![]() |
Zara Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zara Şarkı Sözleri-Haydi Uğurla- Yüreğim sevgi yolunda ağır ağır ilerlerken gönlüme sevdanın gölgesi birer birer düşerken sensizliğin tadına vardım ağlamak istedim vefasızsın,insafsızsın beni hiç anlamadın anlayamazsın işte gitmek zamanı çok zor gelsede artık gitmek zamanı yüreğim istemesede haydi uğurla gidiyorum birdaha dönmeyeceğim sevmeyeceğim kalbim paramparça |
![]() |
![]() |
![]() |
Zara Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zara Şarkı Sözleri-Kalbi Kırık Serseri- Kalbim aşkının bir esiri seven kalpse bir serseri Sevgi tanrının bir eseri sevdim oldum serseri Ne gündüzüm gecem var koca dünya ban dar Çok üzgünüm kederli kalbi kırık serseri Kalbim aşkının esiri oldum avare sevgili Çekilmez oldu bu hayat veda edip gitmeli |
![]() |
![]() |
![]() |
Zara Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zara Şarkı Sözleri-Hasretinden Yandı Gönlüm- Hasretinden yandı gönlüm Yandı yandı söndü gönlüm Evvel yükseklerden uçtu Düze indi şimdi gönlüm Aramızda karlı dağlar Gözlerimde kanlı yaşlar Hasretin bağrımı dağlar (bağrımda kışlar) Başa geldi olmaz işler Yokluğundan öldü gönlüm Gelecektin gelmez oldun Halimi hiç sormaz oldun Yaralarımı sarmaz oldun Yokluğundan öldü gönlüm Aramızda karlı dağlar Gözlerimde kanlı yaşlar Hasretin bağrımı dağlar (bağrımda kışlar) Başa geldi olmaz işler Yokluğundan öldü gönlüm |
![]() |
![]() |
![]() |
Zara Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zara Şarkı Sözleri-Kızım Diyor- Kaldım anam gurbet elde hasret sabrimi deniyor yüzünü göreyim gel de eller beni göndermiyor yüzünü göreyim gel de eller beni göndermiyor Nerde bir yolcuyu görsem aklima silam geliyor ben nezaman bir of ceksem hatrima anam geliyor ben nezaman bir of ceksem hatrima anam geliyor kizim diyor, gözüm diyor, aglama sus kuzum diyor kizim diyor, gözüm diyor, aglama sus kuzum diyor Benden garip dertli anam senden ayri olmaz yaram ne sarilan ne seven var eller sen degil ki anam ne arayan ne soran var caresizim halim yaman Nerde bir yolcuyu görsem aklima silam geliyor ben nezaman bir of çeksem hatrima anam geliyor ben nezaman bir of çeksem imdada anam geliyor Kızım diyor gözüm diyor aglama sus kuzum diyor Kızım diyor gözüm diyor aglama sus kuzum diyor |
![]() |
![]() |
![]() |
Zara Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zara Şarkı Sözleri-Uyan Ey Gözlerim- uyan ey gözlerim gafletten uyan uyan uykusu çok gözlerim uyan azrail'in kasti canadır inan uyan ey gözlerim gafletten uyan uyan uykusu çok gözlerim uyan seherde uyanırlar cümle kuşlar dilli dillerince tespihe baslar tevhit eyler dağlar taslar ağaçlar uyan ey gözlerim gafletten uyan uyan uykusu çok gözlerim uyan semavatin kapularin acarlar müminlere rahmet suyun saçarlar seherde kalkana hülle biçerler uyan ey gözlerim gafletten uyan uyan uykusu çok gözlerim uyan bu dünya fanidir sakin aldanma mağrur olup taç-u tahta dayanma yedi iklim benim deye güvenme uyan ey gözlerim gafletten uyan uyan uykusu çok gözlerim uyan benim, murat kulun, sucumu affet sucum bagislayub günahım ref'et resul'un sancağı dibinde hasret uyan ey gözlerim gafletten uyan uyan uykusu çok gözlerim uyan |
![]() |
![]() |
![]() |
Zara Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zara Şarkı Sözleri-Tin Tin- İğdeler göverdi mi Aman dalları bel verdi mi Bekledim kuşluk vakti Aman söz verdi de gelmedi Tin tin gelir pırnar başına Şşşt kız bakma emmim oğluna İğdenin dallarına Aman ben yandım boylarına Yatsam da hiç kalkmasam Aman o yarin kollarına Tin tin gelir pırnar başına Şşşt kız bakma emmim oğluna |
![]() |
![]() |
![]() |
Zara Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zara Şarkı Sözleri-Söylenir Gezersin- Söylenir gezersin de Yaban ellerde diyar ellerde Bağdat diyarına da Vardın mı durnam vardın mı durnam Medine şehrinde fadime anayı Efendim naslı sunayı Makamı boylarıda Gördün mü durnam gördün mü durnam Medet dergahında da gülüm var Yar yar efendim Gülüm var yar yar O dergaha da yüzlerin Sürdün mü durnam sürdün mü durnam Tılsım erenleri dost elinden Kırkların narına durdun mu durnam Ah yar yar, yar dost dost Medet yar aman Kul Hüseyin der ki biz de varalım Varıp dergahında yüzler sürelim sürelim Canları feda edip dostları görelim Sen de bu sırlara erdin mi durnam Ah yar yar, yar dost dost Medet yar yar aman Ah yar yar dost dost yaylada yar yar yar Ah cana cana dost dost cana cana Semahı dönenler otursunlar şu yana |
![]() |
![]() |
![]() |
Zara Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#23 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zara Şarkı Sözleri-Sır Düğümlü Ahımda- Sır düğümlü ahımda Bu gönül dergahında Sensizliğin ateşi Alev olur ruhumda Yanıp kül olmak güzel Sararıp solmak güzel Hasretle dolmak güzel Bu sevdanın bağrında Ölümsüzlük uğrunda Yaşamak ölmek güzel Rüzgar eser savurur Yaprak gider dal durur Sonsuzluğun ateşi Yakar beni kavurur Yanıp kül olmak güzel Sararıp solmak güzel Hasretle dolmak güzel Bu sevdanın bağrında Ölümsüzlük uğrunda Yaşamak ölmek güzel |
![]() |
![]() |
![]() |
Zara Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#24 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zara Şarkı Sözleri-Oy Çalamadum Gitti- Oy çalamadum gitti Sürmene havasuni Bu yıl da yiyemedim Hamsunin tavasuni Gel yanuma yanuma Gideli yali yali Sürmene yolun uzak Kurdular bize tuzak Bu yıl da köyümüzde Ne düğünler olacak Gidelim yali yali Yarim gitti ormana Oy islandu islandu Sorayım ağaçlara Hangisine yaslandu Gel yanuma yanuma Gidelim yali yali |
![]() |
![]() |
![]() |
Zara Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#25 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zara Şarkı Sözleri-Ova Garibi- Amman amman amman Aman ben bir garip bülbül idim Sarpa tünedim çırpınıp uçmaya Yoktur kanedim Ben bu kara bahtı çok yerlerde sınadım Kara taşa bassam izim bellidir Amman amman amman Aman yüce dağ başında bir top kar idim Yel vurdukça ılgıt ılgıt eridim Evvel yarin sevdiği de ben idim Şimdi gurbet gurbet gezen ben oldum |
![]() |
![]() |
![]() |
Zara Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#26 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zara Şarkı Sözleri-Ordunun Dereleri- Ordunun dereleri aksa yukarı aksa Vermem seni ellere ordu üstüme kalksa sürmelim amman Oy mehmedim mehmedim sana küsüm demedim Beni sana gecmişler vallahi ben demedim sürmelim amman Ordunun dereleri kara yosun bağlıyor Kal gidelim sevdiğim anan evde ağlıyor sürmelim amman Oy mehmedim mehmedim sana küsüm demedim Beni sana gecmişler vallahi ben demedim sürmelim amman |
![]() |
![]() |
![]() |
Zara Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#27 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zara Şarkı Sözleri-Kütahya'nın Pınarları- Kütahya’nın pınarları akışır Devriyeler kol kol olmuş bakışır Asalıya çuha şalvar yakışır Amman amman vehbim öyle böyle olur mu Ah ben ölürsem dünya sana kalır mı Salım geldi musallaya dayandı Karbeyaz tenim (vehbim) al kanlara boyandı Seni vuran oğlan nasıl dayandı Amman amman vehbim öyle böyle olur mu Ah ben ölürsem dünya sana kalır mı |
![]() |
![]() |
![]() |
Zara Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#28 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zara Şarkı Sözleri-Zeytinyağlı (Gelin Nazlanması)- Zeytinyağlı yiyemem aman Basma da fistan giyemem Senin gibi cahile ben Efendim diyemem aman Kaldım duman içi dağlarda Sevgili yarim nerelerde Kara üzüm asması Ah yeşil olur yazması Ben yarimden ayrılmam Ah mevlam kara yazı yazmasın Kaldım duman içi dağlarda Sevgili yarim nerelerde Asmadan üzüm aldım Sandıkla çeyiz sardım Verin benim yarimi Annemden izin aldım Kaldım duman içi dağlarda Sevgili yarim nerlerde |
![]() |
![]() |
![]() |
Zara Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#29 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zara Şarkı SözleriZara-Yare Söyleme Seher yeli bizim ele gidersen Nazlı yare küstüğümü söyleme Ne hallara düştüğümü sorarsa O yar beni sorarsa Bağrıma taş bastığımı ona söyleme Yare söyleme ![]() ![]() ![]() Ağrılar baş tutar ahuzardayım Mansur gibi çekilmişim dardayım Gezer dolaşırım da Bilmem nerdeyim Deli deli estiğimide söyleme ![]() ![]() ![]() Belki bir gün çıkar gelir diyorlar, Gönül muradını da alır diyorlar, Seven sevdiğini bulur diyorlar, Umudumu kestiğimi ona söyleme ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Zara Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#30 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zara Şarkı SözleriZara Tez Gel Yarim Sen gideli buradan kuşlar uçmaz oldu Gittin de gelmedin, güller açmaz oldu Gidipte gelmedin, Güller açmaz oldu ![]() Tez gel yarim tez gel kurbanın olam Gözüm bulutlarda hep seni arar oldu Tez gel yarim tez gel kurbanın olam Gözüm bulutlarda hep seni arar oldu ![]() Yokluğun kor gibi gönlümü yakar durur ![]() Kurudu gözyaşlarım içime akar durur ![]() Kurudu gözyaşlarım, İçime akar durur ![]() Tez gel yarim tez gel kurbanın olam Gözüm bulutlarda hep seni arar oldu Tez gel yarim tez gel kurbanın olam Gözüm bulutlarda hep seni arar oldu ![]() |
![]() |
![]() |
|