![]() |
Cevap : Aşkmı?Paramı? |
![]() |
![]() |
#17 |
mgk_42
|
![]() Cevap : Aşkmı?Paramı?keisnlikle para derim
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
kosovalı27
|
![]() Cevap : Aşkmı?Paramı?ben mutlu olmadıktan sonra o parayı ne yapayım ben aşk aşk parayı her zaman bulursun ama aşkını bulamasın bulsan bile senin degil paranı aşkına gelir aşk aşk
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
_filiz_
|
![]() Cevap : Aşkmı?Paramı?güzel cevap olmuş ama aşk karın doyurmuyor malesef tabi ikisi de olur inşallah ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : AŞKMI?PARAMI? |
![]() |
![]() |
#21 | |
gulhan
|
![]() Cevap : AŞKMI?PARAMI?Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
|
![]() Cevap : Aşkmı?Paramı?yorumlarınızdan dolayı tşkler ![]() ![]() fikrim bi türlü değişmiyor para para para:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Aşkmı?Paramı?kesinlikle ama aşkta olabilir:D
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
bbk
![]() |
![]() Cevap : Aşkmı?Paramı?para mıknatıs gibi sahte aşkları çeker ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aşk tabikide:38:38
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Aşkmı?Paramı?a$kk ![]() ![]() a$ık oLdn noLuo peki snra?? içinden bi parçayı koparp qdenLer,qeLio mu tkrardan?? a$kk; insann içini ısıtann, dha snra herşeyden herkesten soqutan, bu mudur a$k? ya para?? farkLı mıdır? her türLü pisLiqi qetirr, her türLü acıyı tattırır başka insanLara ![]() ![]() ya adam qbi a$k, ya da ihtiyacım kadar para ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
|
![]() Cevap : Aşkmı?Paramı?yorumlarınızdan dolayı tşk ederim pesimistt çok güzel bi yorumdu tşkler ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
bbk
![]() |
![]() Cevap : Aşkmı?Paramı?Alıntı:
bu bahsettiğin şey tek taraflı ve suistimal edilen bir aşk benim bahsettiğim ise karşılıklı ve saf olanı ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
seyito
|
![]() Cevap : Aşkmı?Paramı?tabiki para parasız aşk olmuyor bu devirde ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|