Lale &Amp; Smyrna |
|
|
#16 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Lale &Amp; Smyrna15'i, 20'si bir aradamı? Yok artık yani Bir Cumhuriyet altını kaç lira biliyormusun sen? Ölürümde aldırmammmm, yada sana ne alınırsa bana da alınacak
|
|
Lale &Amp; Smyrna |
|
|
#17 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Lale &Amp; SmyrnaBi kere de eksik kal yahu senin yüzünden ben de birşey göremiycem bu gidişle |
|
Lale &Amp; Smyrna |
|
|
#18 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Lale &Amp; SmyrnaAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi smyrna Henüz istemeye gelmedi Öztürk efendi beni Bu öngörümlük![]() ![]() Elinden kaçırmamak için Artık düğünde 15'i bi yerde mi takar 20'si bi yerde mi bilemem 20 si bi yerde mi vaayy |
|
Lale &Amp; Smyrna |
|
|
#19 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Lale &Amp; SmyrnaHep bu Lale yüzünden saklıyordum (fesat ya o bakımdan) Biz Öztürkle nikahı yaptık Bu Lale tutturuyor ona ne takılırsa bende isterim diye O nedenle gizli yaptık bu işi Bu da nikahtan bir kare |
|
Lale &Amp; Smyrna |
|
|
#20 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Lale &Amp; SmyrnaAaaaaaaaaaaaaaNasıl yani? O kemeri bana vericen, yoksa yıkarım ortalığı |
|
Lale &Amp; Smyrna |
|
|
#21 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Lale &Amp; Smyrnaİster yık ister yak Veremem Ben o kemeri ve diğerlerini bileeeemin hakkıynan aldım Kıskanma ne olur, evlen senin de olur
|
|
Lale &Amp; Smyrna |
|
|
#22 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Lale &Amp; SmyrnaEn iyisi 50 si bi yerde taktırın siz |
|
Lale &Amp; Smyrna |
|
|
#24 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Lale &Amp; SmyrnaSmyyy koşşş, Smash foto albümümüzü ele geçirmiş |
|
Lale &Amp; Smyrna |
|
|
#25 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Lale &Amp; SmyrnaValla tavsiye etmem Onun albüm de benim elime geçebilir her an![]() Gözünü seveyim Photoshopun ![]() ![]()
|
|
Lale &Amp; Smyrna |
|
|
#26 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Lale &Amp; Smyrnaaman kurban oluyum smyrna acı bana |
|
Lale &Amp; Smyrna |
|
|
#27 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Lale &Amp; SmyrnaAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi LoDoS aman aman Allah ayırmasın evde kalmış bir halleri var Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi smyrna Evde kalmak mı? Daha çok genciz, güzeliz elimizi sallasak ellisi be ![]() ![]() |
|
Lale &Amp; Smyrna |
|
|
#28 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Lale &Amp; Smyrnaabi tekrar tekrar benim yorumu ortaya çıkartıp kızıştırma ortalığı fena yapıcaklar ben sessiz kalmaya çalışıyorum saklanıyorum |
|
Lale &Amp; Smyrna |
|
|
#29 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Lale &Amp; SmyrnaDevekuşu gibi saklanıyorsun ama Listeyi yaptım Elimden çekeceği olanlar Top-10 listesi ![]() ![]()
|
|
Lale &Amp; Smyrna |
|
|
#30 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Lale &Amp; SmyrnaArkadaşlar hepinize şimdiden geçmiş olsun diyorum zira smyrna "kafaya taktıklarım Top10" yaptı ise işiniz zor , başka birşey olsa yardımınıza koşardım ama artık sizi ben dahi kurtaramam |
|
|
|