Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arkadaşlar, hikaye, interaktif, isteyen, yazmak

Eski 05-02-2007   #16
İSİMSİZ KARANLIK

Arkadaşlar, büyük bir üzüntüyle bir ayrıntıyı atladığımı fark ettim Hikâyeyi kendi yarattığımız karakterin görüş açısından inceleyeceğiz, yani diğer yazarların karakterleriyle oynamayacağız Yarattığımız karakter diğer yazarların karakterleriyle konuşabilir, maceralar yaşayabilir tabii, ama her şey yazarın kendi yarattığı karakterin gözünden olmalı ki karakterde çelişki olmasın Yani bu durumda sevgili speed'in yazısını düzenlemesi gerekiyor Gerçekten özür dilerim, benim hatam
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-02-2007   #17
speed

hikaye düzenlenmiştir duyurulur arkadaşlar
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-03-2007   #18
İSİMSİZ KARANLIK

Emeğine ve ilgine teşekkür ederim speed, gerçekten Yazını düzenlemek zorunda kaldığın için de tekrar afedersin

Evet, sıra sevgili Ergenekon'da Bakalım neler çıkacak ortaya

Edit: Bu arada aklıma gelmişken karakterin sahibi olan yazardan izin almadan birbirimizin karakterlerini öldürmeyelim ki iş herkes için zevkli olsun arkadaşlar

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-07-2007   #19
Ergenekon

İzmude, lanetli kum şehrinin sürgünüydü Zifiri karanlık yeraltı mağarasında, bakır su tasının halkalanması ile yerinden fırladı Sabırsızlıkla halkaların şekillenmesini bekledi Gözlerine inanamadı Büyücü Adones ve yanında bir yabancı “Şirkuni, aşkım! Bu yabancı belki senin kurtuluşun olacak” diye haykırdı
İkisi de seviyordu birbirini ve birlikte olmuşlardıŞirkuni hamileydi Büyük bir aşk ve zevkli başlayan beraberlikleri tam evlilik aşamasında büyük bir acıya dönüştü Büyücü Adones bu evliliği hiç içine sindirememişti O da güzeller güzeli Şirkuni’ye aşıktı Aşkına karşılık alamayınca, İzmude’nin Şirkuni ile beraber olduğu gecenin tüm bilgilerini sildi İzmude’ nin zihninden Dram ondan sonra başladı İhanete uğradığını sanan İzmude gezegen meclisine başvurup Şirkuni’nin cezalandırılmasını istedi Sevgilisinin yalvarmaları ve hamile kaldığı o geceyi hatırlatma çabaları boşa çıktı Aldatılmanın hırsı İzmude’nin gözlerini ve kalbini karartmıştı
Şirkuni kurallar gereği cesede dönüştürüldü Adones bununla da yetinmedi, İzmude acı çeksin diye o gecenin bilgilerini geri verdi İzmude şaşkındı Büyük bir hata yaptığını sevgilisini geri istediğini söyledi Ama cesedin tekrar canlanması ancak ve ancak başka bir gezegendeki canlının kanı ile mümkün olacaktı İzmude iftira atmaktan lanetli şehre sürüldü Yıllardır orada Şirkuni’nin cesedi ile pişmanlık ve acı ile bir mucize bekliyordu
O mucize gerçekleşiyor muydu ne? Sevgilisinin cesedine sarıldı “Kendimi sana affettireceğim canım” dedi

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-07-2007   #20
İSİMSİZ KARANLIK

Çok güzel, gerçekten Teşekkürler Ergenekon Evet, sıra sevgili angelesdream'da
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-12-2007   #21
angelesdream
icon109

evet! bunu söyledikten sonra kesinlikle birşeyler planlamaya ve ona kendisini affettirmeye niyetlenmiştiuzun bir ayrılığın ve derin bir sukunetin ardından hep onu güzel günlerin beklediğini düşünmekten kendini alamıyordu

fakat ne yapsa ne düşünse önüne çıkan tek engel onun hala bir ceset olduğuydu ne olacaktı? nasıl yapacaktı? önce tekrar insan haline gelmesi gerektiğini biliyordu bir günden fazla bu şekilde içi içini yedi ve kendi kendien dua edip yalvarıp yakarmaya başladıbiliyorduki kötülerin yaptığı yanına kar kalmaz
Ve onun bu feryadını,içten olan gözyaşlarını gören bir melek kadar iyi , sevgiyle kaplı o sıcacık yüreği hep yardım etme isteğiyle yerinde duramayan küçük dev Laura gelir yanına
büyücü adones izmudenin sevdiğini alabilmek için planlar yapmakla meşguldu o andabilmiyorduki Laura'nın var olduğunu ve onunda bir tanrıça olduğunu!
şirkuni'nin karnı iyice büyümüş artık bebeğin doğma vakti gelmişti
veee nihayet bir gün

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-12-2007   #22
İSİMSİZ KARANLIK

angelesdream, hikâyeni fena hâlde yanlış anlamadıysam Ergenekon'un yarattığı karakterin içine girmişsin biraz Onun düşüncelerini, korkularını, umutlarını yazmışsın Bu durumda Ergenekon karakteri istediği gibi şekillendiremeyecektir

Kısaca şöyle açayım, kahramanı kendiniz gibi düşünün, yani diğer karakterleri kurcalayamıyorsunuz :) Mesela şöyle olabilir:

A, B'ye aşıktı, ama onun ne düşündüğünü bilmiyordu Evet, bazı hareketleri birtakım şeyler belli ediyordu ama emin olamıyordu

Bunun üzerine B karekterini yaratan yazar eğer isterse A karakteriyle bir aşk yaratabilir ve böylece iki kahramanın yazarları hikâyeye yeni bir yön vermiş olurlar Ama istemezse "B, A'nın kendine aşık olduğunu biliyordu, ama onu oyuna getirecekti" der kendi hikâyesinde ve genel hikâye daha da farklı bir yön kazanmış olur Yani yazdıklarınızla diğer yazarlara açık bir kapı bırakın, ama onları bunu yaptırmaya zorlamayın, demek istediğimi küçük bir örnekle açıklayayım:

Eğer siz "A, B'ye aşıktı, B de A'ya aşıktı, A bunun farkındaydı" derseniz B karekterini yaratan yazarın B'yi A'ya aşık etmekten başka çaresi kalmaz, bu da hikâyeyi sıkıntı verici bir hâle sokar

Biliyorum, biraz fazla kural varmış gibi duruyor, ama birlikte ve birbirimizi engellemeden hareket edebilmenin en iyi yolu bu

angelesdream'in cevabı üzerine hikâye konusunda beraber karar vereceğiz

İlginize teşekkürler arkadaşlar

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-12-2007   #23
Ergenekon

angelesdream! benim kahramanımı rahat bırak,:))
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-12-2007   #24
suskun

eee İsimsiz karanlık ne olacak şimdiYaa ben yazmak için sabırsızlanıyorum ama sıram gelmediBiraz daha hızlı olsak arkadaşlar daha güzel şeyler ortaya çıkacaktır eminimİsimsiz karnlık angeles yazısını düzetsin birazn önce istersen devam edelim

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-12-2007   #25
RaHaTSiZ

~~ İsimsiz Karanlık, ßen hikaye Yazıcağımı ßeLirTmedim ßenim yazmamı ßekLemeyin Zaten ßu Tarz hikayeLEr Tarzım deil SizLere koLay geLsin ~~
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-12-2007   #26
suskun

rahatsız oyun bozanlık yapma yaaaYazrsın bişeyler sendelütfennn
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-12-2007   #27
angelesdream

isimsiz öncelikle senden sonrada karakterınının yanlışlıda olsa içine karıştığım ergenekon'dan sonra speedden sonrada suskunumdan çok çok özür dileyerek hikayeden çekildiği söylemek istiyorum sizeleresizlerden ricam "madem yazmıyacaktın nedne girdin ki "gibi şeyler düşünememnizdir çünkü hikayeden çekilmenin geçerli nedenleri varüzgün olduğumu belirterek sizlere iyi hikayeler diliyorum arkadaşlarım
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-12-2007   #28
İSİMSİZ KARANLIK

Alıntı:
angelesdream tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
isimsiz öncelikle senden sonrada karakterınının yanlışlıda olsa içine karıştığım ergenekon'dan sonra speedden sonrada suskunumdan çok çok özür dileyerek hikayeden çekildiği söylemek istiyorum sizeleresizlerden ricam "madem yazmıyacaktın nedne girdin ki "gibi şeyler düşünememnizdir çünkü hikayeden çekilmenin geçerli nedenleri varüzgün olduğumu belirterek sizlere iyi hikayeler diliyorum arkadaşlarım
Eminim kimse böyle düşüncelere kapılmayacaktır angelesdream Hikayeden çekilmen üzücü ama madem geçerli sebeplerin var, kötü olan her ne varsa en kısa zamanda düzelmesi umudundayız Başka bir hikâyede, başka bir zamanda görüşmek üzere

Evet, suskun, Rahatsız abimiz de olaya sadece bir espiri şeklinde katıldığını belirttiğine göre sıra sende demektir Sabırsızlanıyordun, eminim mükemmel bir şey çıkaracaksındır ortaya her zamanki gibi

Madem angelesdream ayrılıyor, o halde onun yazdığı bölümü hikâyemizden çıkaralım suskun lütfen Ergenekon'un kaldığı yerden devam eder misin?

Güzel ilhamlar herkese

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com