![]() |
Duman Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Duman Şarkı Sözlerien güzel günüm gecem kafadan attım salladım türkülerden de çaldım sahnelere çıkıp içtim oynadım ben gönülden inandım şarkını seç gel benimle beraber bağıralım dalganı geç sen benimle elini verdin sıkmadım boynundan sarıldım tekme tokat öne geçtin bıkmadın sen gönülden inandın şarkını seç gel benimle beraber bağıralım dalganı geç sen benimle en güzel günüm gecem sizinle bu nasıl sevgidir böyle en güzel günüm bu gece çalarım söylerim keyfe |
![]() |
![]() |
![]() |
Duman Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Duman Şarkı SözleriRüyanda Görsen İnanma Arkadaş sen bu değilsin Görünüş sadece giysin Arkadaş niye gücendin Alıştım karıştım ben sana Rüyanda görsen inanma Arkadaş sen bu değildin Bilinen sadece ismin Arkadaş niye değiştin Alıştım karıştım ben sana Rüyanda görsen inanma Arkadaş sen bu değilsin Yaşayan sadece fikrin Arkadaş niye gücendin Alıştım karıştım ben sana Rüyanda görsen inanma Sana boynumuzu eğeriz sanma Hakkımızı gelir alırız zorla Saklayacak yüzün yok yok Rüyanda görsen inanma BU DA BENDEN OLSUN ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Duman Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Duman Şarkı SözleriMELEK Kendisi bir garip melek Ardına düşmeniz gerek Öyle bir an gelir melek Farkına varmanız gerek Öyle bir an gider melek Farkına varmanız gerek Aldırmazsan aldırma Ama kendini kandırman gerek Kandırmazsan kandırma O zaman sana anlatmam gerek Kendisi bir garip melek Ardına düşmeniz gerek Aldırmazsan aldırma Ama kendini kandırman gerek Kandırmazsan kandırma O zaman sana anlatmam gerek Senden daha melek |
![]() |
![]() |
![]() |
Duman Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Duman Şarkı SözleriKöprü Altı Denizler aştım geliyorum Bilirsin derdim seninle Yolumdan döndüm kopuyorum Bilirsin derdim seninle Denizler aştım geliyorum İster eğlen benimle Yüzünü bir görsem yeter Yolumuz ayrı biliyorum Ölmeden son bir defa Belini kavrasam yeter Hadi gel buluşalım eski köprünün altında Kimseler görmesin Mehtaba karşı uzanalım eski köprünün altında Kimseler bilmesin, kimseler duymasın |
![]() |
![]() |
![]() |
Duman Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Duman Şarkı SözleriBu akşam Kendime geldim geleli dostlar Olamam kimseye duşman Bi şüphem yok kefenim sağlam İçerim ben bu akşam Sesleri duydum duyalı dostlar Yola çıktım yeni baştan Acelem yok hedefim sağlam İçerim ben bu akşam İçerim ben Ben burda bu akşam Sizleri grdüm göreli dostlar Hemen her gün bana bayram Yarınım yok sevenim sağlam İçerim ben bu akşam İçerim ben Ben burda bu akşam |
![]() |
![]() |
![]() |
Duman Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Duman Şarkı SözleriBelki Alışman Lazım Orada bir adam var Adamın içi dapdar Beyni başı patlar Kendinden geçer Onu bunu bilmez Bildiğini görmez Görmeden inanmaz Kendinden geçer Yeter yeter Yalnız mı kaldın Bir tek sen mi varsın Yalnız mı kaldın Belki alışman lazım Bu yalnızlığa Belki katlanman lazım Orada bir kadın var Kadının içi dapdar Beyni başı patlar Kendinden geçer Onu bunu bilmez Bildiğini görmez Görmeden inanmaz Kendinden geçer Yeter yeter |
![]() |
![]() |
![]() |
Duman Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Duman Şarkı SözleriGeçmiş Olsun Yoruldum,sıkıldım peşinden koşa koşa Ben anlamam güzelim sen anlat külahıma yasakmış günahmış Konuşsam doya doya zorlama güzelim karışmam aranıza Aranızdan cıkmadı bir adam Yolunuza ermedi hiç kafam Kaçamadım o da benim hatam Geçmiş olsun şimdi herşey yalan Daraldım usandım Elinden kaça kaça Ben anlamam güzelim Uzak dur yakınıma Zararmış ziyanmış Konuşsun doya doya Elde mi güzelim Alıştım acısına |
![]() |
![]() |
|