|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
alanı, alınan, aradığınız, dualar, eşiniz, paylaşım, sevgiliniz, sonuç, uygulamalar |
![]() |
Sevgiliniz Eşiniz için Aradığınız Dualar ve Sonuç Alınan Uygulamalar Paylaşım Alanı |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgiliniz Eşiniz için Aradığınız Dualar ve Sonuç Alınan Uygulamalar Paylaşım Alanıhayatkardelen Nickli Üyeden Alıntı ya kahhar okuyan var mı ? kafam karıstı iice arkadaslar ya kahhar okumak istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O zalim kişi için beddua ile bu kadar uğraşçağına, hayrı için ıslah olması için dua etsende ikiniz için daha iyi olmazmı? |
![]() |
![]() |
![]() |
Sevgiliniz Eşiniz için Aradığınız Dualar ve Sonuç Alınan Uygulamalar Paylaşım Alanı |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgiliniz Eşiniz için Aradığınız Dualar ve Sonuç Alınan Uygulamalar Paylaşım Alanıya kahhar okuyan var mı ? kafam karıstı iice arkadaslar ya kahhar okumak istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgiliniz Eşiniz için Aradığınız Dualar ve Sonuç Alınan Uygulamalar Paylaşım Alanımelisina Nickli Üyeden Alıntı muhabbet için her kim ki sabah namazından sonra hiç bir kimse ile konuşmadan 3 gün 3 sabah namazından hemen sonra 101 kere aşağıdaki esmai şerifi hulusu kalp ile okursa allahın izniyle seni düşünmekten deli divane olur gayet mücerreptir ![]() ![]() bismillahirrahmanirrahim vela havle vela kuvvete illa billahil aliyyul azim ya kadim ya daim ya veter baid ya samed ya men lem yelit velem yulet velem yekünlehu küfüven ehat sallallahu teala aleyhi ecmain ![]() ![]() ![]() ![]() arkadaşlar bir sitede buldum bilen arkadaşlar yardım etsin böyle bir uygulama varmi? melisa ben bunuda yaptım 2 gun 3 gun bulustuk ama yınede ayrıydık sadace yüzyzebı görusme oldu bırbırmızı coközledıgımz ıcın tabı teklıf ondan geldı ben bunu bıdaha yapcam bı cok yerde etkılı oldugunu duymustum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgiliniz Eşiniz için Aradığınız Dualar ve Sonuç Alınan Uygulamalar Paylaşım Alanıtesekur ederim kardesim Allah razi olsun sende kendimi goruyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgiliniz Eşiniz için Aradığınız Dualar ve Sonuç Alınan Uygulamalar Paylaşım Alanıviolet dogru olabilir biz o köyü terk ettikten sonra baska dünürcüler gelmis bunda bi hayir vardir mutlaka karsimdakininde günahlari vardir bi yerde okumusdum bi insanin yedigi helal degilse günahlarinda israr ediyorsa nasi duasi kabul olsun? ama tabii belkide rabbim korumak istedi en cokta beni üzen annemin su sözleriydi" demekki sen ondan öyle cok dua ediyodun tesbihler cekiyodun bak hayirli oslaydi bu is olcak olsaydi o dualarin ise yarardi" yani sanki dualarin nerede der gibi seheryeli senide dualarimda unutmamaya calisiyorum ama dertlerimizi karsilasitirinca benimkine internet karistiya hersey daha zor gibi bakin iki sene oldu bu insana karsi asla süphe duymadim benim aynam gibi bide ilk basindan kildigim icin istihare namazini ona güvendim zaten evlenebilsek insallah trye yerlesirim belki baskalari öyle görüyordur yani yurtdisina gidebilmek icin seviyor numarasini oynuyordur ama o en basindan beri karsi cikiyor yurtdisina cikmaya böyle seylerden cok korkarim etrafdanda cok duyuyorum kötü bi sonucla biten iliskileri benim iliskim zaten hic olmadi ama o kadar cok dua ettimki rabbim bana hayirli bi insani nasip etsin diye bana bütün gecmismi unutturan vs ![]() sizlerden tek istegim benide dualarinizda anmaniz rahat zamanimdada dar zamanimdada hep rabbimden hayirlisin istedim insallah rabbim utandirmaz insallah dahada kötü seyler olmaz okuyup düsüncelerinizi paylastiginiz icin allah razi olsun hepinizden |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgiliniz Eşiniz için Aradığınız Dualar ve Sonuç Alınan Uygulamalar Paylaşım Alanıalbino Nickli Üyeden Alıntı İki kişi arasında kuvvetli bir aşk oluşması için ekteki tertip görüldüğü üzere muhabbete ait bir vakitte safran misk ve gül suyu karışımı ile hazırlanmış bir mürekkep ile yazılıp misk ile tütsülendirilir ![]() tütsülendirmek derken tütsüyü yakıp üzerinde gezdirip dumanın dağılmasını sağlamak mı kastedilen acaba bunu yaparken herhangi bir okuma yapılacak mı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgiliniz Eşiniz için Aradığınız Dualar ve Sonuç Alınan Uygulamalar Paylaşım Alanıarkadaslar banada lütfen yardim edin, sevdigim insan birden degisti evlenmeyi planliyorduk herkeze söyledik, anneme velanda söylemistim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgiliniz Eşiniz için Aradığınız Dualar ve Sonuç Alınan Uygulamalar Paylaşım Alanımuhabbet için her kim ki sabah namazından sonra hiç bir kimse ile konuşmadan 3 gün 3 sabah namazından hemen sonra 101 kere aşağıdaki esmai şerifi hulusu kalp ile okursa allahın izniyle seni düşünmekten deli divane olur gayet mücerreptir ![]() ![]() bismillahirrahmanirrahim vela havle vela kuvvete illa billahil aliyyul azim ya kadim ya daim ya veter baid ya samed ya men lem yelit velem yulet velem yekünlehu küfüven ehat sallallahu teala aleyhi ecmain ![]() ![]() ![]() ![]() arkadaşlar bir sitede buldum bilen arkadaşlar yardım etsin böyle bir uygulama varmi? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgiliniz Eşiniz için Aradığınız Dualar ve Sonuç Alınan Uygulamalar Paylaşım Alanıcoksevdim Nickli Üyeden Alıntı mellisa bu ıshareyı yapma ben bugunde yaptım sabah uyumustum gördugum ruyadan okadar korktumki uyandıgmda ellerım tıtryodu nıyetımle ılgılı o kşişiyi görmedım zaten ruyada hıc tanıdıgm ınsanda yoktu ama cok korkuttular benı ruyamda dul bı adam var yası benden buyuk peşimde bırakmıyor bosandıgı karısınıda göruyorum ben ruyamda hamileymıs 3 aylık gelıyo üstüme bagırıyo cagıryo elinde sıyah bı yılan var onu benım üstüme tutyo korkudan ölcektım yapma cocugum var düşecek cok korkuyorum dıyorum cok korkmustum ne istyo bu adam benden napıyım dul adamı ben dıye aglıyorum hayatım dun gece yapıcaktım nıyetlendım ben 3 de 4 yatan kısı ustune bır agırlık coktu hemen uyudum anlamadım kendıme bıle sastım ruya tabır ettır bence gercekten kotuymus cnm ya allahım ıyıce arastırmak gerek demekkı bak sankı benı bırsey engelledı herkez yatsın yapıyım dedım ama olmadı herseyde hayır vardır |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgiliniz Eşiniz için Aradığınız Dualar ve Sonuç Alınan Uygulamalar Paylaşım Alanımellisa bu ıshareyı yapma ben bugunde yaptım sabah uyumustum gördugum ruyadan okadar korktumki uyandıgmda ellerım tıtryodu nıyetımle ılgılı o kşişiyi görmedım zaten ruyada hıc tanıdıgm ınsanda yoktu ama cok korkuttular benı ruyamda dul bı adam var yası benden buyuk peşimde bırakmıyor bosandıgı karısınıda göruyorum ben ruyamda hamileymıs 3 aylık gelıyo üstüme bagırıyo cagıryo elinde sıyah bı yılan var onu benım üstüme tutyo korkudan ölcektım yapma cocugum var düşecek cok korkuyorum dıyorum cok korkmustum ne istyo bu adam benden napıyım dul adamı ben dıye aglıyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgiliniz Eşiniz için Aradığınız Dualar ve Sonuç Alınan Uygulamalar Paylaşım AlanıLalin Nickli Üyeden Alıntı merhaba forumunuzu sık sık ziyaret edenlerim ![]() ![]() ![]() Rabbim dermansız dert vermezmiş ama artık olmasını istiyorum ![]() ben 27 yaşındayım ve 14 yıldır birini seviyorum cocuklugumdan bu yana bu 14 yıl boyunca ara ara da olsa görüştük ![]() ![]() ![]() 15 gün sonra memleketime gidecegim ve onu görecegim görmeyi cok istiyorum ![]() heycanla telefon actım cevap vermedi mesaj attım yine cevap vermedi onu cok cok cok seviyorum ![]() ![]() beni sevmesi baglanması sevmesi icin ne yapmalıyım ![]() ![]() Kurban olduğum Rabbim hayırlısı neyse onu çıkarsın karşına kardeşim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bol bol Ya Vedud zikrini çekiver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bu gece öyle bir güzel gecedir ki hadi el açıp birlikte dua edelim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgiliniz Eşiniz için Aradığınız Dualar ve Sonuç Alınan Uygulamalar Paylaşım Alanımerhaba forumunuzu sık sık ziyaret edenlerim ![]() ![]() ![]() Rabbim dermansız dert vermezmiş ama artık olmasını istiyorum ![]() ben 27 yaşındayım ve 14 yıldır birini seviyorum cocuklugumdan bu yana bu 14 yıl boyunca ara ara da olsa görüştük ![]() ![]() ![]() 15 gün sonra memleketime gidecegim ve onu görecegim görmeyi cok istiyorum ![]() heycanla telefon actım cevap vermedi mesaj attım yine cevap vermedi onu cok cok cok seviyorum ![]() ![]() beni sevmesi baglanması sevmesi icin ne yapmalıyım ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgiliniz Eşiniz için Aradığınız Dualar ve Sonuç Alınan Uygulamalar Paylaşım Alanıamin hepinize çok teşekkür ediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgiliniz Eşiniz için Aradığınız Dualar ve Sonuç Alınan Uygulamalar Paylaşım Alanısıkıntılıı Nickli Üyeden Alıntı inanın bende anlıyamıyorum düşünmekten kafayı yemek üzereyim hayırlımı hayırsızmı derken çıldırcam her gece dua edip yatıyorum rüya görmek için kafayı yedim artık düzeliyo araıyo iyi am bi anda o mutluluk bozuluyor anlıyamıyorum rabbim mi gösteriyo o artık benimi sevmiyor anlıyamıyorummmm kiiiii buda beni deli ediyor canım kardeşim Allah önce yar ve yardımcın olsun diyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgiliniz Eşiniz için Aradığınız Dualar ve Sonuç Alınan Uygulamalar Paylaşım AlanıBu konuyla ilgili sorular oluştu kafamda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|