![]() |
Kargo Şarkıları=Sözleri |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kargo Şarkıları=SözleriKargo - Yıllar Sonra -------------------------------------------------------------------------------- Sarsam sarsam seni kollarımla Duysam yine nefesini Hatırla okul günlerimizi Ayrılmaz bir çifttik senle Şimdi ayrıldık ama hala seviyorum İstiyorum seni Beraber olalım desem sana Yine eskisi gibi Paylaşsak tüm sevgimizi Beraber olalım desem Bir tebessümle çıksam yine karşına Yıllar sonra Yıllar sonra Yine eskisi gibi Şimdi anladım tüm gerçekleri Suç belki bende Gizledim seni sevdigimi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kargo Şarkıları=SözleriKargo - Yıldızlar Ellerinde -------------------------------------------------------------------------------- Yalnız bir sır gibi Yol aldım günlerce Hayaller ve martılar Yardım etti gizlice Sesiz bir kurşun gibi Atıldım birden göğe Yıldızlar ellerinde sevgilim Denizler gözlerinde senin Gökyüzü dizlerinde senin Tüm dünya seninle sevgilim Aşkı hiç bilmeyen Soğuk ıssız bir yere Küçük bir kuş gibi Uçtum geceler boyunca Yada sıcaklığı iyi bilen Yemyeşil DİYARLARA Yıldızlar ellerinde sevgilim Denizler gözlerinde senin Gökyüzü dizlerinde senin Tüm dünya seninle sevgilim Bir umut bir haber için Yüzümü göğe çevirdim Bir sevgi yada aşk için Kendimi sana getirdim İŞTE o AN……… Yıldızlar ellerinde sevgilim Denizler gözlerinde senin Gökyüzü dizlerinde senin Tüm dünya seninle sevgilim… |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kargo Şarkıları=SözleriKargo - Yarına Ne Kaldı? -------------------------------------------------------------------------------- Her şeyi benden istedin Her şeyi bana yükledin Yarına ne kaldı? Bu kadar mı yakınsın Gündüzler çabuk biter Geceler gelip geçer Yarına ne kaldı? Bu kadar mı uzaksın Her şeyi benden istedin Her şeyi benden bekledin Nerde senin cevabın? Yarına ne kaldı? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kargo Şarkıları=SözleriKargo - Yapabilir Misin -------------------------------------------------------------------------------- Bana yağmuru anlat En içten yanınla Göreceksin hiç ıslanmamışsın aslında Bana renkleri anlat En içten yanınla Göreceksin gözlerin kör olur bir anda Nefret etmek kolay sevmek kolay Peki ya yalnız kalmak Yapabilir misin Yapabilir miydin Yapabilir misin Söyle bana Bana dünyayı anlat En içten yanınla Göreceksin dilin tutulur bir anda Bana cenneti anlat En içten yanınla Göreceksin öyle bir yer yok aslında Kuruyan bir dal bile canlanır sonunda Arayan bir dost bulur katlanır hayata |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kargo Şarkıları=SözleriKargo - Yanımda Sen Olmayınca -------------------------------------------------------------------------------- Sabah uyandım baktım bir çevreme Herşey dün gece bıraktığım yerde Anlamı yok herşey düzenli olsa bile Sevgilimin resmi bana bakmıyor yine Anladım bugün yalnızım tek başıma Çıkar dolaşırım sakin kafam Bir oraya bir buraya eski dostlara Özlemişim eskilerden bir hava Çünkü çok güzel Yalnız dolaşmak Çünkü çok güzel Yanımda sen olmayınca Güneş battı çaresiz döndüm eve Sensiz farketmez ne gündüz ne gece Anlamı yok herşey düzenli olsa bile Sevgilimin resmi bana bakmıyor yüne Çünkü çok güzel ! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kargo Şarkıları=SözleriKargo - Yalnız Başına -------------------------------------------------------------------------------- Bir ışık uzakta Sana yol gösterirken Son kez ufukta Sana kendini gösterirken Hislerine hiç aldırma Yüzün güneşe bakarken Umutsuzluğa kaptırma Kendini, kendini, kendini ![]() ![]() ![]() Son kez durduğunda Tek başına Aksilikler peşinde dolaşmaz Bir gölge peşinde Seni takip ederken Son bir adımla Sana kendini gösterirken Hislerine hiç aldırma Yüzün güneşe bakarken Umutsuzluğa kaptırma Kendini, kendini, kendini ![]() ![]() ![]() Son kez durduğunda Tek başına Aksilikler peşinde dolaşmaz Son kez durduğunda Tek başına Pişmanlıklar peşinde dolaşmaz |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kargo Şarkıları=SözleriKargo - Yaklaşman Lazım -------------------------------------------------------------------------------- Loş bir salonda İnsanlar karşısında Boş baş bakan gözler Anlamsız gelen yüzler İstesen de kaçamazsın Cevapları kolay bulamazsın İstesen de kaçamazsın Kendini kolayca bulamazsın Yaklaşman lazım ![]() ![]() ![]() Yaklaşman lazım ![]() ![]() ![]() Bin bir masalla Hayallerin ortasında Yapayalnız kalınca Gizli,saklı duygularla İstesen de kaçamazsın Cevapları kolay bulamazsın İstesen de kaçamazsın Kendini kolayca bulamazsın Yaklaşman lazım ![]() ![]() ![]() Yaklaşman lazım ![]() ![]() ![]() Sıkıldım artık gel bir olalım Gönül ister ki tek olalım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kargo Şarkıları=SözleriKargo - Tüm Benliğim -------------------------------------------------------------------------------- Senin düşlerinden geçtiğim anda Nasıl oldu anladım İçimdeki suçluluk duygusuyla Gerçekleri sakladım Defalarca kaybolan hayatının İzlerine rastladım Tüm yolların kesiştiği mekanda Sensizliği anladım Korkular içindeki sürüklenirken Kimseye dokunmadım Geçmişe baktığım zamanlarda sen Yanımdaydın ne acı ![]() ![]() ![]() Tüm benliğim ölse de Yaşam nedir unutmaz Tüm sözlerin ölse de Gurur nedir unutmaz Tüm benliğim ölse de ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kargo Şarkıları=SözleriKargo - Tırtılın Hikayesi -------------------------------------------------------------------------------- Bir tırtıl doğar yürür ormanda Kaçar bilmediği durumlardan Sonra kendine sorar Ancak çaresiz biri mi Kendini ateşe atar? Koş tırtıl ,koş tırtıl, koş ![]() ![]() ![]() Ormanda koşar gorur avcıları Uzun tüfekleriyle köpek sesleriyle İnsanoğlu yaşar Bilir bu ateş ormanında Acı görmekle başlar Koş tırtıl , koş tırtıl,koş ![]() ![]() ![]() Yarın var mı söyle Yaşanan isyan sadece Yenilgi bir değişimin sonatı sanki |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kargo Şarkıları=SözleriKargo - Şairin Elinde -------------------------------------------------------------------------------- Aşkın anahtarı şairin elinde Suçun anahtarı şairin elinde ![]() ![]() ![]() Sözün anahtarı şairin elinde Günün anahtarı şairin elinde ![]() ![]() ![]() Yakın olmak için, uzak dur benden x 3 Bir çocuk kadar masum uzandım yanına Kokunu duymak için girdim koynuna Yaşam diye birşey yok, unutmak diye birşey yok Beni bu masum gözlerle yalnız bırak Yakın olmak için, uzak dur benden x 3 Aşkın anahtarı şairin elinde Suçun anahtarı şairin elinde ![]() ![]() ![]() Seksin anahtarı şairin elinde Kanın anahtarı şairin elinde ![]() ![]() ![]() Yakın olmak için, uzak dur benden x 6 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kargo Şarkıları=SözleriKargo - Sürgün -------------------------------------------------------------------------------- Evinde yalnız bir aşık çölde bir damla su Garip bir görev ve yalnız bir yabancı gibi Zaman sessiz bir iğne hayat bir dantel Yarışta sakat bir atlet kader pusuda beklerken O bu günü yaşıyor Dünü unutmaya hevesli aklında bir silahla Sokakta aç bir kurt kaypak bir yan sözünde Kör bir umut ve anlamsız bir fal var öyküsünde Zor bir soru için güvensiz bakışlar Basit bir sırrı var ,ama hiç cesur değil anlatmaya Kaybettiği bir şey yok kazandığı hiç bir şey O arsız bir sürgün içindeki zindanda İçindeki zindanda |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kargo Şarkıları=SözleriKargo - Söyle -------------------------------------------------------------------------------- Cinsel moral yok, dostça bir ses yok Otoriter devlet yok,sıcak bir dokunma yok Aşka taviz yok, yüksek adrenalin yok Söze temas yok, gece içinde gündüz yok O zaman kendi kendinle kalırsın İçindeki hayvanla tanışırsın O zaman yalnızlığı anlarsın İçindeki süpheyle yarışırsın Söyle, söyle söyle ah söyle söyle yalnız kalırmıydın yine? Suça teşvik yok, bütün bir ailen yok Dine inancın yok, cebinde paran yok ![]() Havada oksijen yok, bir yudum alkol yok Altın alyans yok, temiz bir giysin yok O zaman öfke ile siyaha dönersin İçindeki korkuyla yeşile O zaman acı ile mora dönersin İçindeki gururla griye Söyle söyle söyle ah söyle söyle söyle O zaman kendi kendinle kalırsın İçindeki hayvanla tanışırsın O zaman yalnızlığı anlarsın İçindeki süpheyle yarışırsın Söyle söyle söyle lütfen söyle söyle ah söyle yanlız kalırmıydın yine? Kuşku bir tilki gibi ormandan nehre süzülen kelimeler birer savaşçıg eceye yenilen ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kargo Şarkıları=SözleriKargo - Sonunda -------------------------------------------------------------------------------- İstersen annem ol ister bir fahişe İstersen kardeşim ol Sevgilim olduğunu söyleme Sonunda İstersen ağaç ol hava su cazibe İstersen dostum ol Sevgilim olduğunu söyleme Sonunda sonunda Sevgim saygım senden yana Artık benim olmasan da İstersen görüşme mektup bile yazma bana Düşünmen yeter beni Sevgilim olmasan da Sonunda sonunda |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kargo Şarkıları=SözleriKargo - Sonbahar -------------------------------------------------------------------------------- Yapraklar solmuş Yerlerde ölü yatarken Yağmurun altında Şemsiye misali ıslanırken Soranlar oldu Nerede bu yalnız sonbahar Günler geçti Sonra geldi sonbahar Uyudum uyandım Geldi sonbahar Dilimin ucunda Bu mevsim seni beklerken Umurumda mı dünya Kalbini hissederken Soranlar oldu Nerede bu yalnız sonbahar Günler geçti Sonra geldi sonbahar Uyudum uyandım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kargo Şarkıları=SözleriKargo - Son Kez -------------------------------------------------------------------------------- Seni sevdim Çok sevdim Bir melek zannettim Seni gördüm Aşık oldum Kadınım zannettim Hayatta kaç kez Yanılır insan Geçmişe baktığında kaç kez Vurulur insan Aşkın büyüsüne kaç kez Kapılır insan Son kez Yanılmışım Son kez Aldanmışım Seni sevdim Çok sevdim Bir melek zannettim Seni buldum Bekledim durdum Benimsin zannettim Hayatta kaç kez Yanılır insan Geçmişe baktığında kaç kez Vurulur insan Aşkın büyüsüne kaç kez Kapılır insan Son kez Yanılmışım Son kez Aldanmışım |
![]() |
![]() |
|