İlişkiye Girdim Hamile Kalır Mıyım Soruları Cevapları |
|
|
#16 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İlişkiye Girdim Hamile Kalır Mıyım Soruları Cevaplarıerkek arkadasımla adet donemımın son gunu ılıskıye gırdık ve bundan sonrakı 5gun bu durum tekrarladı ılıskılerımız sırasında hıcbır sekılde korunmadık 5kez ıcıme bosalmıs oldu ve ertesı gun gebelık onleyıcı ılac almadık hamıle kalma rıskım nedır ne zaman test yapmalıyım |
|
|
|
#17 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İlişkiye Girdim Hamile Kalır Mıyım Soruları Cevapları15 Gün sonra test yapınız
|
|
|
|
#18 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İlişkiye Girdim Hamile Kalır Mıyım Soruları Cevaplarımerhabalar kız arkadaşımla ilişkiye girdiğim dışarı boşaldım hemen ardından tekrar içine girdim ama bu sefer boşalma olmadı Kız arkadaşım ilişkiye girdiğimiz gece hastalandığını söyledi Kısacası ilişkiye girdiğimiz gün hasta oldu hamile kalır mı acaba?
|
|
|
|
#19 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İlişkiye Girdim Hamile Kalır Mıyım Soruları Cevaplarısoruma ne zaman cevap vereceksiniz acaba :S |
|
|
|
#20 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İlişkiye Girdim Hamile Kalır Mıyım Soruları Cevaplarımeraba ben sevgilimle ilişkiye girdim hamilelik testi yaptım tek çizgi çıktı yani negatif hamile olma ihtimalim var mı? |
|
|
|
#21 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İlişkiye Girdim Hamile Kalır Mıyım Soruları CevaplarıMayısın 11′inde adetim bitti temuzda erkek arkadaşımla ilişkiye girdim ama ondan sonra kahverengi akıntım oldu 2 veya 3 gün hamilelik belirtilerin yarıdan çogu var ama test yaptım negatif çıktı daha adet olmadım yardım ederseniz sevirim piskolojım bozuldu hamilemiyim degilmiyim diye sevgilimde bıraktı beni lütfen yardım |
|
|
|