![]() |
Cevap : Haftanın Ayetleri |
![]() |
![]() |
#16 |
Berna
|
![]() Cevap : Haftanın Ayetleri" Kullarım sana, beni sorduğunda (söyle onlara): Ben çok yakınım
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Berna
|
![]() Cevap : Haftanın Ayetleri" Onlar ki, oyunu ve eğlenceyi kendilerine din edindiler ve o dünya hayatı kendilerini aldattı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Berna
|
![]() Cevap : Haftanın Ayetleri"İnsanın başına bir sıkıntı gelince,Rabbine yönelerek O'na yalvarır ![]() ![]() eşler koşar ![]() ![]() "Zümer Suresi 8 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Berna
|
![]() Cevap : Haftanın Ayetleri"Yoksa geceleyin secde ederek ve kıyamda durarak ibadet eden,ahiretten çekinen ve Rabbinin rahmetini dileyen kimse (o inkarcı gibi)midir? (Resulum) De ki:Hiç bilenlerle bilmeyenler bir olur mu?Doğrusu ancak akıl sahipleri bunları hakkıyla düşünür ![]() "Zümer suresi 9
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Berna
|
Cevap : Haftanın Ayetleriİman eden kullarıma söyle:Namazlarını dosdoğru kılsınlar,kendisinde ne alış-veriş,ne de dostluk bulunan bir gün gelmeden önce,kendilerine verdiğimiz rızıklardan (Allah için) gizli açık harcasınlar ![]() İbrahim suresi 31 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Berna
|
![]() Cevap : Haftanın AyetleriO size istediğiniz herşeyden verdi ![]() ![]() İbrahim suresi 34
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
inci_tanesi
|
![]() Cevap : Haftanın Ayetleriayetlerin içn çok saol bernacığım ![]() ![]() inan bana en beğendiğim konulardan biri :)) tşkrlr
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Haftanın AyetleriİNSAN NE KADAR ÖLÜMDEN KORUNMAYA ÇALIŞSA DA HİÇ BEKLEMEDİĞİ BİR ANDA ÖLÜME YAKALANABİLİR De ki: �Eğer ölümden veya öldürülmekten kaçıyorsanız, kaçış size kesin olarak bir yarar sağlamaz; böyle olsa bile, pek az (bir zaman) dışında metalanıp-yararlandırılmazsınız ![]() Kıyamet saatinin bilgisi, şüphesiz Allah�ın katındadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her nerede olursanız, ölüm sizi bulur; yüksekçe yerlerde tahkim edilmiş şatolarda olsanız bile ![]() ![]() ![]() De ki: �Elbette sizin kendisinden kaçtığınız ölüm, şüphesiz sizinle karşılaşıp-buluşacaktır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
fatmanur
|
![]() Cevap : Haftanın AyetleriRahman ve Rahim olan ALLAHIN adı ile:
”şayet biz bu Kuranı bir dağa indirseydik,ALLAH korkusundan onu baş eğmiş,parça parça olmuş görürdün ![]() ![]()
Sen öyle rahmet edersin ki rahmetinin bir cilvesi cennetim olur Rahmetinden bir parıltı sonsuz mutluluğumdur Rahmetinin bir damlası herkesin rızkına kefil olur Su çorak gönlüme merhametini indir Su fani ömrümü sonsuzluğa eriştir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
|
![]() Cevap : Haftanın Ayetleriçok güsel teşekkrler paylaşım içn canımm |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
jasmine
|
![]() Cevap : Haftanın Ayetleri[quote=berna;164296]"De ki: Bu kitap Allah'tan başkasına ibadet etmemeniz için indirildi ![]() HUD - 2 "De ki: Ey insanlar! Size Rabbinizden Hak Kuran gelmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() YUNUS - 108 paylaşımın için tşkler bernaaa
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Haftanın Ayetleri::::::::::::::::::::::::::::: HAFTANIN KURÂN ÂYETİ ::::::::::::::::::::::::::::: بســــــــــــــــــــــــــــــــم الله الرحمن الرحــيــم Faiz yiyenler, ancak şeytanın çarptığı kimsenin kalktığı gibi kalkarlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allah, faiz malını mahveder, sadakaları71 ise artırır (bereketlendirir) ![]() ![]() Şüphesiz iman edip salih ameller işleyen, namazı dosdoğru kılan ve zekatı verenlerin mükafatları Rableri katındadır ![]() ![]() ![]() Ey iman edenler! Allah’a karşı gelmekten sakının ve eğer gerçekten iman etmiş kimselerseniz, faizden geriye kalanı bırakın ![]() (Bakara 275-278)
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
|
![]() Cevap : Haftanın Ayetlerihepinizin ayetleri çok güzel ve anlamlıydı ama bişey söylemek istiyorum fatmanur ben o ayteti sen dedikden sonra ne kadar okursam okuyum çözemiyorum iç içe girmiş şifreler gibi sanki kafamda bi türlü açıklığa kavuşturamadım yardımcı olursan sevinirim bu arada arkadaşlar peygamber efendimizin(s ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Haftanın AyetleriEy iman edenler! Bir topluluk bir diğerini alaya almasın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Hucurat Suresi, Ayet 11) |
![]() |
![]() |
|