![]() |
Cevap : Bakalım Aranızda Süprizden Anlayan Biri Var Mı? |
![]() |
![]() |
#16 |
seyito
|
![]() Cevap : Bakalım Aranızda Süprizden Anlayan Biri Var Mı?(valla ciddi ciddi düşünmek gerekirse) fazla param yok yemeğe giderdik yemek söyleyip o arada lavaboya giderdim yüzüğü ağzıma koyardım dil altına yemeğe geldiğimde ilk lokmayı alır gibi yapıp sonra allaaaaaaaaah diye bağırıp dişimin arasına bişey girdi bakarmısın hayatım derdim oda ağzıma bakıp yüzüğü çıkardığında evlenme teklif ederdim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
merve16
|
![]() Cevap : Bakalım Aranızda Süprizden Anlayan Biri Var Mı?idare eder eh işte ama obstinatenin ki daha güzeldi
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]() Cevap : Bakalım Aranızda Süprizden Anlayan Biri Var Mı?bence hoş değil ne biliyim yapmacık geldi gösteriş gibi sevmem ben öle neyse yaw ban sinemadaki kişi sayısı bile yeter istanbul kadar olmasada azla yetinmesinide biliriz:D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
cansel
|
![]() Cevap : Bakalım Aranızda Süprizden Anlayan Biri Var Mı?walla bilmem evlenecek olan güzel bişe düşünsün artık:) ama ben erkek olsam önce güzel bir açık hava bir yer kiralar mumlarla donatırdım heryeri bide kemancı mum ışığında dans biz dans ederken aniden hawai fişekler patlar en sonunda da seni seviyorum benimle evlenirmisin yazardı sonra aldıım tektaşı uzatır bir daha sölerdim daha ne olsun kebap bir teklif işte:P
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
cansel
|
![]() Cevap : Bakalım Aranızda Süprizden Anlayan Biri Var Mı?Alıntı:
![]() |
|