Cevap : Kazım Koyuncu Şarkıları |
|
|
#16 |
|
KRDNZ
|
Cevap : Kazım Koyuncu Şarkılarıdenizde kararti var bu gelen kayik midur? ben ozledum yarumi ağlasam ayip midur? oy dumanlar dumanlar hep dağlari sardunuz yureğumun derdini bilsenuz ağlardunuz karardi karadeniz taşti bu yana taşti haber verun yarume gozlerum doldi taştı gemi mil ilen olur sevda dil ilen olur guzeller çok var ama meyil birine olur |
|
|
|
#17 |
|
KRDNZ
|
Cevap : Kazım Koyuncu Şarkılarıdünyada bir yerdeyim ben yol kenarlarındaki su birikintilerindeyim yerim yurdum yoktur benim yarim yurdum yoktur benim sadece gökyüzüne göreyim uzak yerler çeker beni isterim ki gemilerle gideyim bugün burda şarkılar söylerim ben kendime şarkılar söylerim ama yarın hiçbir yerdeyim |
|
|
|
#18 |
|
b3Güm
|
Cevap : Kazım Koyuncu ŞarkılarıAyrılık Şarkısı - Kazım Koyuncu Ardımda bırakıp büyük çağrısını Ayrılık anı bu sisli şarkıyı Irmaklar gibi akıp uzun uzun Terk ediyorum bu kenti Ah ölüler gibi Şarkılar bir çığlığa sığınmaksa şimdi Sonsuz bir yangın gibi Sevmesem öyle kolay çekip gitmek Yaralı bir kuş gibi Kumral bir çocuğun yaz öyküsü bu Şarkılarla geçti aramızdan Yalnızlar gibi susuz Uzun uzun düşlüyorum bu kenti Ah bir aşk gibi Şarkılar bir çoğlığa sığınmaksa şimdi Sonsuz bir yangın gibi Sevmesem öyle kolay çekip gitmek Yaralı bir kuş gibi Düşlüyorum bu kentiSon bir aşk gibi ************************************************** ************* Dağlarda Kar Sesi Var - Kazım Koyuncu Dağlarda kar sesi var Tavlada zar sesi var Kurban olam Şavşat'a da İçinde yar sesi var Haydi hanım haydi canım Şinanay şirin yarim Zeytin yaprağı yeşil lo Dibinde gayfe pişir Benden sana yar olmaz lo Aklını başa devşir ************************************************** ************* Domivamis - Kazım Koyuncu Domivamis, yokeşeps koeşapti Xut kyoisti lazuti şeni gopti Va maziruşi xolo boşi kogepti Var içoden derdi meraği çkimi Kamikamis jur tolepe dudgitas Çili muşi çkimisteri duskidas Mşokoinite utakete doskidas Var içoden derdi meraği çkimi Gyai çkomit çkidi var domiskidu A lukmaşa toli kodomiskuduJur lukmaşa para var ki dopskidu Var içoden derdi meraği çkimi Domivamis, yokuşiş kaeşapti Xut kyoisti lazuti şen gopti Var maziruşi xolo boşi kogepti Var içoden derdi meraği çkimi ************************************************** ************* |
|
|
|