![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() inciseL Nickli Üyeden Alıntı lula,peki bunu ilk 3 ay yaptık olur ya halen bir gelişme yoksa,takip eden aylarda da ara vermeden devam edilirmi? yoksa ara vermek lazımmı??bir bilgin varmı bununla ilgili ![]() ![]() ![]() incisel olmamasi cok mumkun degil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() olaki olmadi onu benim sormam gerek ne yapilir ama okunmamasi gerektigini biliyorum fakat belli bir suremi beklenir bilemem artik ![]() ![]() ![]() ![]() bu uc ayda baslamayan arkadaslar baska ayda baslar onemli olan arabi ayin ilk pazartesi persembe cuma gunu olmasi ve verilen tertibin uygun bir sekilde uygulanmasi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() lula Nickli Üyeden Alıntı belirtilmis gunler disinda okunmaz okursaniz siz bilirsiniz israrla gun verdim ozellikle gun yazdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ben iki gun okudum tam ucuncu gune gelicektim napalim bunda da bir hikmet vardir elbet bekliceksin artik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- canim ah oyle olsa birileri kisi yerine niyetlenip okuya bilse bana duayi verenler okuyup beni evlendirceklerdi ![]() ![]() ![]() oh oh simdiye kadar benim cocugum bile olmustu duayi birileri kisi niyetine okusaydi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hacet namazini soran arkadaslar evet namazi kilin lutfen ![]() lula aynı yaştayız |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() berree Nickli Üyeden Alıntı evet arkadaşlar şu an morelim alt üst oldu duam yarım kaldı bugun sabah namazına kaltım ve özel bir durumla karşılaştım sadece p ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() annene rica etsen aynı niyetle aynı uslupla senin için okusa olmaz mı dersin bence olur |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() bana da duayı yapmak nasip oldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() arkadaşlar bi tane salavat 5 tane tevhid falan arkadaşlar bunlar bunların bnce azami sayılarıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() siz bu duayı okurken kısmetinizde olanı istiyorsunuz zaten ![]() ![]() ![]() şunu söyleyim bu duayı okurken siz kısmetinizi açacaksınız ![]() ![]() ![]() olaki kişinin bir sorunu vardır evlenmek için özel şahsi ailevi vs kişiye niyetlenip okumadan bile eğer o şahıssa sizin niyetinizde olan zaten o kişi karşınıza çıkar ![]() ben kendimden yola çıkarak söylüyorum ![]() ![]() ![]() ilk defa Allah işte o zaman bana bu dua eksik verilmiş ![]() ![]() Benim şahsi düşüncem kişilere niyetle degilde hakkımda hayırlı olan kişi diyerek niyetlenip okuyun ![]() ![]() ![]() bu düşünceme katılırsınız ya da katılmazsınız kişinin kendine kalmıştır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Biismiallahir Rahmanir Rahim 313 Ayet-el- Kürsi’nin evlilik için okunur bu tertibte okunma yöntemi diğer okumalara göre farklıdır ![]() Sadece ve sadece belirtilmiş olan süreçte okunur ![]() ![]() ![]() ![]() Okunması Arabi yani Hicri takvime göre ayarlanarak okunur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu tarih örnek olarak verilmiştir ![]() ![]() Okunmaz zamanı bellidir ya sabah namazından sonra öğlen 11’e kadar 313 Ayet al Kürsü bitecek ![]() ![]() İlk gün okuma uslubu 15 ![]() ![]() ![]() 2 rekat hacet namazı kılınır ![]() 5 defa Kelime-i tevhid getirilir ve 313 Ayet Al Kürsü’ye başlanır bitince yani sonunda 5 Kelime-yi tevhid getirilir ![]() ![]() ![]() İkinci gün okuma uslubu 18 ![]() ![]() ![]() 5 defa Kelime-i tevhid getirilir ve 313 Ayet Al Kürsü’ye başlanır bitince yani sonunda 5 Kelime-yi tevhid getirilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üçüncü gün okuma uslubu 19 ![]() ![]() 5 defa Kelime-i tevhid getirilir ve 313 Ayet Al Kürsü’ye başlanır bitince yani sonunda 5 Kelime-yi tevhid getirilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okunma yöntemi budur ![]() ![]() not: arkadaşlar yukarıda verdiğim tarih sadece geçen ayı size kolaylık olsun diye verilmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|