Matçı Sıyırdı Sonunda :)))) |
|
|
#16 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Matçı Sıyırdı Sonunda :))))benim psikolojim bozuk asıl bu mat yüzünden gelin beni düzeltin geleceğin deli doktoru şimdiden delirdi :P |
|
|
|
#17 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Matçı Sıyırdı Sonunda :))))Oraya matematiği asmalı, evet Ayrıca matçım paneb'e ne demiş,inanamıyorum
|
|
|
|
#18 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Matçı Sıyırdı Sonunda :))))Ben diyorum ABD hep sorun olur ve sonunda öldürür diye ![]() Matçı'da a+b+d ile başlayan sorunu çözememiş![]() ![]() Hadi arkadaşlar, Üç "kul hüvallahü" bir "Elham" okuyalım |
|
|
|
#19 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Matçı Sıyırdı Sonunda :))))Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi TÜRKçe Ben diyorum ABD hep sorun olur ve sonunda öldürür diye ![]() Matçı'da a+b+d ile başlayan sorunu çözememiş![]() ![]() Hadi arkadaşlar, Üç "kul hüvallahü" bir "Elham" okuyalım Bu yorumu tuttum güzeldi Tekrar denk geldim ne güldüm yaa Matçım nerde kaldı bitmedimi daha tatili Allahtan sağsalim bitirdi matematiği |
|
|
|
#20 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Matçı Sıyırdı Sonunda :))))Ben bunları daha önce görseydim, Matçıma problem olanları bir abi tavsiyesiyle bir kalemde haklarından gelirdik Bak Matçım çok üstüne geldiklerinde problem olanları 3 cü dereceden bile olsa hemen Türevlerini al sıfıra eşitle işlerini anında halledersin Aman kalemine dikkat et ha, kaptırma sakın !!
|
|
|
|
#21 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Matçı Sıyırdı Sonunda :))))Harikasın Axoy Babaaaa Aramızda ne cevherler var |
|
|
|
#22 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Matçı Sıyırdı Sonunda :))))benden tam destek matematikçi kardeşim sana,arkandayım gelsin karekök ben ona yapacağımı bilirim |
|
|
|
#23 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Matçı Sıyırdı Sonunda :))))Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi **EMEL** Bu yorumu tuttum güzeldi Tekrar denk geldim ne güldüm yaa Matçım nerde kaldı bitmedimi daha tatili Allahtan sağsalim bitirdi matematiği Tatil bitti ve ben geldiiiim Emel matematik bitmedi Yeniden başlayacak ve bir ömür sürecek
|
|
|
|