![]() |
Vale Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vale Şarkı SözleriHer Belaya Hazırım 1 ![]() Yeminli kelime cambazı yazdıklarımın gördüklerimin tıpkısı Kemiklerimde onca sızı Alıcı gözüyle baktım ben bi taş toprağa mahsusum Köpek dilinden anlar olmuş kaç paralık casusum Sevilmek adına bir dua bil bir kelam yaz (Adımı yaz) Benim evim yare uzak kalbimiz bir yollar ayrı SUçluluktan diz çöktüğüm tek lugat var oda tanrı Tek yüzüm var çift arama korkma benden maskem aynı Sırtımda hala mermiler kadere ben güvensizim İki elimle yazıyorum şüphe yok tüfeksizim Pazarlığım aynalarla amma ben senetsizim Köpeklere kemik atan bir yazar isimsizim Şu pilimi rabbim verdi insan olmak hayli zormuş Vale doğmuş katip olmuş ifadesiz ahalime Dili uzun aklı kısa aklı olan konuşur Eline aynayı alsında şükür etsin haline XXXXXXXXXXXXXXXXXXX NAKARAT XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Sırtımızda mermi her belaya hazırım yollar tersine Yaş başa düşsün aklar çoğalmış bak 7 ceddime DÜnya hali kap kepçeni kazan ortada dursun Dokunacak yılan beli kırık hain kalbimi bir tek Allah korusun ![]() ![]() ![]() 2 ![]() Paçavrayız deryalarda kum tanesi gereksiziz Ayrı kolda kol düğmesi yani biz ümitsiziz Çırpınışıma kafa tutan şu siyah giymiş meleğe bak Sabırsızlık pişmanlıktır yaşamadan bi yere yaz Kıyaslarım sen ve ben bi kalbim var bölüşürüz Damarıma basılırsa o sofraya çöküşürüz Bir sel alır gider başım aklım elde aklım öksüz Duymadığım bi şarkı ömür nakaratlı ama sözsüz Canımı yak (yak) haz verirse bi daha yap Onuru sat (sat) yatağa yat tenkit et bu fikri San ki aklı taciz etmiş agrasiflik etkisi İşte orda bitti (Söylemem Gerekli) Nacizane esaret ve cesaretim bul beni Kımıldamaktan acizim yorgunumdur tut beni Yangınım sönermi kargaşam dinermi kavgam bitermi ? SOl elimle darbe vursam sağ elim silermi ? XXXXXXXXXXXXXXXXXXX NAKARAT XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Sırtımızda mermi her belaya hazırım yollar tersine Yaş başa düşsün aklar çoğalmış bak 7 ceddime DÜnya hali kap kepçeni kazan ortada dursun Dokunacak yılan beli kırık hain kalbimi bir tek Allah korusun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Vale Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vale Şarkı SözleriSoluk Bir Ton 1 ![]() Mırıldan ellerim yeni şarkı yapmış dinlesinler Nakaratla saydırılmış isyanımı söylesinler Farzedinki ben bi şairim varlığım kalem Kalem kelamla paslaşırsa işte orda inlesinler Kulun yolunda kamçı aldı bunada bir sebep gerek Kırıldı dalların hesabı çok kabardı kim sebep? Zorunlu vasıtam cümle cümle vasfı önüme at ![]() Kabul be mutlluk aşkı aldım gururu ucuza sat ![]() Pas tutundu son ziyaretim yinede beklerim ![]() Çeken alır şımardı gençliğim yaşıma malum oldu ![]() Akkıllı felsefen benimi seçti? orda dur bebek ![]() Bu ruh tutuklu cennettimle hayli zor emeklemek ![]() Lutfu katil ol bir bıçakla canıma kastedin ![]() Hançerin kiracı kalsın yüzümü mahfedin ![]() Orda zahirim ben tekil bi hancı diplomamda, Notlarım çürüksüz elma kış gelince şiddetim ![]() xxxxxxxxxxxxxxxx NAKARAT xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Döktüm içimi bir kağıda külleri yolda rezil Kayıp içimde soluk bin tonla resmin çizdim Nerdeyimm aç yolları geçeyim bu kaos bıçak misali Beklerimm kalp fakirim zarar ziyan zindan gibi dünyam (Bir bıçakla canıma kastedin ![]() Hançerin kiracı kalsın yüzümü mahfedin ![]() 2 ![]() Kalem yok elleride nükse etmeden kiramı ver Bir sevgiden mahrumum dilimde hep bu şarkı hakim Şımardı inziva silah tüfek taşır yürek Dilenci gönlüm bir tabut gerek bu gönle kaldırın ![]() Sınırda gizli saklı portreler bu ellerimde ![]() Sukutla yasemin kokar bu şehrimin siyah çöllerinde ![]() Onuru yere bıraktım gururu parçalattım bir biramla ![]() Sokakta ben dolaştım sahte ellerimle (Yalnızım) ![]() Durmalıydım gerekse vurmalıydım kendimi ![]() Tutuş zayıftı kalbimin sızan şu sözleriyle Çürüktü meyvalar zaman geç oldu hastalıktı narkozum Şakak vururdu intizar dudaklarımda lime lime çatlar oldu ![]() ![]() ![]() Ahım almak ber taraf huyum suyumda bir kefende etle tırnak oldular senli benli yankılar kulaklarımda durmadan kanlarım akar şu kollarımdan (Sen diye) ![]() ![]() ![]() xxxxxxxxxxxxxxxx NAKARAT xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Döktüm içimi bir kağıda külleri yolda rezil Kayıp içimde soluk bin tonla resmin çizdim Nerdeyimm aç yolları geçeyim bu kaos bıçak misali Beklerimm kalp fakirim zarar ziyan zindan gibi dünyam (Bir bıçakla canıma kastedin ![]() Hançerin kiracı kalsın yüzümü mahfedin ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Vale Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vale Şarkı SözleriDilim Söyler şimdi yokluğunda kalp emanet yollara şimdi yok yanımda takvimleri sor bana şimdi özlemek yokluğundan hatıraa şimdi meleklerle şeytalarım baş başa yüzün gözümde tek fotoğrafın elim cebimde ıslığım dilimde yüzmü astıran hayata parlayan şu gözlerin gerek olsa bir kerette engerek yılanların kellesi ellerimde inancım yitik viran bedenim bitik halde dilimde hep bi şarkı gözlerim aynı yerde hızımı alamadan takılan hayallere adını sayıklayan yüzüne ben divane zaman kilitli sanki hasta kalbimin cephanesinde mermi kalmamış baygın halde yardım et der acım silinmez elimi tut bırakma nolur hortlayan bu aşkın dilini kessen yine seni ister NAKARAT Onu aklına yaz kalbim dilim söyler içim onu ister sayılı zaman çabuk geçer uyanıpta yüzünü bir görsem dermanım zindanım gurbet yaşadığım yerin asıl adı rabbim sesimi duy beni tanı umut denen şu nesneyi bıçakla kesmek istiyorum unut denen şu kelimeyi 1 dk unatamıyorum somut belirtiler başımda hayli saçma bir durum umut gerek unutmadan kalbe bağla bir serum selinde kalbolup giden şu içli sayfalar yanar adın geçen içinde tüm cümleler yalpalar uykularla düşman olmuş gözlerimde sargılar kalpte bir melek yaşar ve dilim yar diye kanar sızıma merhem dilime yağmur dilim hiç acımadı bedenim mahmur resimin elimde yar yanıma sen dur sıkı tut elimi hiç bırama nolur içimi dolurduran şu ruhumun baş harflerinde adını yüzüme vursun ıslandığım tek bulutsun kanımı donduran uzak mesafeler kurak bi aşkın canına okusun ben değil o unutsun tandığım tek bi kalp var adrenalin %90 bizde yaşlar içten gözlerimde yaşlar noksan açın hali bariz zayıf olur karnı toktan oklar çıkmaz artık saplı kalbe onlar çoktan NAKARAT Onu aklına yaz kalbim dilim söyler içim onu ister sayılı zaman çabuk geçer uyanıpta yüzünü bir görsem dermanım zindanım gurbet yaşadığım yerin asıl adı rabbim sesimi duy beni tanı |
![]() |
![]() |
![]() |
Vale Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vale Şarkı SözleriKarayel Ft ![]() Vale Verse ![]() Ben bi düşündüm ateşim çıktı ![]() Neden burdayız ? Yanıt Anlamsız ![]() Gülümsemekti ![]() ![]() Hastalanmış Kuru Papatyalar ![]() İki Tarafımda iki Şeytanla ![]() ![]() Bak bu düşüncen kesilen dalda Akıl socadan Hiç bir Farksız ![]() Darülü Hacize Duygusal acıdan ayrı kulakta bir yere batan ![]() Yokla hayatı kaç bağlantıda kayışı yakarsın sona varamadan ![]() Koşanda Psiko Yüreksiz Asker, Rüyanda Görsen ipsiz Karabasan ![]() Hep Cenazeler yedinci Kattan , Bir Yeni güneş daha doğamadan ![]() Tansiyon atmış Pansiyon Kalplere ![]() Bir şişe kandan Öte Ahbabım ![]() Yüzünde Gördüğüm mazide gaf var, Yerden kalkmak benim ilk şartım ![]() Eşraflarım Göz bebğimde, Gördüklerimde Yürekte Panzer ![]() İki avucumda Hasmım yazılı Çelik zırhlı Taramalı Cengaver ![]() ![]() ![]() Bak monoton ; Çavdar keklik Monotonluk, Bu dünya geçtik ![]() Her bi dakika, Her bi saniye Aynı zamanda Takipsizlik ![]() Uçurumnun ucuna itilmek üzere bir çakıl taşı Çaresizlik ![]() Bak fesatlığın kalbini aşmış, dibe itecekler Ben gerçeklik ![]() ![]() ![]() Hayat müşterek, Her yarınım tabi benim bulmam gerek acıyan tarafımı Bir turnike yap , birde duygusal olmasa yaralar o zman kolay geçerdi dolunay bir anımsamak yani çok kolay Her olayın kalayını bulsaydık veririz şerbeti ????'a Bu çok kolay Nakarat Anlat kendini bir şiir olsun Gel vadinin koynuna üşü Karayel ![]() Topla bu bahçeni bir çiçek yeter ![]() Her gülümseyiş Kargaşa izler ![]() ![]() Mualif Matem Verse ![]() Sundum beni en gümüş Tepside ![]() Lakin geri gönderdiler Adi ![]() Herşey Kamçıda Fayda etmiyorki Bazen Façayı kurtar yetti ![]() ![]() ![]() Sol tarafımda katılaşmış Pıhtım ![]() İçine Az biraz sen bıraktım ![]() Baktığımda Boştu içim Kanı Bolca için Sonu yoktu bilirdim, Hak Benim ![]() Rafa kaldır Mahseni, Yeni Geldim, Rüyama Girdim ![]() Tribali otomatik ettim, Kapa Kapının ardında bi hasretim Nefes cek beni ![]() Marifetini bilmek istemezdim , Kuru Gururun Gölgesindesin ![]() Yarına masalla Başlamak için Herşeyi verdin Lakin ![]() İstediğin gibi değil ![]() Onun Yüzüne Mutluluk verin, Beni güldürebilmen içindir bu ![]() Kasmıyorum yazabildiğimi yazdım ama bir tutamda kalır halini sormaz mideme bulantı sapTanıyor, Gözler Doluyo, Herşey duruyo ![]() Bağırmak istedim, Haykırmak istedim ![]() ![]() ![]() Ben Çok Şey istedim ![]() ![]() ![]() Nakarat Anlat kendini bir şiir olsun Gel vadinin koynuna üşü Karayel ![]() Topla bu bahçene bir çiçek yeter ![]() Her gülümseyiş Kargaşa izler ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Vale Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vale Şarkı SözleriBen Vazgeçmem Valee ![]() ![]() ![]() Astala Vista, Çaçaa ![]() ![]() ![]() Don't Worry Be happy Baby ![]() ![]() ![]() Verse 1 Vardır kastın yüzüme, gurbet türküm sözüme ![]() Uykum kaçsın ![]() ![]() Benim çivilerim duvarımda resme dayalı Benim yarimin benden ötesi boş biliyorum ![]() Benim dünüm bugünümden vasat gider eminim ![]() Beni Rapim doğru yolda ben kendime kefilim ![]() sen kendinle çelişmelerdesin yazık şafakta ![]() Bu ne biçim selamlamaktır Ayak batakta ![]() Şu iflas misali Paniklerin atakta Ben derin uykulardayım yolum hemde yatakta ![]() (Nakarat) Kalpte zindan vardır içime çöksün Gözde yar, yaş mendilden içe düşsün Düşman pişmanlıktır o bunu görsün Ben Vazgeçmem ![]() ![]() ![]() Verse 2 Şifamı aradım kollar yılana dönebilir ![]() Gönül tahtı sözden öte, Ruhum kelam vekili ![]() İki harem atlattım bulamadım dengini ![]() Yaren Yüzün yerde kaldı bırakmadım Resmini ![]() Gözlerimde Mutsuzluk var ![]() ![]() ![]() Şu karanlığın ardında eğlenen insanlar var ![]() Hainler yüksekten korkar ![]() Kargalar yine sürü Kartallar yalnız uçar ![]() Takip et beni kara kışlar, Yağmurlar var yağmurlar var ![]() Düş kara bulutun esire düşen güz ![]() Dost sözünde çıkmasın pürüz ![]() Git ve dönmemiş, Tanrı Bohça yanına al çarp çırp parçala hayatı bırakma tek bi canlı Beden çözebilirse eğer fani zamanı Yerden kalk silkelen şimdi tam zamanı ![]() ![]() ![]() (Nakarat) Kalpte zindan vardır içime çöksün Gözde yar, yaş mendilden içe düşsün Düşman pişmanlıktır o bunu görsün Ben Vazgeçmem ![]() ![]() ![]() (Yağmurlarla dolu bir Sokakta gardiyanlık vazifem üstüme Dursun ![]() ![]() ![]() Gözlerim yağmuru Kesecektir Yeminim olsun (Yemin Ederim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Vale Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vale Şarkı SözleriYolu Bulmam Lazım Ft ![]() Vale Verse Yetmedi kendimi derdimi ekledi Bendimi yazdım, sildim olmadı ![]() Tutmadı eller , tutamadı malum Kurşun uygun bir yer bulmadı ![]() Ben yazdım, yaz gündoğdum gözlerimde izler üstüne düşerim ![]() Sen yağmur tanesi narinsin bir yol göster ilham meleğim ![]() Buğulu bu yollar sensiz adımı aynam yüzsüz küfre bulaşmış ![]() Odamda yanmış-sönmüş mumlar senden sonra şer'le dolaşmış ![]() Piyangolaşmış kalpler denizi ![]() ![]() ![]() ![]() Yolu dünden bulmaN lazım ![]() ![]() Sıkan bu dünya Uzun bi tarla, kenarlarında hasımlarım var ![]() Çetin de dursam geniş omuzlu etrafımda sınırlarım dar ![]() Kalemlerim var ,her bi sayfası Rab'tan yazılı bi günlüğüm var ![]() Şerden üstüme yönlendirilen kapkara halde ah şu bulutlar ![]() Kaidelerden pay çıkarabilen tilki huylu insancıklar ![]() Sınırlarından üste çıkarsan kırılabilir bu parmaklıklar ![]() Nakarat Ben çek hediyesi kışıma zarardır ![]() Sen çek eli kolu düşene zarardır ![]() O bir tek yolu seçmen lazım , düşmekte bi şeytan tarzı ![]() Yolu bulmam lazım, Benim bulmam lazım ![]() ![]() ![]() (Yolu bulmam lazım,bulmam lazım ![]() ![]() ![]() Local Verse Kaderimi yazdım, yazdım hakim ![]() Mezarımı kazdım ben yine sakin ![]() Dostumu bulamadım düşmana sahibim ![]() Has acı dostlara ben yine talibim ![]() Benim bu yerden çıkmam lazım Kurtarım beni yolu bulmam lazım ![]() Senin şu benden çıkman lazm ![]() ![]() Oku yavaşça kimde zarar ![]() ![]() Sabret sabaha az kaldı bu çocuk şafak sayar ![]() Derdime derman olabileceksen, Beni seveceksen gel, Gel ![]() Zalimin zulmü nereye kadarsa Allahım vardı ben şahidim ![]() Halime baktım yangınım söndüm, Her mısramda beynim öldü ![]() Aslına bakarsan halim dumanlı kavgam oldu 4 duvarla ![]() Beni bana sordun, anlatayım ; ders sorarsan kitabını yazarım ![]() Kavgalıyım geçmişimle unuttular yere düşünce ![]() Alın yazımmış anladım Yaram derin bende saklı ![]() Çırpındıkça batar oldum , Çamura bulandım ![]() ![]() ![]() Nakarat Ben çek hediyesi kışıma zarardır ![]() Sen çek eli kolu düşene zarardır ![]() O bir tek yolu seçmem lazım , düşmekte bi şeytan tarzı ![]() Yolu bulmam lazım, Benim bulmam lazım ![]() ![]() ![]() (Yolu bulmam lazım,bulmam lazım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Vale Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vale Şarkı Sözleriİçimi Avutmalıyım Ft ![]() Vale Efkarım derin,ölecek gibiyim ![]() Tıkıyor nefesimi her bir merdiven ![]() Pişmanlığım bak yazdırır olmuş, Hayata kalmış borcumu ödemem ![]() Sıkıyor içimi,bi' eksiğim var ![]() Güneş doğarken ışık saçmıyor ![]() Aksiyim üsteklik yüzüm gülmüyor ![]() Nasıl da yapsan zaman geçmiyor ![]() Dört duvar üstüme kapaklanırken İzmaritlerim şahidim olsun ![]() ![]() Babam da gelse gözüm seçmiyor, Midem sıkışık,baş çıldırıyor ![]() Bileğim dursa gözyaşı durmaz ![]() Şeytan insanı dürüstçe vurmaz ![]() Hayat savaştır adil olamaz Sen koşsan da alem durmaz ![]() Ben gülümsedim gülümserim Şizofren hır çıldırır başım Ellerin arasına saldım kalbimi Büyütürken kendimi alacaklar beni ![]() Sımsıkı tutana da yol ver gitsin Hadi bul beni adımım geri Izdırapları şehit ettiğim bir gemi Kaptanı benim kalbimin çek pimi ![]() ![]() Sanki hayat pamuk iplikleri Dizilir boğazıma onlarca kahpenin sözleri Yüzü gözüme bakan onlar yılana tapan Yalana dolan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Açmış güneşim yine yüzünü Ama akşam olacaktır elbet Güle güven olmaz tutmaz sözü ![]() ![]() ![]() Vale Nakarat Başı yerden kaldırdım,yoluma koyulmalıyım ![]() ![]() Katilken kendimi vurdum,henüz toparlanıyorum Adını unuttum ![]() ![]() Şerden kandırdım ,içimi avutmalıyım ![]() ![]() ![]() Kendimden kendime korkum,korum alevleniyorum Yangının oldum ![]() ![]() Ejderha Benim de derdim seninle gitti, Ben bittim de ağlayan olmadı ![]() ![]() Hergün dün gibi,mum gibi söndü İnan ki herkes sevgiye muhtaç ![]() Kendimden çok uzak bir yerde Uçurum var bile hep gölgemde Sözleri isyan İstanbul'uma Ağlama kaderim yolcu yolunda ![]() Tıkıldım artık mantık ararken Kayboldum ben ![]() Dönünce dünya başım dönerdi Çok yalvardım Alıp da başımı nerelere gitsem ![]() ![]() Bilemezdim ki yalan bu dünya Ne zaman sokakta Herkes bakıyor,serseri sanıyor halbuki Ejdi Ölümüne gidiyor,herkes biliyor ![]() ![]() Yazılanlar benim hakkımı alanda, Rap alanında makineme pahalı ![]() Dilinde yok ki doğru konuşmak İnanki bağlı devamlı şimdi Kimlere güvenip hakkımı alayım Adaletin' de Rap'lere satayım Mesafelerde ali bi' Ejdi ![]() Yolumuzdan biz çekilmeyiz ![]() Vale Nakarat Başı yerden kaldırdım,yoluma koyulmalıyım ![]() ![]() Katilken kendimi vurdum,henüz toparlanıyorum Adını unuttum ![]() ![]() Şerden kandırdım ,içimi avutmalıyım ![]() ![]() ![]() Kendimden kendime korkum,korum alevleniyorum Yangının oldum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Vale Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#23 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vale Şarkı SözleriKroMelodi Project 1-Battle Show Lyrics Kancık orda çok gürültü yapma sesini kes ve ben gelirsem zirve yerle bir zeminle birleşirsiniz ![]() ![]() ![]() Demin bi baktım sen bi boktun harbi koktun Doğum günün bugün çocuk Boğumla yüzleşir ya beygir bizde nefret toydur Anma adımı mar dan olma seni baban doğurmuş Aynada gördüğün tip hayatından soğurmuş Sandığın açık kapılarda bilki biri korurmuş Müzik yapıcam diye it mikrofona osurmuş Melankoli Drama Shit! True Way ![]() ![]() ![]() Bildiğim tek üstadımdır Sago K ![]() ![]() ![]() Sana uyan A ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Savurduğunuz tehtidlerin hepsi fake ![]() ![]() ![]() Bu parça kolonlarını patlatır,ben eminim Ve demiştim ya "İnsan Hepsi" kıracağı son testi ******lığın armağanı,çıkacaktır üç pestil Reste izdivaçların dillerini hep kestim Teste geldi rapleriniz,insanlıktan fakirsiniz Deste deste rap yaparsın,tek parçama rezilsin Söz yazdığınız beatleri hayır için veriyorum İlk defa bu sözleri sizin için söylüyorum lannn! Çirkefindir huyu malum,çomak sokmak zevktendir "Sol yanımda caddeler" i tayfan için seslendir Ortadaki "Kahpeler" sizin gibi tiplerdir Hayallerle yaşarsan göreceğin cinlerdir Hayvan adı taşıyan rapçiler bile tanıyorum Bu denli cinnet ortamında ben,halinize gülüyorum Şu soysuzun lafına bak,dinleyenler veletmiş Be dingil,annen seni buraya kaç yıl önce sevketmiş Rhymes Flows: Hard Core Style, Mother Fucker: Kick ,Snare,Hit Hat, Shit Drama! Battle Show ,Say Hooooooovv! Vale ready baby mother fucker tracks go go ![]() ![]() ![]() Bu raple dansa fasıl başlatıldı ![]() Yazıkki kolpa sayısı arttı, işten anlayanda az Nefis lugattan alma borç bilir bu cümleleri Mecali bilmeyene,yorulmaktan bahsedilmez ASLANIM!!! Temiz bi sayfa al ve yaz bi cümle, kemir kalemi Gözlerinle süzdüğün uçsuz bucaksız alemi Islah etmiyorum,basit bi sınava taabisin şu an Bu şarkı bittiğinde anla benden daha adisin o an ![]() ![]() ![]() 2-KroMelodi Lyrics Üç-beş kuruşunu verin aş yapsın, fazla durmadan hadi yaylansın Tahmin ettiğimden yayvansın, insan hiç değil yarı hayvansın Expresinle hadi yollansın ,evrimleşmemiş bir soydansın Yerse rap denizine boy dalsın, yüzme bilmeyen öylece kalsın Vale namını salmıştır bariz, alem söyler yek beat maker 3 kişi oluşumu tayfaymış ha ha! Bence kromelodi big ass shaker ![]() ![]() ![]() Şu deyişe gülelim: "Mekana dinamit" tirajını göremez, speedo meter Senin küfürler klasıma çarpar, havalı tüfeksin bende sniper ![]() ![]() ![]() Hey toy rapper, batakta batsın! kupa kızı benim ,papaz sana kalsın Sıçradım üstüne hadi yana kaysın,varsa bi derdi beni yere çalsın bozukluk çıkaran ucuz bi malsın ![]() Benim çocuklar dramatik ordu, kromelo bilmez o da sana kalsın ![]() Bu kez karışmam suratına dalsın ![]() Üçünü bi çarpıp küpüyle topla, eşit mi Vale'ye ? Birazcık zorla ![]() ![]() ![]() Hoplayın hadi lan, dürtçem jopla Bence kale kurup oynayın topla Çevir şu enseyi traşına bakalım ,cinsellik yok sus lan korkma! sen gibi gay değilim ben ******,heteros*xuelim anadan doğma ![]() ![]() ![]() Hey hey hey hey hanım oğlu bana kafa yorma Dinamiti yaktım yansın kolpa Ne derdin varsa tayfanı topla ,yerimiz belli Burgaz Forza İlk ve son uyarım dengim değilsin ,cevap bekleme bundan sonra Çıranız yandı yelken fora! Vale show nigga yeah yeah mother fucker ![]() ![]() ![]() NAKARAT Bu denizin Tersane'si VALE VALE Duvarımın malzemesi KALE KALE Kıracak yer kalmadı yere sere Hendeği koydum atlasın deve ![]() ![]() ![]() Lan deve (Tam deve) Siz 3 kişi kenefe ![]() ![]() ![]() VALE VALE! KALE KALE! 3 gerzek mikrofonunu satsın ,yerine uzun bi saksafon alsın Umuma açık bi proje yaratsın ,kamuoyu üzerine senfoni çalsın Kendi yarattığı bataklığında ben isterimki en dibe batsın Rap filozofisi tarihçisi efsaneye adımızı yazsın Adınızı batıracak hızımızın ayarını ,sıra sıra dolaşarak aranıza saldım ![]() Ergenlik sorununu çözebilecek olan tabibe er ve iste bi tılsım ![]() Kalıbına sığamayan amele mi konuşarak alayına rapimizi kötü anlatacak? Dolaçta kalabalık etmeyin! Ahkam kesmeyin! Ahmaklan dolu tayfan! İpinizi çekiyorum, marazını yut lan! Arazını çözemedim ,yüzüme odaklan! Sayınızı biliyorum konuştuğumdan boldur ,kıçınıza vurduğum punch line! Doğu expresine 3 bilet al ve bu cihandan sonsuza dek kaç lan! Belki günahlarını affedecek olan semaya diz çök ve duayla paklan ![]() Sen saklan deli tribinin arkasına ,biz çok yüzler gördük saydam, Bakmadan çizdik önü arkasına ![]() ![]() ![]() Hayırlı olsun yeni tayfasına ![]() ![]() ![]() Vasiyeti yazsın ilk sayfasına ![]() ![]() ![]() Kıro, melodiymiş rap gaydasınaaaaaaaa ![]() ![]() ![]() NAKARAT Bu denizin Tersane'si VALE VALE Duvarımın malzemesi KALE KALE Kıracak yer kalmadı yere sere Hendeği koydum atlasın deve ![]() ![]() ![]() Lan deve (Tam deve) Siz 3 kişi kenefe ![]() ![]() ![]() VALE VALE! KALE KALE! |
![]() |
![]() |
![]() |
Vale Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#24 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vale Şarkı SözleriNasıl Edeyim? 1 ![]() İflaslarımı sunuyorum iflastayım evet Bir çam ağacıymışcasına düşüyor kozalaklarım Hayat trenleri geçiyor gözlerimin önünden Kopuyor sayfalarım kökünden Kader senle kaç kez anlaşmalıyım? Anılarımla küstüm bugün senle barışmalıyım Ve yarışmalıyım elbette zaman son gazköklemişken Kabuk tutmuş kalbimi bir hekime sardırmalıyım ![]() Şeytan söyle köpeklerine bizden uzak dursunlar Jandarmaya haber verin kardeşimi bulsunlar Eşrafıma el süreni ellerinden vursunlar Bıktım pislik insanlardan yeter artık dursunlar Savaş ne zaman biter içimdeki savaş daha vahim Benim sesim titriyor barut yüklü kalemim Alevden korkan yok varsın tutuşsun evimden sağ çıkan varsa bir yadigarım bir kalemim NAKARAT Nasıl edeyim sildim kaç sayfayı bilsen Nasıl giderim nasıl giderim bu şehir benim değil mi? Kime diyeyim kime diyeyim derdimi bilmez alem Tufanın içimi dışıma savursun Acıtır içimi bitmez hikayem 2 ![]() Karanlıklar prensi adım Reyhan ben geldim Karanlıklar getirdim kendi karanlığımdan sana Şu ağaçtan sarkan dala yavaşça uzansana (lütfen) Şu dünyamda hiç beyaz yok karanlık ve kapkara Satırlarla boyandık her satır başında Azrailde gelse şimdi beklesin kapımda Hüznü litrelerce içtim sarhoşum birazda maalesef Kafam döner ve ruhum hayli depresif kıvamda serçeye saldıran akbabaların kellesini almalıyım Başımı alıp rüzgarsız bir yöne kaçmalıyım Domuzların derdi başka söyle lan yanlışmıyım Masumlara yuh çekip zalimi alkışlayın Hain oyunlardan sonra düze çıkan yollarda var Zaferi hırsla besleyen inadına naim yaşar Zalimden çıkan ne varsa birgün zindanlara talimdir Düşmanlarımı sormayın benden daha salimdir ![]() Çocuklara özgürlük verin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Vale Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#25 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vale Şarkı SözleriAkbabalar önümde haksızca leş parçalıyor ![]() Birileri bana sessiz kal sükütlasım sıkı giyin diyor ![]() Dünyanın kepengleri nasıl olsa kapanacamış…(Ha! ![]() ![]() Yani yapraklarımızı dökeceğiz ,ağaçlar gibi ![]() Bilirsin,kör topal da olsan yaşayacaksın hüznü birkez daha ![]() ![]() Maalesef… Kalabalıktan sıkılanlarız biz ![]() Dikbaşlı,damarı atmış,çizgileri sert ![]() Dokuz köy görmedik dokuzundan kovulalım Lann! Gönül yoldaşsız gider,yoldaşsız gelir ![]() Bir derdim var! VERSE 1 Bak ısındıkça güneş ısınıyor benim de kanım Odamda kerametim,duvardan örülü camlarım Elbet hikayem biter,tabuta yapışır kanlarım Ben kalabalıktan sıkılan o zayıf çocuklardanım… Sabaha ani bekleyenler çok mu ahmak göründü (Hı!) Kalp sahbahı nöbetlerken kaç parçaya bölündü?(Kaç?) Yalnızlıktan şizofrenlik,milyar insan görüldü Aciz berduş sevdiğinin sözleriyle gömüldü… Şehzadeler şehri şerle buladı çoğuna aşk olsun Mecnun afitapla kavrul,bence Leyla mahvolsun ![]() Geride kalanların küfrü benim gibi kahrolsun Gölgem infilak eder,anne başın sağolsun ![]() ![]() Derimi yakan güneşten bile erken uyanmalıyım Bugün başımı derde sokanın zulmü gaffı artacak Nasıl derttir bilemedim bu paylaştıkça çoğalacak (Nasıl?) bomba döşeyip yedi cihana cümle alem kurtulacak ![]() NAKARAT Ehvah dönüyor başım tam tersine Yürüyor ayaklarım yine ters aksine İki gözümün biri takılır resmine Ben… ![]() ![]() Acım dinmez bu savaş bitmez Bu güneş sönmez,ısıtır yüzümü ![]() ![]() Saçımda beyazım,ahkamla bağırıp Bu ömrümün yaprak dökümü… ![]() VERSE 2 Hey sen!Kaç kişinin kanına girdin adice?(Kaç?) Geçen yıllar cereme tuttu,yok savaşın adilce ![]() Sessiz fidanlar bile dilini tuttu sessizce Şeytan adın,memleketin,bıçaklansın katilce! Yolumun meçhul kaptanları belki de beni seçer bugün Ufuksuz bir denizde boğulmak nasip olur Ayaklarım sarkıyor uçurumlardan en dibe doğru Etten entaremi giydim düşsem isteğin olur! İnsanoğlu öyledir ki kendi yağında kavrulur Yıllar geçer zafer sanıp yıldan yıla savrulur Yedi iklim,istikbalin,bir katilce katlolur Bu oyundan sıkılanlar bir deryada kaybolur… NAKARAT Ehvah dönüyor başım tam tersine Yürüyor ayaklarım yine ters aksine İki gözümün biri takılır resmine Ben… ![]() ![]() Acım dinmez bu savaş bitmez Bu güneş sönmez,ısıtır yüzümü ![]() ![]() Saçımda beyazım ahkamla bağırıp Bu ömrümün yaprak dökümü… ![]() Hey dost,yaprak dökümüne hoşgeldin! Ben gardiyanım aynı yerde yine ![]() Omuzlarımı indiremedi hiç bir darbe ![]() Adım VALE ![]() Selametle…Peace… |
![]() |
![]() |
|