Real'in Emeklilik Hali |
|
|
#16 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Real'in Emeklilik HaliAbim seni ne hale düşürmüşler yav arkandayım ama çok komik ya |
|
Real'in Emeklilik Hali |
|
|
#17 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Real'in Emeklilik HaliSiz yanlış kişiden bahsediyorsunuz heralde ![]() ![]() ![]() Accıcık kel olabilir ama göbekli değil bi kere ![]() ![]() |
|
Real'in Emeklilik Hali |
|
|
#18 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Real'in Emeklilik Hali![]() aaaaaaaaa elindeki rakısımı sütümü |
|
Real'in Emeklilik Hali |
|
|
#19 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Real'in Emeklilik HaliReal Yaşlanmaya başlamış bile ![]() Baksana burada konuşulanları duymuyor sağır olmuş , cevap yazamıyor kör olmuş Korkma Real ben cadı değilim Hadi ısır şu elmadan biraz
|
|
Real'in Emeklilik Hali |
|
|
#20 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Real'in Emeklilik HaliKonuyu kimin açtığını çözmeye çalışıyorum ![]() ![]() Yazılanların da hepsini okudum ![]() ![]() *** Halis Toprak bile böyle değil yahu ![]() ![]()
|
|
Real'in Emeklilik Hali |
|
|
#21 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Real'in Emeklilik HaliKonuyu ben açmadım, bunu söyleyebilirim Biri benim şifremi ele geçirmiş ve bu konuyu açmış Kimse o kişi çıksın ortaya
|
|
Real'in Emeklilik Hali |
|
|
#22 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Real'in Emeklilik HaliAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi LaLe Konuyu ben açmadım, bunu söyleyebilirim Biri benim şifremi ele geçirmiş ve bu konuyu açmış Kimse o kişi çıksın ortayaHe valla biz Lale ile beraber dışarıdaydık Kim bizim hesabımızdan giriş yapan hemen çıksın ortaya ![]() ![]()
|
|
Real'in Emeklilik Hali |
|
|
#23 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Real'in Emeklilik HaliTakke düştü ' kel ' göründü ![]() ![]() (kimin açtığı ortaya çıktı)![]() ![]()
|
|
Real'in Emeklilik Hali |
|
|
#24 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Real'in Emeklilik HaliBaba dedik bagrımıza bastık ![]() ![]() İnsan evlatlarını ele verir mi?
|
|
Real'in Emeklilik Hali |
|
|
#25 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Real'in Emeklilik HaliBen konuya KEL gözüyle bakmıştım ![]() ![]() ![]()
|
|
Real'in Emeklilik Hali |
|
|
#26 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Real'in Emeklilik Hali![]() Arada bir sinirleniyor ![]() ![]() ![]() ay ay ben uzak kalyim en iyisi korkdum emeginize saglik |
|
Real'in Emeklilik Hali |
|
|
#27 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Real'in Emeklilik HaliŞimdi biz şıracı ile bozacı durumunamı düştük Smyrna |
|
Real'in Emeklilik Hali |
|
|
#28 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Real'in Emeklilik HaliValla öyle oldu Lale ![]() ![]() Taşı da uzaktan beklememek lazım babamızdan geldi![]() ![]()
|
|
Real'in Emeklilik Hali |
|
|
#29 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Real'in Emeklilik HaliBenim bildiğim bi oyun havası var o da "Üç maymun " ![]() ben bunu oynarım![]() ![]()
|
|
Real'in Emeklilik Hali |
|
|
#30 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Real'in Emeklilik HaliAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi smyrna Valla öyle oldu Lale ![]() ![]() Taşı da uzaktan beklememek lazım babamızdan geldi![]() ![]() Varlığı benim için önemli olduğundan, boynum kıldan ince diyeceğim mecburan Smy Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi axoy Benim bildiğim bi oyun havası var o da "Üç maymun " ![]() ben bunu oynarım![]() ![]() ![]() Bir işin içinden sıyrılmak için en güzel yöntem budur |
|
|
|