![]() |
Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım) |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)Yanlış anlama sakın ama genelde olduğu ve bizim ailemizde de yaşandığı için soruyorum ![]() Erkek arkadaşın evlenmiş ve boşanmış ![]() ![]() ![]() ![]() Kendine bu konuda güveniyorsan sakin,empati yaparak,güzel bir dille annenle konuş ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)benim neler yaşadığımı bir ben bir ALLAH bilir artık doldum ve taşacak yer arıyorum bANA ALLAH sabır vermeseydi ben şimdi ruh ve sinir hastanesinde yatıyor oluyordum ama ben direndim sabrettim herkesin bir sabırı vardır bizaman sonra taşıyor benimde taştı artık yeter ben 9 sene önce birine dediler gibi aşıktım ve 3 sene beraberliğimiz oldu ve annem yine karşı çıktı ve ayırdı hep böyle gitti zenginde olsa fakirde olsa hep karşı durdu benim mutluluğumu düşünmedi ama ben yıllar sonra birini buldum ve seviyorum onunla devam edeceğim inşallah dediğim gibi kötülükle olmasın istiyorum yinede beni bu yaşa getirmiş hakkı var üzerimde ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)merhaba ben aranizda cok yeniyim bi süredir disardan takip ediyordum sitenizi arkadasliklariniz ve yardim severliginiz beni etkiledi sizlere benimde danismak istedigim bisey var ben bi süre önce esimden ayrildim istemeye istemeye sebebi ise birbirimize olan saygisizca hakaretler hatta küfürlü bir tartismaydi ayrildiktan sonraki dönemde cok dualar ettim bilincli bilincsiz belli sayilarla ama bi türlü dilegim olmadi icimdende söküp atamiyorum evimide esimide cok özlüyorum belki dedim belki benim göremedigim ama sizlerin tavsiye edebilecegi keskin ve hizli etki eden dualar vardir sadece dua ama büyü degil bana bu konuda yol gösterirseniz size minnettar olurum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)arkadaslar benimde bir sorum olucak yaza evlenmeyi dusundugum insan imkani oldugu halde annesiyle oturmamiz konusunda diretiyor,imkan olmasa anliyicam kalkip cok fakrli bir sehre gidicem benim istedigim imkan varken ayni apartmanda oturmak ama o buna bile karsi,ve sirf bu yuzden bu kararimi bir kez daha gozden gecirmek zorundayim evlilik bu oyuncak degil,annesinin her zmn basim ustunde yeri var bakarimda gocunmam ama benim istedigimde en azinda belli zamanlarda huzurlu bisekilde kendi evimde vakit gecirmek bunun icin yapabilecegim bi dua bilen varmi ? annesini istmeiyorum degil olay olay sadece ayni apartmanin baska dairesinde oturmaya ikna etmek :S |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)cavabınız için tşk, sanırım düşündüğümü aktarırken yanlış aktardım,sürekli dua eden bir inbsanım ,sadece bu iş için değil başka bir çok işimde de duayı hiçbirzaman bırakmadım,her zaman da faydasını görmüşümdür,yalnız bu işte ne kadar dua etsmde bir noktaya geliyor,herşey 1 hafta güzel oluyor sonra, bir dedikodu çıkıyor,bir sebep oluyor,oratalık karışmasın diye ailesi ve kız biraz uzak durmaya çalışıyor sonra,yavaş yavaş tekrar eski konuma geliyoruz,kısaca hendeği bir türlü atlayamıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)sürgün Nickli Üyeden Alıntı Duayı Allah için edeceksin kendin için değil, hata yapıyorsunuz,ümitsizliğe düşdüğünüzde neden Allah için dua etmiyorsunuz hata buradan başlıyor bir işe başlandığında Allah için istemektir ![]() ![]() Sürgün Arkadaşım,her gün bu dediğiniz saatlerde 41 felak,41 Nas,41 Ayetel Kürsi okursak sevdiğimiz kişiye mi kavuşuruz?Bu şekilde anladım doğru mudur? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)dua etmenin bi sakıncası yok bence sonuçta allahtan istiyorsun ama arkadaşın dediği gibi kendini zorlama bencede belliki niyetli değiller hadi aileyi geç kız istemiyosa zorla evlilik kurmanın bi anlamı yok daha mutsuz olursun zaten yanlış hatırlamıyosam bi yazı okumuştum biyerde hatam olabilir biripeygamber efendimize gelmiş falanca kişiyisi çok seviyorum benle evlenmesi için dua edermisin demiş peygamber efendimizde ben ve bütün peygamberler bir araya gelsek ve dua etsek senin kısmatindeki kişi o değilse olmaz demiş yani fazla zorlamanın kendini üzmenin bi anlamı yok bence seviyorsan ve kısmetin o değilse alaha onu unutman için dua et bence kendini yıpratma bide bişey var ki ben buna inanaıyorum sen birinden vaz geçtiğinde o kişi koşa koşa kendi sana geliyo gerçekten hemen hemen herkeste bu oluyodur bence neyse çok uzatım allah yardımcın olsun diyim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)Selamun aleyküm herkese ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)inşirah Nickli Üyeden Alıntı tesekkür ederim insirah arkadasımın mailinden yazıyorum; düsünmemek elde değil gercekten cok zor düsünmemeyi kendim basarabilseydim hamdolsun der gecerdim ama olmuyor allahın yardımına ihtiyacım var ![]() yavaş ve ağır şekilde sindir bittiğini,yoksa gördüğün anda nefesin kesilir dediğin gibi,eğer acının dinmesini istiyorsan ya latif bolca zikret çünkü aşk acısını hafifletiyor bi süre sonra o kişiye karşı hissiz oluyorsun |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)NURLAN Nickli Üyeden Alıntı Allah kolaylık versin benim aklıma salaten tüncina geldi bol bol oku dua et ![]() ![]() ![]() bu aklıma gelmemişti haklısın bunu da okumalıyım bu gece ne okusam fayda Allah razı olsun kardeşim --- Sonraki mesaj --- acizabd Nickli Üyeden Alıntı bir vukuat olmaması için 100 ayetel kürsi okudum, rabbim muhafaza eylesin Allahım senden razı olsun kardeşim çok teşekkürler ![]() ![]() ![]() --- Sonraki mesaj --- QuaraQiiz Nickli Üyeden Alıntı BOL BOL aYET-EL KURSİ OKU ARKADAŞIM BENDE OKURUM İNŞAALLAH Allah razı olsun inşallah okuyacağım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)merhabalar, dün bu konuyu yazmıştım ama yeni konu açılmamış nasıl oldu anlamadım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)gulneva Nickli Üyeden Alıntı Selam arkadaşlar , size bahsedeceğim konuyu lütfen ön yargısız okuyun ![]() ![]() ![]() çok kötü bir durum gerçekten , kardeşinin gözü bürünmüş olmalı bu kadar şeyi görmezden geldiğine göre ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)Selam arkadaşlar , size bahsedeceğim konuyu lütfen ön yargısız okuyun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)Arkadaslar dün akşam 2 yıllık ilişkim olan şahsın beni aldattığını hatta resmen benden habersiz yeni bir ilişkiye başladığını öğrendim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)Değerli forum arkadaşlarım bir yakınım için sizlerin yardımını istiyorum ![]() 9 yıllık bir evliliği olan arkadaşım eşiyle aşık olmadan sadece iyi anlaştığı için evlenmiş ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi özetle tekrar yazayım evli bir insanın eşine büyük bir aşkla tutkuyla bağlanması için ne okumalı? Bu arada sadece hayat arkadaşı ve ortak bir çocukları olduğu için seviyor eşini ama aşk sevda adına gram yokmuş kalbinde ![]() |
![]() |
![]() |
|