![]() |
Erkeklerin Cinsel Soruları Ve Cevapları |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erkeklerin Cinsel Soruları Ve CevaplarıBiz 1,5 yillik evli bir ciftiz ama kocam cinsellige cok soguk hep benim teklifimi bekliyor ve cogu zaman istemiyor ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erkeklerin Cinsel Soruları Ve Cevaplarıiyi akşamlar benim penisimin sünnet bölgesinde et parçacıkları var bunları sebebi nedir ve doktor tedavisimi gerekiyor? tşq edrim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erkeklerin Cinsel Soruları Ve CevaplarıBenim penisim 6 cm boyunda ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erkeklerin Cinsel Soruları Ve Cevaplarıbikini bölgede kararma |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erkeklerin Cinsel Soruları Ve Cevaplarıacil((((ben 15 yaşındayım penisim 10 cm 100 kiloyum normal midir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erkeklerin Cinsel Soruları Ve CevaplarıAlıntı: KENAN_020 Nickli Üyeden Alıntı Slm aklıma takılan bi soru var hep,kız arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişki yaşıyorduk bi ara penisim vajınasına çok az bişi girdi çok acıdı demesiyle hemen çektim sonra çamaşırına bakınca 1-2 damla kan gelidğini söyledi daha sonra tamamen birlikte olduk ama kızlık zarı kanı flan gelmedi acaba az bişi girdiğindemi bozuldu yoksa daha önceden mi ilişkiye girmiş çok merak ediyorum cvplarsanız çok sevinirim ilk yaşadığınız tecrübede olmuştur ![]() ![]() Alıntı: Biz 1,5 yillik evli bir ciftiz ama kocam cinsellige cok soguk hep benim teklifimi bekliyor ve cogu zaman istemiyor ![]() ![]() ![]() ![]() genellikle karşının bir elektiriği her zaman istek artırır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı: iyi akşamlar benim penisimin sünnet bölgesinde et parçacıkları var bunları sebebi nedir ve doktor tedavisimi gerekiyor? tşq edrim zamanla kesik bölgesinde et süğmeleri oluşabilir ![]() ![]() ![]() Alıntı: Benim penisim 6 cm boyunda ![]() ![]() her lafa kulak asma ve her duyduğunu denemeye kalkma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı: bikini bölgede kararma bir bayan sorunu ama tam tekmil ne gibi soru sordunuz anlaşılmıyor Alıntı: acil((((ben 15 yaşındayım penisim 10 cm 100 kiloyum normal midir ![]() ![]() ![]() dostum hele 18 e gel bakalım bir daha bakarız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erkeklerin Cinsel Soruları Ve CevaplarıSuan kiz arkadsimla kapali olarak bi iliski gibi bisey yasadik ve kız arkadasım yenı adetden cıktı ve eve gıdınce kan geldi dedi ilk defa oldu boyle dedı we sımdı kız arkadasımın kızlıgını bozulmasından korkuyorum bana bi cevap verırımısınız |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erkeklerin Cinsel Soruları Ve CevaplarıBakire kiz ile ilişkiye giren erkek zarin yirtirdiğini hissete bilirmi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erkeklerin Cinsel Soruları Ve CevaplarıBen yaşım 12 ergenlik girmedm sperm boyu işaret parmağı kadar ereksiyon sonuk hali serçe parmağı kadar boy 1 60 kilo 66 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erkeklerin Cinsel Soruları Ve CevaplarıYatakta bir sertleşme oluyor ama kalkıp doğrulduğum veya ayağa kalktığım zaman hemen sönüyor ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erkeklerin Cinsel Soruları Ve Cevaplarıhiç cinsel ilişkiye girmedim ama bel soğukluğu belirtileri var bu mümkün mü? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erkeklerin Cinsel Soruları Ve CevaplarıHocam ben 14 yaşında bi gencim herzaman çok fazla cinsel isteğim oluyor mastürbasyon yapmadan duramıyorum bunun bir zararı olabilirmi veya bunu nasıl önleyebilirim yardımcı olursanız sevinirim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erkeklerin Cinsel Soruları Ve CevaplarıAlıntı: Ziyaretci Nickli Üyeden Alıntı Hocam ben 14 yaşında bi gencim herzaman çok fazla cinsel isteğim oluyor mastürbasyon yapmadan duramıyorum bunun bir zararı olabilirmi veya bunu nasıl önleyebilirim yardımcı olursanız sevinirim masturbasyon önleme konusunda Peygamberimiz oruç tutulmasını tavsiye etmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bir de sürekli kafanı o tarz şeylerle meşgul edersen uzaklaşman zor olacaktır ![]() ![]() ![]() Alıntı: Mehmet Sağlam Nickli Üyeden Alıntı Yatakta bir sertleşme oluyor ama kalkıp doğrulduğum veya ayağa kalktığım zaman hemen sönüyor ![]() ![]() yatakta sertleşme oluyor dediğiniz olay sanırım sabah saatlerinde yaşanan sertleşme büyük ihtimalle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erkeklerin Cinsel Soruları Ve Cevaplarısayın hocam ben yeni evliyim bi bebek istiyoruz her ilişki sonrası eşimin içine boşalıyorum fakat 4 aydır hamile değil spermler hep dışarı çıkıyo nie çıkıyo nasıl içerde kalacak bi bilgi verseniz hocam |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erkeklerin Cinsel Soruları Ve Cevaplarıben 16 yaşındayım birden bire erbezlerimden birine agrı girdi nedeni ne olabilir hocam ![]() |
![]() |
![]() |
|