![]() |
Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz... |
![]() |
![]() |
#16 |
yosun_26
|
Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...vay beee ben neymişimmm |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
m_r_b
|
![]() Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...ölürken bile yanımda ol sevgilim cennet bile çekilmez sensiz ah ben neyleyim herşey yalan herkes sahtekar giden gitti kalan hep bin pişman herkes düşman herkes riyakar bir tek sen kaldın yanımda
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
bukettt
|
![]() Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...severek ayrılanlar bilirler ayrılığı ![]() ![]() ![]() ![]() çok uzak bir sehirde beklendiğini bilerek ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...ama anLıorum sesndn kurtuLmuşsn sn nokta knmuş btmiş EN GÜZEL HİKAYEM!!!!
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
m_r_b
|
![]() Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...Beni sevmezsen yağmurları sev Bulutlar ağlasın sen gül güneş doğsun yeniden Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran har yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime Gidiyorum gözüm yaşlı Ah yine yol yol üstüne Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın yüzüme ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
|
![]() Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...BİR ÇIĞLIK BULSAM HİÇ SUSMAYAN ![]() VEYA BİR CÜMLEDE BENİ ANLATAN GİTTİN GİDELİ SONSUZ BİR ACI ÖLÜMÜN ÖNÜNE GEÇEMEDM YOK İLACI ![]() SENSİZİN YAKIŞMAZ SANA KEFEN ![]() ![]() ![]() DÜNYA BİR FİLM AÇILIR PERDEN MUTLU SON YOK KAÇAR HEP SENDEN ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
rock_alltime
|
![]() Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...Bir derdim var dinleyin Ey gökteki yıldızlar Beni benden çalarak Kaybolup gitti yıllar Aşk aşk aşk yuzunden Istıraba kul oldum Ömrüm böyle tükendi Ne kadar zalim yıllar Gönlüm söz dinlemiyor Sevdiğimi ver diyor Kim görse şu halimi Bir daha sevme diyor Of aşk yüzünden Arap saçına döndüm Çöz beni arap saçı Çivi çiviyi söker Budur bunun ilacı Budur bunun ilacı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
m_r_b
|
![]() Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...sen değil ben yoruldum saklamaktan kendimi yaşanmadan risk almadan kaybetmeden rest çektim çaresi yok bu işin sonu gelmez nefretin şansım yok dönmessin geri gelmezsin sormaaa bir kez olsun sen anla yorma kendini boşuna |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...bu şehirde son gecem beni sonkez sarsaydın gitmezdim bir mechule yanımda sen olsaydın gözümde duman duman hayalindir son kalan yenmezdi beni zaman yanımda sen olsaydın seviyor sevmiyor papatya falı of ayrılık diyor ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...işte gidiyorum birşey demeden arkamı dönmeden şikayet etmeden hiç birşey almadan birşey vermeden yol ayrılmış görmeden gidiyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
rock_alltime
|
![]() Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...Gitme diye yalvarsam boşuna Senin gözün dışarda Bitti biliyorum aslında Kalbin başkasıyla Gitme diye yalvarsam Boşuna senin gözün dışarda İlk giden sen değilsin korkma Alıştım yalnızlığa ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
harbi
|
![]() Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...Bugün yıkığım biliyor musun? Ezginim çaresizim umutsuzum Bırakma beni insanlar kötü Bırakma beni korkuyorum Bir deli otlar büyüyor içimde Sancılıyım yorgunum kederliyim Bu halini sevdim gitme kal Çamurlar çirkefler içindeyim Bırakma beni insanlar kötü Bırakma beni korkuyorum Bir dayak yemiş ağlarım şimdi Bezginim kararsızım yılgınım Al götür beni o kayıp gecelere Yeter ikimize yalnızlığım Bırakma beni insanlar kötü Bırakma beni korkuyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...hate that i Love u so ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
harbi
|
![]() Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...gözlerim yine dumanlandı uzaklara tkıldı kaldı beyaz giymiş kayseri ağlamaklı yüzüme bakamadı günler geçiyor maziyle boyalı buralarda yaslanacak omuz kalmadı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...heaven's missing an angeL ![]() ![]() ![]() şarkınn adı asLnda :D |
![]() |
![]() |
|