![]() |
Cevap : Alttakıne Roman Öner |
![]() |
![]() |
#16 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Alttakıne Roman ÖnerMERAK ETTİM BU PİRAYEYİ YAKIN ZAMANDA ONU ALIRIM ALTTAKİNE "ANGELANIN KÜLLERİ" HATIRALAR FRANK MCCOURT GERÇEKTEN TAM BİR BAŞYAPIT PULİTZER ÖDÜLÜNÜ BOŞUNA VERMEMİŞLER ![]() ![]() ![]() YOKSULLUK ANCAK BÖYLE BİR ÇOCUK DİLİYLE ANLATILABİLİR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
kezban
|
![]() Cevap : Alttakıne Roman Önerpiyare konu yönünden yüreğim seni çok sevdi'ye benziyor ama onda türkiye sınırlarında ve daha farklı boyutlarda bir şak işlenıyor ![]() ![]() bende canan tandan söylenmemiş şarkıları önerim ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
gulhan
|
![]() Cevap : Alttakıne Roman Önercanan tanı butun kıtapları süper ama piraya bı başkaydı bence ![]() ![]() ![]() ![]() halıt ertuğrul aysel ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
kezban
|
![]() Cevap : Alttakıne Roman Önerokumak istediğim bir kitap,ama bir türlü bulamadım ya:( buket uzuner uzun-beyaz-bulut,gelibolu kitabın adı bu ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]() Cevap : Alttakıne Roman Önerbende yüreğim snei çok sevdiyi çok sevmişdim:) pirayeyi merak ediyordum inş ![]() hizmetkar kim herkes okumalı bence ![]() ![]() (bu arada ben bu konuya benzer bi konu açmıştım mantık yönünden aynı başlıkları farklı konu tekrarı olmuyor mu?) yinede paylaşım için tşkler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Reelking
|
![]() Cevap : Alttakıne Roman Önervedat türkali güven romanı tavsiye ederim ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
kezban
|
![]() Cevap : Alttakıne Roman Önerdave steve kendi başından geçen olaylartı anlatıyor ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Hangi Kitap? |
![]() |
![]() |
#23 |
tuqche
|
![]() Hangi Kitap?Şu zaman diliminde okuyor oldugunuz,kısa bir sure once bitirdiğiniz veya okumayı çok isteyip okuyamadığınız kitapları bizimle paylaşır mısınız? (:
![]() |
![]() |
Cevap : En Sevdigin Kitap Veya Romanı Söyleyin |
![]() |
![]() |
#24 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : En Sevdigin Kitap Veya Romanı SöyleyinKonular benzer olduğu için taşınmıştır konu için teşekkürler tuqche
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : En Sevdigin Kitap Veya Romanı SöyleyinEn sevdiğim romanlardan biri 'Ölü Ozanlar Derneği' 'Suç Ve Ceza' 'Sarıkamış Beyaz Hüzün' Şuan Faust okuyorum ama pek beğenmedim sonunu merak ettiğim için okuyorum daha çok ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
tuqche
|
![]() Cevap : En Sevdigin Kitap Veya Romanı SöyleyinBir Komünistle Evlendim - Philip Roth Nietzsche Ağladığında- İrvin D ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
delishhhh
|
![]() Cevap : En Sevdigin Kitap Veya Romanı Söyleyinorhan pamuk-masumiyet müzesi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
1907merve
|
![]() Cevap : En Sevdigin Kitap Veya Romanı SöyleyinSuç Ve Ceza Huzur Sokağı-Şule Yüksel Şenler
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
1die
|
![]() Cevap : En Sevdigin Kitap Veya Romanı SöyleyinTablodaki Sır Eva Prud'homme ![]() Venedik’te, resimlerin, ressamların, kibar fahişelerin, kanalların ve meydanların dünyasına tanık oluyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eva Prud’homme, tüm merak unsurlarını yerinde ve dozunda kullanarak tarihî bir macera romanı yaratmış ![]() ![]() ![]() ![]() en begenerek okuduklarımdandır
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
1die
|
![]() Cevap : Alttakıne Roman Öner![]() "Geri Döneceksin", Türk okurunun büyük ilgi gösterdiği "Yalnız Kadınlar Sokağı" ve "İtalyanca Aşk Başkadır" gibi İrlanda’nın sıradan insanlarının hikâyelerini anlatıyor ![]() ![]() ![]() Genç kızlardan birinin "normal" olarak nitelendirilebilecek bir ailesi vardır ![]() ![]() ![]() ![]() Orijinal adı ve dili: The Glass Lake - İngilizce Türkçe'de ISBN: 978-975-991-791-3 Sayfa sayısı: 574 Ebat: 14x23 cm Yayın tarihi: Haziran 2003 21 ![]() |
![]() |
![]() |
|