![]() |
Cevap : Bir Dakikanızı Ayırırmısınız Lütfennnn |
![]() |
![]() |
#16 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Bir Dakikanızı Ayırırmısınız LütfennnnDeğerli vaktini ayırıp o güzel yorumunu eksik etmediğin için ben teşekkür ederim merve16
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
jasmine
|
![]() Cevap : Bir Dakikanızı Ayırırmısınız Lütfennnnemeğine sağlık gözyaşı ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
KallaviOrhan
|
![]() Cevap : Bir Dakikanızı Ayırırmısınız LütfennnnElinize sağlık çok güzel bir paylaşım olmuş |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Bir Dakikanızı Ayırırmısınız LütfennnnDeğerli vaktinizi ayırıp okuduğunuz için teşekkürler jasmine ve yolcuoyuncu |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
kezban
|
![]() Cevap : Bir Dakikanızı Ayırırmısınız Lütfennnndaha önce yapmadıysanız Nev'in zor u dinleyerek okuyun birde bunu ![]() çok ,çten çok güzel olmuş ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Bir Dakikanızı Ayırırmısınız Lütfennnnayy inanmıorm yusuf hayaloğlu'nun o muhteşem şiirlerindebn biri ![]() ![]() ![]() ![]() abicim senin emeklerinle harika olmuş, daha içten okudm, emeğine sağlık ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Bir Dakikanızı Ayırırmısınız Lütfennnnokuyan gözlerine sağlık kardeşim beğenmene sevindim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
su perisi
|
![]() Cevap : Bir Dakikanızı Ayırırmısınız LütfennnnGözyaşı eline sağlık güzeldi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Bir Dakikanızı Ayırırmısınız LütfennnnBencede biraz acılı ama güzel değerli vaktini ayırıp yorumunu eksik etmediğin için teşekkür ederim su perisi hanımefendi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
serseri.qral.iso
|
![]() Cevap : Bir Dakikanızı Ayırırmısınız LütfennnnTEK KELİME EMEGE SAYGI HARBİDEN SÜPER BİŞİ YAPMIŞIN |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Bir Dakikanızı Ayırırmısınız Lütfennnnbeğenmene sevindim teşekkür ederim yorumun için |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
perisu_1907
|
![]() Cevap : Bir Dakikanızı Ayırırmısınız Lütfennnnçok güsel olmuş tşklerrrrr |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Bir Dakikanızı Ayırırmısınız Lütfennnnçok gzl bu şiir yha off:( tşklr paylaşım için ![]() ![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
hey_crazygirl
|
![]() Cevap : Bir Dakikanızı Ayırırmısınız Lütfennnnçok güzel bi şiir olmus gerçektenn :img-cray:paylasım için teşekküler
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Bir Dakikanızı Ayırırmısınız Lütfennnnokuyan gözlerinize sağlık yorumlarınızı esirgemediğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkürler |
![]() |
![]() |
|