|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
babaanneden, formulü, kavuşturma, sevgilileri |
![]() |
Babaanneden Sevgilileri Kavuşturma Formulü |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Babaanneden Sevgilileri Kavuşturma FormulüUzun zamandır ayrı olanlara etkili mi peki? ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kağıtta da düzen şu şekilde mi: Chamele Chamelenin annesi Çocuk Çocuğun annesi Ben Chamelenin annesi kızı chamele ,çocuğun annesi oğlu çocuk ile ailelerin de rızasıyla evlenmek istiyorum ![]() Küçük bir kağıt olabilir mi birde tükenmezle yazıcaz dimi ???teşekkürler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Babaanneden Sevgilileri Kavuşturma Formulünerdesindiğeryarım : ya ben bişeyi anlamadım yüzüğü ne zaman sudan çıkarıyoruz ve ne kadar parmağımızda takılı kalıyo ![]() ![]() ![]() Bir kere daha oku canım, daha iyi anlayacaksın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Babaanneden Sevgilileri Kavuşturma Formulübunu yapmak için sanırım karşı tarafında istemesi gerekiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Babaanneden Sevgilileri Kavuşturma FormulüArkadaşlar, babaannem beklediğiniz sevgiliyle kavuşma formulünü ve duasını verdi ve nasıl uygulanacağını da anlattı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şöyle ki; "Falan oğlu veya kızı, falan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra Yazdığınız ve üzerine yüzüğü koyduğunuz kağıdı önünüze alıp 71 tane besmele okuyorsunuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Suya okunacak ayet-i kerimeler ![]() Bismillahirrahmanirrahim ![]() Ve min ayatihi en halakaküm min turabin sümme iza entüm beşerun tenteşirun ![]() ![]() ![]() Rabbim hepinizi sevdiğine kavuştursun inşallah ![]() |
![]() |
![]() |
|