Forumumuzun Diger Güzel Bayanları |
|
|
#16 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Forumumuzun Diger Güzel BayanlarıAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi LaLe Senin yeni avatarın hepsinden güzel frday ReaL beni en yakışıklı seçti ya o bakımdan bende fotoğrafımı koydum |
|
|
|
#17 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Forumumuzun Diger Güzel BayanlarıAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi SuLTaN Smash bu neeeeeee hııırrrr Ben Kayseri'de okuyorum ya, iyice öğrendim Kayserililerin şivesini ![]() Burda senin gibi yapanlara ne diyorlar biliyor musun? Gaşınıyon ellaaaammmmm Anam bende Kayseri'deyim şimdik hemen kaçiyim |
|
|
|
#18 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Forumumuzun Diger Güzel Bayanlarıbeğendim kendimi narkoz almışım gibi olmuşum sağol smash |
|
|
|
#19 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Forumumuzun Diger Güzel BayanlarıGüzellik beyinde imiş ![]() ![]() ![]() ![]() Boşverin dış görünümü ![]() ![]()
|
|
|
|
#20 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Forumumuzun Diger Güzel BayanlarıMinervanın bu kadar güzel olduğunu bilmiyodum |
|
|
|
#21 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Forumumuzun Diger Güzel BayanlarıDevamı gelecek herkez nasibini alacak |
|
|
|
#22 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Forumumuzun Diger Güzel Bayanlarısüper yaa |
|
|
|
#23 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Forumumuzun Diger Güzel BayanlarıYıllardır neden aynaya bakmadığımı anladım Bu ne yaw iyice kendimden geçmişim |
|
|
|
#24 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Forumumuzun Diger Güzel Bayanlarıaslında deşifre olmak değildi niyetim ![]() gizliden gizliye ne güzel yürütüyorduk işi![]() Ahh Smash ahh![]() ![]() Madem öyle bu da pazardaki resmim ![]() şube açmak şart oldu![]() ![]() Ümitçim kaç kilo isteyonn canım ![]() gel bakem yamacıma![]() satışlar 5 kilodan başlıyo![]() ![]() |
|
|
|
#25 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Forumumuzun Diger Güzel Bayanlarıbu işin sonu karakolda biterrrr |
|
|
|
#26 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Forumumuzun Diger Güzel Bayanlarısmash ama en kötü fotomu koymuşsun çok kırıldım o sıra yemekten yeni dönmüştüm ağzımı yüzümü temizleme fırsatım olmamış |
|
|
|
#27 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Forumumuzun Diger Güzel Bayanlarıbu ne ya ![]() erkekmiyim kadınmıyım belli deel![]() ![]() ama gözlerim gözelmiş hiii
|
|
|
|
#28 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Forumumuzun Diger Güzel Bayanları![]() Ahh yine kilo problemiiiii Smash ın da diline düştük iyimi *** hepsi çok komikti amma geyik yapmışınız yeniyılın ilk günlerinde Allah neşemizi bozmasın tü tü tü maşallahhh |
|
|
|
#29 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Forumumuzun Diger Güzel Bayanları Bilgisayar harici hiç birşeyim değişmemiş,hala çok güzelimHalil, yarın msne girersen görüşücez, anladın sen onu ![]() ![]() ![]() *** Smash çok teşekkürler arkadaşım,otobüs beklerken çok iyi geldi bunlar ![]() ![]() |
|
|
|
#30 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Forumumuzun Diger Güzel BayanlarıCADII Duayen&Müşerref
|
|
|