![]() |
Okyanus'tan Uygulamalı Tarifler :) |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Okyanus'tan Uygulamalı Tarifler :)Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi **EMEL** Ya benim boynumdan dürbünmü asılı ne Kazanda ne işime yarayacakki acep yada gördüğüm bişeden dolayımı bu kadar yaygarayı koparmışım ![]() ![]() ![]() Bak şimdi aklıma takıldı heee bu yamyamlar dürbünüde yerler Emoş |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Okyanus'tan Uygulamalı Tarifler :)Güzel çalışma olmuş teşekkürler ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Okyanus'tan Uygulamalı Tarifler :)Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi **EMEL** Ya benim boynumdan dürbünmü asılı ne Kazanda ne işime yarayacakki acep yada gördüğüm bişeden dolayımı bu kadar yaygarayı koparmışım ![]() ![]() ![]() Bak şimdi aklıma takıldı heee Abla sen turist olarak bizim kabileye gelmişsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nasıl senaryo ama ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Okyanus'tan Uygulamalı Tarifler :)Niye yerinemi oynuyordum tahtını hafif sallamışım sanki Real in arkasına saklanmışsın o beni atmazdı kazanada senin parmağın var işin içinde anlaşıldı yoksa ben fethetmiştim onu sen bozdun herşeyi Ne güzel kabilenin dişi oturan boğası olacaktım Nasıl senaryo ama |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Okyanus'tan Uygulamalı Tarifler :)Taht olsa sevineceğim de üzerimizde giyecek elbisemiz bile yok, tencere bile bilmiyoruz baksana halimize ![]() ![]() ![]() Real dedi sen öyle san bikerem Hemde bak nasıl dediğini de söyleyim yumbada bumba, çeviri : kazana at, karnım acıktı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Okyanus'tan Uygulamalı Tarifler :)Ahh canıımmm demek öyle dedi heee de hadi azcık ateşi harla barim yazık garibim acıkmış madem, emir gelir demiri keser bilmiyomusun |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Okyanus'tan Uygulamalı Tarifler :)Ben sustum Real gelsin okusun yazdığını ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şef bırakalım Emel'i o bizi çok seviyor biz ot yiyek en iyisi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Okyanus'tan Uygulamalı Tarifler :)Pişmedimi bu daha yahu gerçi et taze görünüyordu emme ![]() Forumca bir ziyafet çekelim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Okyanus'tan Uygulamalı Tarifler :)Pitsiiiiiiiiiii Dur şurda az kaldı yırtıcam zaten çomak sokma, bellim olmaz merkezle biraz muhabbet kurarsam kendini kazanda bulursun ona göre |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Okyanus'tan Uygulamalı Tarifler :)Pitsi kurban söleee ![]() Oy oyyy kazanda tam süper olurum he hem fazla yağlarda gider ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Okyanus'tan Uygulamalı Tarifler :)Bak o konuda haklısın bknz:kazandan çıktıktan sonraki halim http://www ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Okyanus'tan Uygulamalı Tarifler :)Abla çok mu acıktın hehe |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Okyanus'tan Uygulamalı Tarifler :)Ne umutlarla bakmıştım konuya ![]() Ben yine iki lahmacun söyleyeyim kendime ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Okyanus'tan Uygulamalı Tarifler :)Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Cryasis Abla çok mu acıktın hehe Evet ablam, çok acıktım Ne hallere düştük, açlık çok fena bişi ![]() ![]() ![]() Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Banemin Ne umutlarla bakmıştım konuya ![]() Ben yine iki lahmacun söyleyeyim kendime ![]() Böyle güzel yemek tarifi hiç bir yerde yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Okyanus'tan Uygulamalı Tarifler :)Beni de yiyecekti en son ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|