Böyle Bir Kız Arkadaşa Ne Dersiniz :)) |
|
|
#16 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Böyle Bir Kız Arkadaşa Ne Dersiniz :))Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi dR€aM Fena mı olur dayıcığım İstersen hakeminiz bile olurum Gerçi bunlar tek hamlede bitirirler işini Yok ben almayayım bunları, bir numaradaki erkekmi bilmem, iyi bak hele ![]()
|
|
|
|
#17 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Böyle Bir Kız Arkadaşa Ne Dersiniz :))Neden on yargili davraniyorsunuz bakim hee Cok yumusak bir kalpleri vardir belki hatta bakin guzelleride mevcut : |
|
|
|
#18 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Böyle Bir Kız Arkadaşa Ne Dersiniz :))Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi BÖCÜ DAYI Yok ben almayayım bunları, bir numaradaki erkekmi bilmem, iyi bak hele ![]() ![]() Erkek olsa ne olurki Kas güzeldir de bir yere kadar yani |
|
|
|
#19 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Böyle Bir Kız Arkadaşa Ne Dersiniz :))Bunlar, kodummu oturturum, cinsinden |
|
|
|
#20 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Böyle Bir Kız Arkadaşa Ne Dersiniz :))Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi dR€aM Erkek olsa ne olurki Kas güzeldir de bir yere kadar yani Sana göre hava hoş, erkek olursa birde öyle kaslı olursa olan bana olur ![]() Hayat tarzını değiştirmekte var bu işin sonunda![]()
|
|
|
|
#21 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Böyle Bir Kız Arkadaşa Ne Dersiniz :))Abim yok diye üzülürdüm Böyle bir ablam yada arkadaşım olsaydı, babam her yere salardı![]() ![]()
|
|
|
|
#22 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Böyle Bir Kız Arkadaşa Ne Dersiniz :))Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi PcKop@T Neden on yargili davraniyorsunuz bakim hee Cok yumusak bir kalpleri vardir belki hatta bakin guzelleride mevcut : Ah harcamış kendini |
|
|
|
#23 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Böyle Bir Kız Arkadaşa Ne Dersiniz :))Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi BÖCÜ DAYI Sana göre hava hoş, erkek olursa birde öyle kaslı olursa olan bana olur ![]() Hayat tarzını değiştirmekte var bu işin sonunda![]() ![]() Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi OkyanusunKalbi Abim yok diye üzülürdüm Böyle bir ablam yada arkadaşım olsaydı, babam her yere salardı![]() ![]() ![]() Baban salardı da ablan ya da arkadaşın salarmıydı acaba |
|
|
|
#24 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Böyle Bir Kız Arkadaşa Ne Dersiniz :))Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi OkyanusunKalbi Abim yok diye üzülürdüm Böyle bir ablam yada arkadaşım olsaydı, babam her yere salardı![]() ![]() ![]() Abin olsa abin bile yanında arkadaşını isterdi |
|
|
|
#25 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Böyle Bir Kız Arkadaşa Ne Dersiniz :))Aslında salacan bunları güneydoğuya terör felan kalmaz Rambo mübarek hepsi |
|
|
|
#26 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Böyle Bir Kız Arkadaşa Ne Dersiniz :))Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi backschool Ah harcamış kendini Hakkaten harcamış kendini ![]() ![]() dedim ama resim çıktımı ki acaba buraya![]() Bu resmi her sayfaya koyalım ki herkes yazık olmuş kıza desin![]()
|
|
|
|
#27 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Böyle Bir Kız Arkadaşa Ne Dersiniz :))![]() Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi BÖCÜ DAYI Hakkaten harcamış kendini ![]() ![]() dedim ama resim çıktımı ki acaba buraya![]() Bu resmi her sayfaya koyalım ki herkes yazık olmuş kıza desin![]() ![]() Yüzü güzel şimdi |
|
|
|
#28 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Böyle Bir Kız Arkadaşa Ne Dersiniz :))Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi backschool Yüzü güzel şimdi Hee baksana sadece yüzü güzel ![]() Zayıflarmı ki acabağa?
|
|
|
|
#29 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Böyle Bir Kız Arkadaşa Ne Dersiniz :))Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi BÖCÜ DAYI Hee baksana sadece yüzü güzel ![]() Zayıflarmı ki acabağa? Kaslar eridiğinde ortaya 70lik nine çıkar |
|
|
|
#30 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Böyle Bir Kız Arkadaşa Ne Dersiniz :))Gençliğimizde olsa birşeyler düşünürdük ![]() |
|
|
|