, bağlasalar da durmam Kalanlar anıysa, güzel çoktu ama Anla, benim derdim onla, anla benim derdim onla Kimdi doğruyu söyle, kimdi kandın böyle Şimdi son sözün ne, gerçekler çok kısa Gözün ayrı parlar, aşka vurulduğun anlar Anlamam zor olmaz ki, anlamazsam asarlar Çözüldüyse bağlar, bağlasalar da durmam Kalanlar anıysa, güzel çoktu ama |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ogün Sanlısoy Tüm Şarkı SözleriGözün dalar gökyüzüne Gerçek olur düşler düşün üstüne Özün sorar "isteğin ne" Er geç olur iste senin elinde Kazanmak mı, haz almak mı, Sevgi olup uzanmak mı dilinde (Yoksa)üzülmek mi, küçülmek mi, Nefret duyup çekilmek niye? Geceleri yalnız kalınca konuştuğun sensin Geleceği gelmez sanınca sonunu görmezsin Geceleri yalnız kalınca konuştuğun sensin ecelini gelmez sanınca, sorununu çözersin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ogün Sanlısoy Tüm Şarkı SözleriRuhun duymaz geceler kalmış üstüne Gönlün olmaz korkma! Sevgin olmaz denesen de bile bile Ömrün olmaz korkma! Çırpındıkça batarsın bataklığa Kurtaran kalmaz unuttuğun dışında Ellerin buz olur, ayakların çivi Isıtmazlar dokunsalar da Bedenin kalsın, ruhun inansın Severim sandım, yine aldandın Ruhun duymaz seneler geçmiş üstüne Gönlün olmaz hala Sevgin dolmaz "yine" desen de kendine Saygın olmaz korkma! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ogün Sanlısoy Tüm Şarkı SözleriEmeksiz saadet olmaz zor Zamanlarda geçer Bir nefesle dağılmıyor ki Bu sarp kara bulutlar Bekleyip sabredersen Mutluluk huzur Kilitlensen de gelir seni bulur Üzgünüm seni kırdıysam eğer Üzgünüm bağışlarsan eğer Yine bana gel yine beni sev kucakla Umutsuz bi günüm oldu mu Bi yerden geldin el verdin hep Teşekkürü unuttuysam affet Senin boşluğun diyar diyar Geniş bir ova Hasret bir yudum suya Üzgünüm seni kırdıysam eğer Üzgünüm bağışlarsan eğer Yine bana gel yine beni sev kucakla |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ogün Sanlısoy Tüm Şarkı SözleriN'olur şarkı söyle N'olur saçlarımı sev N'olur sus konuşma biliyorum N'olur dur sokulma N'olur tutma ellerimi N'olur bakma yaşlara siliyorum N'olur N'olur N'olur N'olur N'olur bitmese ansızın sensizlik çok zor Nasıl kanmışız yine Gözlerin yok olmuş böylesi çok zor Nasıl inanmışız yine Yine yine niye N'olur doğru söyle N'olur söylediğini duy N'olursun uzatma gidiyorum N'olur dur dokunma N'olur unutma sözlerini boğulursun yaşlara diliyorum N'olur N'olur N'olur N'olur N'olur bitmese ansızın sensizlik çok zor Nasıl kanmışız yine Gözlerin yok olmuş böylesi çok zor Nasıl inanmışız yine Yine yine niye |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ogün Sanlısoy Tüm Şarkı SözleriNe yerdeyim ne gökte Aralarda kaldım hep Ne yerdeyim ne gökte Aralarda kaldım hep (Tanrım bana yardım et) Dertler birike birike büyüdü bi telaşla Yalnız başıma altından kalkmam zor Biri bitmeden öbürü bitmeden öbürü başlar Allahım aklımı koru Ah bir anlasam biter yakarışlar Şah damarımdan da yakınsın aslında Ah bir ağlasam yeter kara kışlar Kahramanım ben bu oyunda bana yakışmaz Ol ol amin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ogün Sanlısoy Tüm Şarkı SözleriVur, bekleme, şansın yok Düşmeden direkt Af isteme, yedeğin çok Zararı kendine Vakit varken sormaya, Sevgi nerde sorsana Cennet yok aslında Kula kul olanlara Ol dersen olurum İstersen Öl dersen ölürüm Görmeden Sus, itaat et, emri sor Nefret ve kin bile Kan diyetse hedefin bol Yaran efendine |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ogün Sanlısoy Tüm Şarkı SözleriSon yakınken bu kin ve öfken bi çıkar sağlamaz Binbir engelli yolda dengem bozuldu durdum az Düşe kalka geldik elbet biz bu yerlere Oku biraz yaz biraz hemen etme itiraz Duymazlar ki anlasınlar herkes iyi herkes bir hoş Hissetmezler ağlasınlar herkes deli herkes sarhoş Parası var adam olamamış, tasası kalmamış belli Kasası var gönül alamamış, bilememiş sevginin kıymetini Çok bilinmezli zorlu denklem bu hiç kolay değil Kimin kimden farkı var bak ilahına eğil Et kemikten olmuş herkes kürk yemez yemek Bu saltanat hep sürmez asla sonsuza değin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ogün Sanlısoy Tüm Şarkı SözleriGünaydın gözün aydın, benden aldın, sende kaldım Dün bunaldım, zor uyandım, görmeyince zor dayandım Kız günaydın gözün aydın benden aldın sende kaldım Dün bunaldım zor uyandım görmeyince zor dayandım Baktım olmaz seyre daldım, anılardan bir tomardım Çok yoruldum, çok daraldım, penceremden gir içeri Günaydın gözün aydın, benden aldın, sende kaldım Dün bunaldım, zor uyandım, görmeyince zor dayandım Kız günaydın gözün aydın benden aldın sende kaldım Dün bunaldım zor uyandım görmeyince zor dayandım Baktım olmaz seyre daldım, anılardan bir tomardım Çok yoruldum, çok daraldım, penceremden gir içeri Üzgün oldum, düzgün oldum, bir yüzümle yüz göz oldum Bir ses oldum, bir söz oldum, söyleyince sensiz oldum Baktım olmaz seyre daldım, anılardan bir tomardım Çok yoruldum, çok daraldım, penceremden gir içeri Baktım olmaz seyre daldım, anılardan bir tomardım Çok yoruldum, çok daraldım, kendimden geçir beni |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ogün Sanlısoy Tüm Şarkı SözleriGeceler boyu sesine uyandım Sen sandım ellere uzandım Sana değil kendime kızardım ben Sen giderken Aramadım ama elim gitti telefona Soramadım ama kalbim yine yan yana Saramadım o belinden bir daha Sen giderken Saydım kaç gün oldu Saydım kaç gece doldu Saydım her gün aynı dön Dön istersen (Ben isterken DÖN) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ogün Sanlısoy Tüm Şarkı SözleriSayısal kabusa döndü Sözel düşlere dönüştü Dayanılmaz bu derdi Bir buçuk milyon bölüştü Güneşimden kaçsın bari Başka ihsan istemez Bu kadar genci napmak lazım Soralım sisteme Dünya dev bir hipodrom Ortasında yalnızım ben İçimde tuhaf bir korku Bu dert başımdan bir gitse Geleceğim üç saate bağlı Yeni soruları beklerim Bilmediğim yer çıkarsa Yok olur tüm emeklerim Ana babalar kaldırımda Beşimizden kazanır biri Geri kalan ancak bu şartlarda Ya adam olur ya serseri Dünya dev bir hipodrom Ortasında yalnızım ben İçimde tuhaf bir korku Bu dert başımdan bir gitse, bir bitse Çalışmassan kazanamazsın Denesen denesen başaramazsın Yarış başlar, varışa cok var Bu biter, hedefin yeni sınavlar Koşu başladı bak startla Tozu dumana kattılar Daha cok toy bu taylar Henüz onyedisine bastılar Gelecegin heycanı sardı Yalvardılar göklere Yüklemek vicdana sığarmı Bu yükü, bu yüreklere Dünya dev bir hipodrom Ortasında yalnızım ben İçimde tuhaf bir korku Bu dert başımdan bir gitse, bir bitse Çalışmassan kazanamazsın Denesen denesen başaramazsın Yarış başlar, varışa cok var Bu biter, hedefin yeni sınavlar |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ogün Sanlısoy Tüm Şarkı SözleriBaşından güç oldu, Sevgisiz de doğdu küstü kurallara Hayatta o da vardı Yirmiden gün aldığında düştü tuzaklara Duymazlar sesimi bağlar nefesimi Gönül ağrısı mı neler oldu bana Saymazlar adımı tutmazlar yasımı Ölüm sancısı mı neler oldu bana? Beni bekleme alem, Yedek bulmuşun madem Yeni ekleme alem Beni vurmuşun zaten Bakınca düne doğru Doğrusu acı duydu, süslü yalanlara Pişmanlığın geçi olmaz Beklenen gün oldu sövdü uzaklara |
![]() |
![]() |
|