![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
90burcu
|
![]() Elele göz göze diz dize aşk yaşanınca Derken bir şeyler ters gitmeye başlayınca Üstüne üstelik el üstünde tutunca o zaman aşk harbolur Elele göz göze diz dize aşk yaşanınca Sudan sebepten kavgalar başlayınca Şarkılar ince ince dokununca O zaman aşk harbolur Bak senden ayrılınca Kalp uykuya dalınca Aşk gözlerini kapatınca Ninni de gönlüm ninni Amor Amor Amor ninni |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
evrem
|
![]() şarkılar ince ince dokununca o zaman aşk harb olur bak senden ayrılınca kalk uykuya dalınca ninni de gönlüm ninni "HARB" |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
one spark
|
![]() küt küt atıyor kalbim bitmedi gitti şu harbim liseli kızlar gibi pır pır ![]() ![]() ![]() LİSELİ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
90burcu
|
![]() Bilmem hatirlarmisin bir liseli kiz vardi Bir liseli esmer kiz gözleri yildiz yildiz Bilmem hatirlarmisin bir liseli kiz vardi Bir liseli esmer kiz gözleri yildiz yildiz Saclari gece gibi sim siyah dökururdu Cocuk su dudaklari bir sirla bukurudu Saclari gece gibi sim siyah dökururdu Cocuk su dudaklari bir sirla bukurudu esmerdeclare |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
tatia27
|
![]() Esmerim Biçim Biçim ölürüm Esmer Için Alem Bana Düşmandir Esmer Sewdigim Için Hele Loyyy Loy Loy Kibar Yarim Esmerim :)))))))))))) Kibar
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
90burcu
|
![]() Anama ana diyesin Babama baba diyesin Sen bize gelin gelesin Nerde kaldın kibar gelin gelin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
angel_from_hell
|
![]() erzurum çarşı pazar leylim aman içinde bir kız gezer oy nenen ölsün sarı gelin aman elinde divit kalem leylim aman dertlere derman yazar oy nenen ölsün sarı gelin "çarşı"((= |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
stubborn
|
![]() sabah olsun çarşıya gidelim sabahlara dayanamam osman aga yalancısın inanamam osman aga ![]() ![]() DAYANMAK |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
90burcu
|
![]() Garibin biriysem sevemezmiyim Aşkla karın doymaz diyen benmiyim Şimdi çok zenginsin ben ayrı garip Sana bir buket gül veremez miyim Nikah masasına oturdun işte Dayanmak çok zormuş böyle sevince Sana mutluluklar sözüm kardeşçe At artık imzanı git biran önce nikah |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
emie
|
![]() Erkeklerde yanarr hemde nasıl yanar yanmak çözüm değil bizi ___NİKAH___ paklar zafer |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
tatia27
|
![]() Ellerine Saglik Hadi Durma Kutla Bu Zafer Senin Yüregine Saglik Yalan Tek Safirin ![]() ![]() ![]() Saglik |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
90burcu
|
![]() Size hastalık bana da sağlık bulaşır kaskatı eder adamı bu İt dalaşı Basınç kasınca neden olur A kasmiyim ben asıl azınca beter Olurum azmiyim(ceza) hastalık |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
tatia27
|
![]() (capcup selamı tanışma bölümüne yazarsın artık sanada selam ) hasta ettin sen beni hasta hasta olan sendin aslında yeni reçeteme seni yazmadı doktor kullanma diyor onu bir daha asla doktor:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
90burcu
|
![]() Öyle büyük ki inan doktor içimdeki boşluğum Ne koyarsam koyayım hiç dolmuyor Eğer böyle yaşarsam hep aynı acıyı Bu sıcaklar bile beni donduruyor sıcak |
![]() |
![]() |
|