![]() |
Real'in Emeklilik Hali |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Real'in Emeklilik HaliAbim seni ne hale düşürmüşler yav arkandayım ama çok komik ya |
![]() |
![]() |
![]() |
Real'in Emeklilik Hali |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Real'in Emeklilik HaliSiz yanlış kişiden bahsediyorsunuz heralde ![]() ![]() ![]() Accıcık kel olabilir ama göbekli değil bi kere ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Real'in Emeklilik Hali |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Real'in Emeklilik Hali![]() aaaaaaaaa elindeki rakısımı sütümü |
![]() |
![]() |
![]() |
Real'in Emeklilik Hali |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Real'in Emeklilik HaliReal Yaşlanmaya başlamış bile ![]() ![]() Korkma Real ben cadı değilim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Real'in Emeklilik Hali |
![]() |
![]() |
#20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Real'in Emeklilik HaliKonuyu kimin açtığını çözmeye çalışıyorum ![]() ![]() ![]() Yazılanların da hepsini okudum ![]() ![]() ![]() *** Halis Toprak bile böyle değil yahu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Real'in Emeklilik Hali |
![]() |
![]() |
#21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Real'in Emeklilik HaliKonuyu ben açmadım, bunu söyleyebilirim ![]() Biri benim şifremi ele geçirmiş ve bu konuyu açmış ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Real'in Emeklilik Hali |
![]() |
![]() |
#22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Real'in Emeklilik HaliAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi LaLe Konuyu ben açmadım, bunu söyleyebilirim ![]() Biri benim şifremi ele geçirmiş ve bu konuyu açmış ![]() He valla biz Lale ile beraber dışarıdaydık ![]() Kim bizim hesabımızdan giriş yapan hemen çıksın ortaya ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Real'in Emeklilik Hali |
![]() |
![]() |
#23 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Real'in Emeklilik HaliTakke düştü ' kel ' göründü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Real'in Emeklilik Hali |
![]() |
![]() |
#24 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Real'in Emeklilik HaliBaba dedik bagrımıza bastık ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Real'in Emeklilik Hali |
![]() |
![]() |
#25 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Real'in Emeklilik HaliBen konuya KEL gözüyle bakmıştım ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Real'in Emeklilik Hali |
![]() |
![]() |
#26 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Real'in Emeklilik Hali![]() Arada bir sinirleniyor ![]() ![]() ![]() ay ay ben uzak kalyim en iyisi korkdum emeginize saglik |
![]() |
![]() |
![]() |
Real'in Emeklilik Hali |
![]() |
![]() |
#27 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Real'in Emeklilik HaliŞimdi biz şıracı ile bozacı durumunamı düştük Smyrna |
![]() |
![]() |
![]() |
Real'in Emeklilik Hali |
![]() |
![]() |
#28 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Real'in Emeklilik HaliValla öyle oldu Lale ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Real'in Emeklilik Hali |
![]() |
![]() |
#29 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Real'in Emeklilik HaliBenim bildiğim bi oyun havası var o da "Üç maymun " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Real'in Emeklilik Hali |
![]() |
![]() |
#30 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Real'in Emeklilik HaliAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi smyrna Valla öyle oldu Lale ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Varlığı benim için önemli olduğundan, boynum kıldan ince diyeceğim mecburan Smy Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi axoy Benim bildiğim bi oyun havası var o da "Üç maymun " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir işin içinden sıyrılmak için en güzel yöntem budur |
![]() |
![]() |
|