![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
bukettt
|
![]() ayy ben kaçıyım konu neydi neye geldi:)))) takıp takıştırılmayıncada süslen dersiniz ama demi:))) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
okaliptus
|
![]() yatırım yatırım altın illaki kullanmak takıp takıştırmak için alınmaz hem düğünde altın alsanız nolur ne demek onlar ilerde ne işler görüyo haberin varmı senin :))) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~ :)) Ben gösteriş meraklısı olan kadınlardan hoşlanmam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
okaliptus
|
![]() ehuehu bide o var dimi buket süslenince niye süslendin süslenmeyincede süslülere bakarlar :))))) altına laf yok alıcamda takıcamda :))))))) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~ :)) All alll ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
okaliptus
|
![]() aaaaaaaaaaaaaaaa :S ac gözlü demek valla benim kadar tok gönüllü birini bulursan ne mutlu sana benim gibisini bulursan öpde basına koy ilerde evlenicen zaman okaliptus böle böle demişti diye hatırla olur mu kızdım şimdi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
okaliptus
|
![]() yorgun ve hasta olunca yapılmıyor hakkaten :))) neyse şaka kelimesi kurtardı seni yoksa fena kızardım hani:))))))))) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
mate
|
![]() Hopp ne oluyor burda forum birleşmiş beni evlendirmeye çalışıyor :))) İstemiyorummm evlenmeyeceğim ben ömür boyu tek tabanca yaşayacağım :P Amam at nalı kadar bir elmas hmm evlenedebilirim :D hahahhaha:D Yaşasın aç gözlülük Okaliptüscüm enişteye aldır şöyle en büyüğünden senin gibi kızı nerden bulacak dimi ama :D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
okaliptus
|
![]() canım benim saolasın ama kıyamadım inan yoksa küçük bi araba degerinde olan bi tane begendim de :P :P hoş onu kim olsa begenir, muhteşemdi :)) yazık beeeeee valla cok uygun bi tane aldım, kıyamadım napim :)))) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
mate
|
![]() İyi yaptın canım benimki şaka zaten şimdi sen ona kıyarsan ilerde o da sana kıyar dikkatli olmak lazım :D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
alper1482
|
![]() Ya bölmek gibi olmasında ben bi teşekkür edip çıkacaktım Paylasım için teşekkürler!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
bukettt
|
![]() ohooooooo forum kızlarının evlilik vakti gelmiş :)))))))size söle bi toplu nikah yapalım yaa ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|