![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
tatia27
|
![]() __nem var doktor ltfen konuşun ![]() ![]() ![]() __üzgünüm ama kan kanseri ![]() ![]() ![]() __öhö öhö öhö ne kadar ömrüm kaldı doktor ![]() ![]() ![]() (yani kan kaseri oldugunu ögrenincemi bu hastalık başlıyoda öksürmeye o zamn başlarlar anlamadım ha)
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
90burcu
|
![]() erkek:sevio musun kadın:hayır erkek:sevio musun? kadın:hayırr erkek:sevio musun ulennn? kadın:seviorumm erkek:yalan söölüosun derr vee kadınaa iki tane tokat yapıştırırgrinmnnn |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
lptarik
|
![]() emrah:bakkal amca bana 2 çift ekmek wersene Bakkal amca:nayır nolmazz annen gelsinn o alsınn emrah:ama bakkal amca neden wermiyosunn annemi nabıcannn bakkal amca:sanane lann buyuklerin işine karışmaa anne:emrah nabıyon burda emrah:hiç anne ekmek alıyom anne:sana kaç defa dedim emrah ekmeği ben alırım ,kirayı ben öderim,elektiriği ben öderim emrah:ama anne sana çok yuk oluyorum hep eziyet çektiriyorlar sana dayanamıyorum anne:korkma olum ben zevkle ödüyorum borçları senin için herşeye katlanırımm emrah:ok anne bakkal amca:hadi beee burası duygu sömürüsü yapılacak yer değil alıcan mı ekmeğini anne:alıcam bakkal amca tamam gel depoya emrah:bakkal amca annemle nereye gidiyorsunuzzzz? bakkal amca:aşk yapmayaaaa emrah:bakkal amca sana baba diyebilirmiyim benim hiç babam olmadıııı der we annesi hr zamanki gibi ekmeği alır ama ne yasıkki annesi darmadağan olmuştur we mutlu mesut yaşamaya dewam ederler saygılar::::::::::::::
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
tatia27
|
![]() ____belki sana kürkler mücevherler alamazdım ama tertemiz bi sewgi verebilirdim ama sen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() şimdi defol git burdan ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
seda
|
![]() Senİnle Pembe Panjurlu Bİ Evİmİz Olacak Ti KÜÇÜk KÜÇÜk Nejdatlar Mİnİk Mİnİk Neylalar Olacakti Kuzum********************************************* ************************************************** ********* |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Gözyaşı
|
![]() Bu şarkıyı mutlu ve güzel insanlara adıyorum bu şarkının benim için acı ve tatlı hatıraları var mutlu olmak isterken bazen elindekinide kaybediyor (türkan şorayın filminden) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
*scotland*
|
![]() benı sewiyormusun? ewfikret ama bız ayrı dunyaların ınsanlarıyız ![]() tmm tmm nalan ama ılerıde fakır ama gurulu bı genc vardı dıe cıkıcam karsınaa:P |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
J_TERRY
|
![]() kadın: ben sakıcı olcam erkek: bak istemeyerek küfür etcem kabın kırılır
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
ErGENEKON_GS_48
|
![]() Himmet abi koç??? Geç olum bişey yapmaz ![]() ![]() ![]()
![]() |
|