![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
tatia27
|
![]() sawmanın yazılarını okuyorum ve mantıklı buluyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ii birisine benziyo ve muhakka öledir ama duygusallıgını gizlemeye çalışıyomuş gibi bi hali var
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() ben ce kendine gizem vermeye calışan biri sanırım buyuk ihtimal fanatikturk ama benm kafam da çelişkiye sebep oldu hem TÜRK baylağı avatarı seçmiş ama nicki TATİA27 tamam 27 sanırsam gaziantep olmalı ama genede ii biri dir yane bi forumsinsi üyesi ise ;) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
tatia27
|
![]() sawman sizin hakkınızda konuşmuştum izninizle kedi kesen hakkında konuşmak istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bence kedi kesen özünde merhametli ve çok ii bi insan ama kendisini biraz class tutmuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cidden kedi kesmiyosun demi? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
90burcu
|
![]() bence üstteki kişi gırgır biri ama yanılıoda olabilirimbilmiyorrrrrrrrrrr bilmiyorrrrrrrrrrr |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
tatia27
|
![]() daha öncede sölemiştim burcu akıllı bi bayan mantıklı bi kıza benziyo verdigi yanıtlardan |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() eed SAWMAN ii birisi ama neden bana hep onun hakkın da yorum yapmak dusuyo anlamadım ya bi de baskasını denk lesem nise sawman ii birisi yane ii bi ark das olabilir |
![]() |
![]() |
|