|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aranızın, derece, düzelmesi, eski, etkilidir, gelmesi, haline, sevgilinizle |
![]() |
Sevgilinizle Aranızın Düzelmesi Eski Haline Gelmesi için ve Son Derece Etkilidir |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgilinizle Aranızın Düzelmesi Eski Haline Gelmesi için ve Son Derece Etkilidirevet dediğiniz gibi ben bu siteye yeni kaydoldum çünki duanızı görüp hemen büyük bir heves ve ümitle okumaya başladım inanrarak ve içtenlikle okundum hatta okurken duamın kabul olduğunu kalbimden hissetmiş gibi oldum ve çok şükürki duam kabul oluo galiba diyede sevindim diyede yazdım ama hergün üstüste okumama rağmen bir sonuç almadığımı ve bununla beraber bende tam tersi bi etki oluşturup bende karşımdaki kişiyi arama isteği uyandırdığını yazdım ve neden bende böle bi ters etki oluşturuo diyede size sordum mavisakal ama bugün gelen cevabınıza bakıorumda beni şarlatanlıkla suçlayıp ne malum olduğu belli olmayan kişiler diyede hoş olmayan suçlamalar yazdığınızı görüorum bu hiç hoş bi şey değil kaldıki ben size herhangi bi suçlamada bulunmadığım halde beni bu sözlerle suçlamanız çok yanlış şaşkınlıkla bu cevabınızı okudum ve hayretler içerisinde kaldım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sevgilinizle Aranızın Düzelmesi Eski Haline Gelmesi için ve Son Derece Etkilidir |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgilinizle Aranızın Düzelmesi Eski Haline Gelmesi için ve Son Derece Etkilidirben bu duayı çarşamba sabahı 7 ![]() ![]() ![]() ama dua okunup bittiğinde bi süre sonra nedense ben sevdiğim kişiyi birden arama hissine kapılıorum yani tam tersi bi etkiyle karşılaşıorum neden böle bir etki oluo bende????? bunada cevap verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler sayın mavisakal ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgilinizle Aranızın Düzelmesi Eski Haline Gelmesi için ve Son Derece EtkilidirSelamlar Mavisakal, Ben bu duayi carsamaba aksama saat 22:30 - 23-40 kadar okudum bitirdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() allah razi olsun iyi günler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgilinizle Aranızın Düzelmesi Eski Haline Gelmesi için ve Son Derece EtkilidirDunja Nickli Üyeden Alıntı Bencede dua cok güzel abkämmt ve etkili dua,süphesiz okumak lazim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allah razı olsun kardeşim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgilinizle Aranızın Düzelmesi Eski Haline Gelmesi için ve Son Derece EtkilidirBencede dua cok güzel abkämmt ve etkili dua,süphesiz okumak lazim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgilinizle Aranızın Düzelmesi Eski Haline Gelmesi için ve Son Derece Etkilidirmallula Nickli Üyeden Alıntı Allah senden razı olsun, bu dua son derece etkili bence ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() amin kardeşim Allah razı olsun cümlemize inşaallah |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgilinizle Aranızın Düzelmesi Eski Haline Gelmesi için ve Son Derece Etkilidirmavidünyam Nickli Üyeden Alıntı arkadaşlar ben bu duayı yaklaşık 2 hafta önce çarşamba gecesi 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() senin adına çok sevindim darısı başımıza diyeceğim ama olmayınca olmuyor işte tam tersi bana etki ediyor içim daralıyor ben onu sürekli aramak istiyorum tabi bunun sonucuda kötü oluyor üzülen ben oluyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgilinizle Aranızın Düzelmesi Eski Haline Gelmesi için ve Son Derece EtkilidirKuneli Nickli Üyeden Alıntı Normalde kisilerin isimleri burclari vs ile yapilan hesaplamalari bilmiyorum ama bu tabloyu nasil kullanacaginizi aciklayabilirim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kuneli arkadaşım bu nedir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgilinizle Aranızın Düzelmesi Eski Haline Gelmesi için ve Son Derece Etkilidirama benim sevdiğim evlendi ve hala arayıp unutamadığını söylüyo bunu yapabilirmiyim? m_eral Nickli Üyeden Alıntı aramasında sorun yok ama ben onunla evlenmek istiyorum ![]() ![]() ![]() Eski sevdiğinizde olsa unutamamış ve unutulmamış'da olsanız evli bir insan ile iletişim halinde olmanız sizi haklı tarafı olmayan bir yanlıgıya düşürecektir, her esma,celbiye,dua ve kasidelerin okunmaları için haklı tarafları olmalıdır,haksız yapılan her iş büyü hükmü taşımakla beraber sizi şirk ve haram'a sürükler (sizi seviyor veya unutamamış olması sizi haklı konuma getirmez) mantıklı ve ilahi şartlar neticesinde düşünmek gerekir yuva yıkanın kurduğu yuvadan hayır gelmeyeceği ve insanın imanını ne kadar hor bir hale getireceği bazı fıkıh kitaplarında yazılıdır ![]() ![]() selametle |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgilinizle Aranızın Düzelmesi Eski Haline Gelmesi için ve Son Derece EtkilidirKuneli Nickli Üyeden Alıntı Bu soylediklerinizi gayet iyi anladim efendim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sizin bulundupunuz coğrafik konuma göre yazmadım çarşambayı-sizin bulunduğunuz cografik konum neresidir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgilinizle Aranızın Düzelmesi Eski Haline Gelmesi için ve Son Derece Etkilidirhüsra Nickli Üyeden Alıntı kusura bakmayın yarın sabah veya gün içinde okuyamazsak yarın akşam bu saatlerde okunurmu dediğim gibi sabah ezanı civarı yapmanız daha hayırlıdır bilhassa namazı kılıpda yapmanız ![]() ![]() --- Sonraki mesaj --- ömre Nickli Üyeden Alıntı tsk ederim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() evet kardeşim inşaallah sonuç alacaksınız ben sonuç alan arkadaşları duyunca kendim yapmış gibi kendi işimmiş gibi çok mutlu oluyorum ![]() ![]() --- Sonraki mesaj --- hazan01 Nickli Üyeden Alıntı arkadaşım ilk önce paylaşımından dolayı rabbim senden razı olsun aklıma takılan bir soru var herşey tamam okuduk gelişmelerde güzel olacak rabbimin izni ile yalnız bu üstümüzde taşıdığımız kağıdı ne yapacağız kabul olduktan sonra suyamı atmamız lazım yoksa yakmamızmı bu konuda lütfen aydınlatabilirmisiniz teşekkür ederim tekrar isterseniz üzerinizde taşıyın bir müddet ardındanda saklayacak bir yeriniz yoksa yakın ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgilinizle Aranızın Düzelmesi Eski Haline Gelmesi için ve Son Derece Etkilidirmy_soul Nickli Üyeden Alıntı mavisakal abicim konuyu basından sonuda kadar okudum yapılan tüm yorumlarıda ben bunu burda soylemezsem patlıcam artık sıtedekı kendını ben medyumum ben hocayım dıye tanıtanlardan bahsettınız para karşılığı ınsanların umutlarını hayallerını satın almaya çalısan o ınsana dıyorum bunları adını şimdilik açıklamayacağım ama kendısı bu sitenın üyesidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ben paylastıgınız duayı ıcıme cok sindirdim ve yapıcam paylastıgınız ıcın tkrr sağolun ıcımdekı bu nefretı burada sızın konunuzda soyledıgım ıcınde ö ![]() Bu konuyla ilgili bir çok kişiden aynı şikayeti duyuyorum kardeşim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --- Sonraki mesaj --- lorenzo Nickli Üyeden Alıntı teşekkürler burda kaç kişi sormuş muhtemelen özeldende bi okadar soru sorulmuştur görmemiş olmanız normal sabah namazından önce demiştiniz bide size şimd özelden bişey sorucam burdan yine cvp burdan versenizde olur özelime mesaj gelmedi kardeş soru varsa burdanda sorabilirsin karışıyor ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgilinizle Aranızın Düzelmesi Eski Haline Gelmesi için ve Son Derece Etkilidirbalçiçek Nickli Üyeden Alıntı peki şimdi biz nasıl yapacazz ? iyi saatleri buradan görebilir uygulayabilirsiniz ![]() ![]() PAZAR GÜNÜ: Saat 1 - Güneş saatidir ![]() ![]() Saat 2 - Zühre'ye mahsus olan bu saat mezmumdur ![]() ![]() Saat 3 - Utarit Saati olup bunda yola gitmek iyidir ![]() ![]() Saat 4 - Ay Saatidir ![]() ![]() Saat 5 - Zühal'e mahsus bir saat olup ayrılık, ilka-yı buğuz ve adavet ve buna benzer şeyler için münasip bir saattir ![]() Saat 6 - Müşteri'ye mensup olup bunda meliklerden ve hakimlerden ve divan erbabından hacetlerin talebi muafıktır ![]() Saat 7 - Merih saati olduğundan nıhıstır ![]() ![]() Saat 8 - Şems'e mensub ve saiddir ![]() ![]() Saat 9 - Zühre'nin vakti olup güzel bir saat olduğundan onda tılsım, vefk ve nüsha yazmak daha iyidir ![]() Saat 10 - Utarit'e mahsustur ![]() ![]() Saat 11 - Kamer'e mensup olup güzel bir saat olduğundan onda tılsım, vefk ve nüsha yazmak daha iyidir ![]() Saat 12 - Zühal'in saati olduğu için müthiş nahıstır ve ancak zararlı şeyler yapmaktan başka bir şeye yaramaz olduğundan bunda her işten sakınılmalıdır ![]() PAZARTESİ: Saat 1 - Kamer'dir, muhabbet ve kalpleri celp için münasiptir ve muafıktır ![]() Saat 2 - Zuhal'dir ![]() ![]() Saat 3 - İzdivaca, mektup ve kitap yazmaya ve muhakemeye muafıktır ![]() Saat 4 - Merihe mensuptur, sidik bağlama düşmana azap çektirme ve helak etmek gibi mezmum amellere muafık bir saattir ![]() Saat 5 - Güneş'e mahsustur, hacetlerin kabulü, halkın lisanını bağlamak kalpleri cel ve cezbetmek, (kalpleri kendine benzetmek) için havas okuyup yazmaya münasiptir ![]() Saat 6 - Zühre'ye ait bir saat olup onda vefk, tılsım ve nüsha yazmak iyidir ![]() Saat 7 - Utarit'e mensup olup hacetlerin kazası, lisan bağlamak ve kalpleri celp etmeye müsaittir ![]() Saat 8 - Kamer saatidir ![]() ![]() Saat 9 - Zuhal saati olup ara açmak adavet ve buğz, kin ve nefret ve emsali şeylere mahsus bir saattir ![]() Saat 10 - Müşteri ve mensup olup cidden mübarek ve said bir saat olduğundan bilimum hayır işlere yarar ![]() Saat 11 - Merihe ait bir zamandır ![]() ![]() Saat 12 - Güneşe mensup bir mes'ud saattir ![]() ![]() SALI: Saat 1 - Merih'indir ![]() ![]() Saat 2 - Şems'e mensup ise de nahıstır ![]() ![]() Saat 3 - Zühre'dir ![]() ![]() Saat 4 - Utarit'e mahsus bir zamandır ![]() ![]() Saat 5 - Kamer'dir ![]() ![]() Saat 6 - Zuhal'e mensuptur ![]() ![]() Saat 7 - Müşteri saati olduğundan celb-i muhabbet ve kalpleri çekmek gibi şeyler bu saatte çok güzel yapılır ![]() Saat 8 - Merih zamanıdır ![]() ![]() Saat 9 - Şems'in vakti olup nikah, izdivaç ve kadınların kalplerini celp için salih bir zamandır ![]() Saat 10 - Zühreye mensup olmakla beraber, güzel ve mesut bir saat olmadığından onda bir şey yapmak müsait ve münasip değildir ![]() Saat 11 - Utarit'in zamanıdır ![]() ![]() Saat 12 - Kamer'in nispeti vardır ![]() ![]() ÇARŞAMBA: Saat 1 - Utarid saati olup muhabbet, meveddet, kalpleri celb ve teshir gibi şeylere müsait bir saattir ![]() Saat 2 - Kamer nispeti olmakla beraber, nahıs olduğundan onda bir şey yapmak münasip değildir ![]() Saat 3 - Zuhal'dir ![]() ![]() Saat 4 - Müşteriye mensuptur ![]() ![]() Saat 5 - Merih'e mahsus olup cidden mezmum bir zaman olduğundan insanlar ile muhasama ve fenalık için her şeye müsaittir ![]() Saat 6 - Şems saatidir ![]() ![]() ![]() Saat 7 - Züreye mensup ve mesut bir zamandır ![]() ![]() Saat 8 - Utarid vaktidir ![]() ![]() Saat 9 - Kamer içindir ![]() ![]() ![]() Saat 10 - Zuhal'e aittir ![]() ![]() Saat 11 - Müşteri vaktidir ![]() ![]() ![]() Saat 12 - Merihe mahsus olduğundan nahıstır ![]() ![]() PERŞEMBE: Saat 1 - Müşteriye mensuptur ![]() ![]() Saat 2 - Merihe aittir ![]() ![]() Saat 3 - Şems saatidir ![]() ![]() Saat 4 - Zührenin zamanıdır ![]() ![]() Saat 5 - Utarit saatidir ![]() ![]() Saat 6 - Kamer saatidir ![]() ![]() Saat 7 - Zuhal saati olup hacet istemeye uygun zamandır ![]() Saat 8 - Müşteri saati olup hayır amellere münasiptir ![]() Saat 9 - Merih saati olup sultanlar, hakim ve memurlarla görüşmeye uygun zamandır ![]() Saat 10 - Şems olup hayırlı isteklere uygun zamandır ![]() Saat 11 - Zühre saati olup hayırlı isteklere uygun zamandır ![]() Saat 12 - Utarite mensup olup son derece sakıncalı bir saattir ![]() ![]() CUMA: Saat 1 - Zühredir ![]() ![]() Saat 2 - Utarite aittir ![]() ![]() Saat 3 - Kamere mensuptur ![]() ![]() Saat 4 - Zuhaldir ![]() ![]() Saat 5 - Müşteriye mahsustur ![]() ![]() Saat 6 - Şems saatidir ![]() ![]() Saat 7 - Züreye mahsustur ![]() ![]() Saat 8 - Utarite mensuptur ![]() ![]() Saat 9 - Kamerin saatidir, bunda ara açmak, araya buğz ve adavet koymak ve emsali şeyleri yapmak münasiptir, tesiri görülür ![]() Saat 10 - Zuhaldir ![]() ![]() Saat 11 - Müşteriye mensuptur ![]() ![]() Saat 12 - Merih zamanıdır ![]() ![]() ![]() CUMARTESİ: Saat 1 - Zuhaldir ![]() ![]() Saat 2 - Müşteriye ait olup onda insanlar arasını sulh etmek, ara bulmak aralarına sevgi ve muhabbet sokmak için okunan ve yazılan şeylere müsaiitir ![]() Saat 3 - Merihe mensup olup buğz ve adavetin ilkası için yapılan şeylere müsaittir ![]() Saat 4 - Şems vakti olup, meliklerin, sultanların yanlarına girmek ve onlardan hacetlerin kabulünü istemek hususunda yapılan şeylere müsaittir ![]() Saat 5 - Zühre içindir ![]() ![]() Saat 6 - Utarit zamanı olup çpk av için yazılan havas icrayı tesir eder ![]() Saat 7 - Kamer için olmakla beraber hayırsız bir saat olduğundan onda hiç bir şeyin yapılması uygun değildir ![]() Saat 8 - Zuhal içindir ![]() ![]() Saat 9 - Müsteriye mahsustur ![]() ![]() Saat 10 - Merih saati olduğundan şer amellerini işlemeye müsaittir, hayır işlerini yapmaya yaramaz ![]() Saat 11 - Şemse ait bir zaman olduğu için karı koca arasını bulup sulh etmek ve aralarına sevgi ve muhabbet verdirmek vesair buna benzer işleri işlemeye, yapmaya yarayan bir saattir ![]() Saat 12 - Kamer zamanıdır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgilinizle Aranızın Düzelmesi Eski Haline Gelmesi için ve Son Derece Etkilidircib ![]() ![]() Ben ilimi veya Kur'an'ı para karşılığı satmam, satmam için dini inancımı yitirmiş aklımı şaşırmış olmam gerekiyor, ne medyum nede medyumculuk asla düşünmedim düşünmemde, benim elimde havas kitaplarım mevcuttur, şifa ayetleri mevcuttur, açılan konuları incelerim, büyü olup olmadığını ayrıca konuyla alakası olup olmadığını incelerim, yanlışa giden bir konu varsa konu içersinde uyarırım, özelden veya para karşılığı konuya asla değinmem, benim aradığım özellik sitede eksik olan bölümdür, bölüm eklenirse insanlar için daha faydalı konuşar ekleyebilirim, bölüm eksikliğinden konu paylaşımı asla yapmıyorum, yardım almak isteyenler, kendi durumlarını anlatarak yardım alabilirler, ücret istersem bu siteye bildirsinler, beni istedikleri kadar banlayabilirler, bizler bilinmeyen gerçekleri yazarız, saçma abartılı konular açmayız, gerektiğinde mükemmel bilgiler veririz bende birini seviyorum bu duayı bana yazarsanız çok ssevinirim ne olur yazın çok ihtiyacım sebebi yokken soğudu benden hala söylediği kelimeler aklımda lütfen yardım edin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgilinizle Aranızın Düzelmesi Eski Haline Gelmesi için ve Son Derece Etkilidirsuna82 Nickli Üyeden Alıntı evet ilk önce onun ismini yaptım ![]() ![]() --- Sonraki mesaj --- ya ben tam 2 aydır ayrıyız birbirimizden ve ayrıldığımızdada çok kavgalar yaşandı en kötüsüde aileler telefonda kavga ettiler ![]() ewt kesinlikle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|