![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
J_TERRY
|
![]() Bu aya sultan ay derler Kaymak ile baldan yerler Ezelden adet kılınmış Bekçiye bahşiş verirler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
H_CRESPO
|
![]() Davulumun ipi kaytan, Kalmadı sırtıma mintan, Virin ağalar bahşişim, Alayım sırtıma mintan |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
J_TERRY
|
![]() Akşamdan pilavı pişirdim Gene karnımı şişirdim Çok mani diyecektim ama Defteri yolda düşürdüm |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() Bak geldi etli dolma, Çok yiyip göbek salma ![]() Üstüne bir kahve iç, Terâvihe geç kalma! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
J_TERRY
|
![]() Cebimin ağzı dardır İçinde şeker vardır ![]() Sabreyle aman gönül, İftara neler vardır? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() Davulun içi pekmez, Çalarım fakat ötmez ![]() Bir bahşiş vermezseniz, Davulcu buradan gitmez ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
H_CRESPO
|
![]() Evveli rahmettir kula Girelim sıdk ile yola Hulûs ile eyleyelim Ta ki dua makbul ola |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
J_TERRY
|
![]() Gökyüzünün melekleri Devran eder felekleri Bu ayda ikram edenin Zayi olmaz emekleri |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() Halayıklar halayıklar Ocak başında uyuklar Davulumun sesini duyunca Pirincin daşını ayıklar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() Karşıma fener geldi, Aklıma neler geldi, Börek bekledim ama, Sofraya döner geldi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
J_TERRY
|
![]() Onbir ayın sultanı, Kıymetlidir her ânı, Süslersin şu cihânı, Hoşgeldin yâ Ramazan |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
H_CRESPO
|
![]() Göz aydın hepimize, Mübârek günler bize, Onbir ayın sultanı, Hoş geldin evimize |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
J_TERRY
|
![]() Duvardan kedi atladı, Bekçinin ödü patladı ![]() Merak etme bekçi baba Bey kesesini yokladı ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
H_CRESPO
|
![]() İşte geldi gidiyor, Mutlu günler bitiyor, Onbir ayın sultanı, Bize vedâ ediyor |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
yosun_26
|
![]() waaayyy kedi kesen , j_terry siz böyle şeyler bilirmiydiniz yaaa çok şaşırdım hayretler içersindeyim hatta |
![]() |
![]() |
|