![]() |
Gay Testi...!!! |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gay Testi...!!!Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Banemin Böcü neyi ispat etme derdindesin? İspat değilde, oyuna gelmeyelim, hayır diyecemde hayır dersem bana hayır getirirmi onun muhasebesini yapıyorum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Gay Testi...!!! |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gay Testi...!!!Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi smyrna Teste ihtiyacınız mı var da illa tıklayacaksınız yahu? Oyun bölümü değil miydi burası ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Gay Testi...!!! |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gay Testi...!!!Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi BÖCÜ DAYI İspat değilde, oyuna gelmeyelim, hayır diyecemde hayır dersem bana hayır getirirmi onun muhasebesini yapıyorum ![]() Eğer "Hayır" demekten medet umacak durumdaysan, getirmez ![]() ![]() ![]() MuhasebeciBanemin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Gay Testi...!!! |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gay Testi...!!!Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Banemin Eğer "Hayır" demekten medet umacak durumdaysan, getirmez ![]() ![]() ![]() MuhasebeciBanemin ![]() ![]() ![]() Yokta yarın birgün merak ederiz bu neyin nesiymiş diye ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Gay Testi...!!! |
![]() |
![]() |
#20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gay Testi...!!!Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi smyrna Pitsy ![]() ![]() ![]() Yok bişi bebeem sen çık burdan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Gay Testi...!!! |
![]() |
![]() |
#21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gay Testi...!!!Aslında bende az uğraşmadım ![]() Ama benim ki sadece mausu ne kadar hızlı kullanabiliyorum babında bir denemeydi ![]() "Yes" e basabildim ama ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Gay Testi...!!! |
![]() |
![]() |
#22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gay Testi...!!!Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Banemin Aslında bende az uğraşmadım ![]() Ama benim ki sadece mausu ne kadar hızlı kullanabiliyorum babında bir denemeydi ![]() "Yes" e basabildim ama ![]() Bendemi Yes desem ki !!! Korkuyorumda, essahtan yanıltmaca falan yokturda şey oluruz ![]() ![]() Neyse buradan çıkayım, valla ikimizin üzerine yapışır biraz daha kalırsak ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Gay Testi...!!! |
![]() |
![]() |
#23 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gay Testi...!!!Ayıp oluyor ama böyle oynak no'larla ugraştırmayın gece gece |
![]() |
![]() |
![]() |
Gay Testi...!!! |
![]() |
![]() |
#24 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gay Testi...!!!İngilizce bilmiyorum Yani ben uygulayamıyorum bu testi |
![]() |
![]() |
![]() |
Gay Testi...!!! |
![]() |
![]() |
#25 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gay Testi...!!!Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi BÖCÜ DAYI İspat değilde, oyuna gelmeyelim, hayır diyecemde hayır dersem bana hayır getirirmi onun muhasebesini yapıyorum ![]() Vay be! Hayır kelimesi cümle içinde iki farklı anlamda kullanılmış; işte "ironi" diye buna derim ben ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi konuya gelelim, daha doğrusu konunun benle ilgili olan kısmına; efendim No'yu yakalayamadım ve illa bir şeye tıklamam gerektiğini düşündüğümden dolayı Yes'i tıkladım ve sonuç, ben bir gaymişim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Gay Testi...!!! |
![]() |
![]() |
#26 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gay Testi...!!!Yorumları okudum sadece, testi yapmaya gerek kalmadı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Gay Testi...!!! |
![]() |
![]() |
#27 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gay Testi...!!!Altı üstü bi test arkadaşlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Gay Testi...!!! |
![]() |
![]() |
#28 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gay Testi...!!!Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Jazz Vay be! Hayır kelimesi cümle içinde iki farklı anlamda kullanılmış; işte "ironi" diye buna derim ben ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi konuya gelelim, daha doğrusu konunun benle ilgili olan kısmına; efendim No'yu yakalayamadım ve illa bir şeye tıklamam gerektiğini düşündüğümden dolayı Yes'i tıkladım ve sonuç, ben bir gaymişim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jazz, ama benim dediğim gibiydi, hala ısrarlıyım, öyle kullanılıyor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Gay Testi...!!! |
![]() |
![]() |
#29 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gay Testi...!!!Bir kere bu gay o gay değil o gay bu gay değilse siz gay değilsiniz canlarım |
![]() |
![]() |
|