![]() |
Cevap : Hangi Ağaçtan Geliyorsun?.. |
![]() |
![]() |
#16 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Hangi Ağaçtan Geliyorsun?..Kavak : (Tatminsiz) Fazla kendine güvenmeyen, sadece gerektiği zaman cesaretli olan biridir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() çok doqru ![]() ![]() tşkLer (: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]() Cevap : Hangi Ağaçtan Geliyorsun?..Karaağaç : (Asil): Müşfik, fiziksel olarak düzgün, giyimine dikkat eden, taleplerinde aşırılığa kaçmayan, insanlara neşe verebilen, liderlik etmeyi seven ama kendisialtta olmayı sevmeyen biridir ![]() ![]() ![]() ![]() bana uyuyor:=) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]() Cevap : Hangi Ağaçtan Geliyorsun?..Karaağaç : (Asil): Müşfik, fiziksel olarak düzgün, giyimine dikkat eden, taleplerinde aşırılığa kaçmayan, insanlara neşe verebilen, liderlik etmeyi seven ama kendisialtta olmayı sevmeyen biridir ![]() ![]() ![]() ![]() bana uyuyor:=) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Hangi Ağaçtan Geliyorsun?..Üvez : (Hassasiyet) Dikkat çekici, neşe verici, bencillikten uzak dikkat çekmeyi seven biridir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ehh işte kısmen doğru diyelim:Pp |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
cansel
|
![]() Cevap : Hangi Ağaçtan Geliyorsun?..Çam : (Titiz) Uyumlu ilişkileri sever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
hey_crazygirl
|
![]() Cevap : Hangi Ağaçtan Geliyorsun?..Çam : (Titiz) Uyumlu ilişkileri sever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ay hepsi uyuyo paylasım için teşekkürler:D:D
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
kezban
|
![]() Cevap : Hangi Ağaçtan Geliyorsun?..Sedir : (Güven) Zarif, her ortama ayak uydurabilen, lüksü seven, sağlığına dikkat eden, kendine güvenen, başkalarına da biraz yukarıdan bakan biridir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() =) lüksü sevemem aslında ama diğerleri doğrudur
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
hayko26
|
![]() Cevap : Hangi Ağaçtan Geliyorsun?..Gürgen : (Zevk sahibi) Cool bir güzel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() paylaşım için teşekkürler fakat yanlış olmuş bn (ÇINAR)dan gelirim kimselere boyun eymem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
su perisi
|
![]() Cevap : Hangi Ağaçtan Geliyorsun?..Elma : (Aşk) Cazibeli, fiziksel olarak dikkat çekici, etkileyici ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vay vay benim halime bak seeennnn ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
-ecem-
|
![]() Cevap : Hangi Ağaçtan Geliyorsun?..Karaağaç : (Asil): Müşfik, fiziksel olarak düzgün, giyimine dikkat eden, taleplerinde aşırılığa kaçmayan, insanlara neşe verebilen, liderlik etmeyi seven ama kendisialtta olmayı sevmeyen biridir ![]() ![]() ![]() ![]() bana benziyo bu evt:) |
![]() |
![]() |
|