![]() |
Azer Bülbül Sarki Sözleri... |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Azer Bülbül Sarki Sözleri...Elimi Kana Bulama Elimi kana bulama benim Yazimi kisa cevirme benim Anam yasli babam hasta Kardasim yokki bize baka Belalim benim sevdalim benim Elimi kana bulama Bu benim basima belamisin sen Nasil sevdigimi biliyorsun sen Insanliktan haldan bilmezmisin sen Elimi kana bulama Belalim benim Sevdalim benim Elimi kana bulama benim Sevdigim benim Herseyim benim Elimi kana bulama benim aayy Yillarimi verdim senin ugruna Katlandim her türlü senin kahrina Gel düsürme beni mapushanaya Elimi kana bulama benim Belalim benim Sevdalim benim Elimi kana bulama benim Sevdigim benim Herseyim benim Elimi kana bulama benim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Azer Bülbül Sarki Sözleri...En iyi gitmek bu memleketten Gözler görmeyince gönül katlanir En iyisi gitmek bu memleketten Zaman belki bu yaram kapanir En iyisi gitmek bu memleketten Sana uzaklardan bakilmaktansa Sizlanip iclenip aglamaktansa Günden güne eriyip yok olmaktansa En iyisi gitmek bu memleketten Benim ol diyordum ellerin oldun Bagrima kizgin bir hancerin vurdun Yaktin yüregimi yaktin kavurdun En iyi gitmek bu memleketten |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Azer Bülbül Sarki Sözleri...Erken gördüm hayati Erken gördüm hayati Yasamaktan sogudum Ben bir genc ihtiyarim Hizli yasadim yoruldum Ne aglar ne gülerim Sanki tastan biriyim Tanrinin kullarindan Sanki ayri gibiyim Sen yücesin allahim Sen yalnizsin her zaman Bende yalnizim tanrim Ya ben ne neyim ya ben neyim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Azer Bülbül Sarki Sözleri...Felek Sen nasil feleksin ben nasil insan Bir sana bak felek birde bana bak Bende bir insanim her insan gibi Bir bana bak felek birde ele Bir fayda görmedim ben senden felek Hic bir iste bana kar ettirmedin Nice güzel sevdim nazli edali Hic birini bana yar ettirmedin ZTac ettin basima kara sevdayi Üstüme üstüme saldin belayi Zehir ettin bana aski sevdayi Her zaman aglattin sen beni felek |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Azer Bülbül Sarki Sözleri...Garib Yolcu Ey garip yolcu gider ise O yara söyle beni Her bir yandan yaraliyam Be care söyle beni Ne aldim ne sattim ise Bilemedim karim ne Ey gün gectikce düsüyorum Her gün biraz daha düsüyorum Zarara söyle beni Ey benim agam cav gecer Bostan kuru bag gecer Gencligine güvenme Kurban oldugum Bel bükülür sac dökülür cav gecer Ey ömür boyu kervanimi sürdüm Agir bir yola Acimadin ey vicdansiz ey kitapsiz Bendeki düskün hale Valla dünyaya gelse herkes gelse Vermem seni baska bir kula Diyar diyar ariyorum Git belaya söyle beni Ey benim anam beladir Her günümüz beladir Bu ne bicim sevdadir Bu basima beladir |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Azer Bülbül Sarki Sözleri...Gelmeyen Bahar Meskenim kederdir yoktur mekanim Mapushanalarda gecmis hayatim Ey ben yazlar beklerken kislar yasadim Gelmeyen bahara yaza yanaram Anama yanaram bize yanaram Ey yanaram aney yanaram kime yanaram Bir sana yanaram bir bana yanaram Ben yetim yavrumuza bize yanaram Göz göz olmus yaralar yüregimde Zaman gecmiyorki durmus nafile Ben bittim tükendim aney kendi kendimde Gelmeyen bahara yaza yanaram Anama yanaram bize yanaram Ey yanaram aney yanaram kime yanaram Gecmiyen günlere mapusha yanaram Ben öksüz yavrumu bize yanaram |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Azer Bülbül Sarki Sözleri...Gidiyor musun? Ayriligi sezdim bakislarinda Yoksa artik beni sevmiyormusun Gözlerin elveda der gibi bana Hayrola sevgilim gidiyormusun Dün hersey baskaydi bugün bambaska Nazarlarmi degdi bu büyük aska Basimi vurupta taslardan tasa Hayrola sevgilim gidiyormusun Biran bile olsam sensiz ben hic yapamam Gündüzler dar gelir gece yatamam Dünyayi verseler sensiz olamam |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Azer Bülbül Sarki Sözleri...Gitme Gitme Beni birakipta gitme Dünyami yikipta gitme Ben sensiz yasayamam Hasretine dayanamam Hasretine katlanamam Ölürüm ölürüm gitme Sen gidersin ben ne yaparim Seni kimlerden sorarim Bu dünyayi yakarim Bu canima kiyarim Beni birakipta gitme Gitme Gitme beni birakipta gitme Gitme gitme beni birakipta gitme |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Azer Bülbül Sarki Sözleri...Haberin yok Durduk yere günahima giriyorsun Haberin yok Ateslerin üzerine yürüyorsun eyy Haberin yok Baglamissin kollarimi Cikmaz ettin yollarimi Ey vefasiz ey dallarimi Kiriyorsun Haberin yok Uyan ey sevdigim uyan Sensin bu sevdaya kiyan Askimiza zarar ziyan veriyorsun Haberin yok Baglamissin kollarimi Cikmaz ettin yollarimi Ey vefasiz ey dallarimi Kiriyorsun Haberin yok |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Azer Bülbül Sarki Sözleri...Her Tersine terisine Ay dogdu günes batti lo Bütün kandiller yandi Kimini aci kader lo Kimini nese sardi Hep tersine tersine lo Hersey tersi tersine Bugünkü islerimizde lo Yine gitti tersine Bosa gitti günümüz lo Yeminimiz sözümüz lo Bu yazki dügünümüz lo Gelecek yaza kaldi Hep tersine tersine lo Hersey tersi tersine Bugünkü islerimizde lo Yine gitti tersine |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Azer Bülbül Sarki Sözleri...Ilede Sen Canımı canına katarcasına Ömrümü uğrunda harcasına Deliler gibi muhtacım sana İlle de sen ille de sen ![]() ![]() ![]() Canımı canına katarcasına Ömrümü uğrunda harcasına Deliler gibi aşığım sana İlle de sen ille de sen ![]() ![]() ![]() Şu gönlüne bir girebilsem Dünyalar benim olur Sensizlik çok zor geliyor bana İlle de sen ille de sen ![]() ![]() Şu gönlüne bir girebilsem İlle de sen ille de sen Şu kalbini çalabilsem İlle de sen ille de sen ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Azer Bülbül Sarki Sözleri...Sen Kendini bile bile Yaktin Birak bizi böyle birak böyle kalsin Biz buraya gelene kadar neler cektik Gel otur yanima öyle görsünlerde gülsünler Bu perisan halimiza ister deli desinler Ne derlerse desinler ister gülüp gecsinler Ne zaman gelecek o özgür günlerin Ne zaman bitecek bu deli hasretin Gel otur yanima görsünlerde gülsünler Bu perisan halimiza ister deli desinler Ne derlerse desinler birak gülüp gecsinler Birak bizi böyle birak böyle kalsin Biz buraya gelene kadar neler cektik Gel otur yanima öyle görsünlerde gülsünler Bu perisan halimiza ister deli desinler Ne derlerse desinler birak gülüp gecsinler Sen kendini bile bile yaktin Ardinda gözü yasli birini biraktin Gel otur yanima öyle görsünlerde gülsünler Bu perisan halimiza birak deli desinler Ister gülüp gecsinler ne derlerse desinler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Azer Bülbül Sarki Sözleri...Sana Yalan Gelebilir Seni nasil sevdigimi Kalbin nerden bilebilir Sen hic asik olmadinki Sana yalan gelebilir Dudak büküp hor görmessen Sevdam daglar delebilir Sen hic asik olmadinki Sana yalan gelebilir Bu can sana mecbur gülüm Hasretinden ölebilir Sen hic asik omadinki Sana yalan gelebilir Dudak büküp hor görmessen Sevdam daglar delebilir Sen hic asik olmadinki Sana yalan gelebilir |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Azer Bülbül Sarki Sözleri...Ölürem Yar elinden yaralidir yüregim Uzun sürmez bu gidisle ölürem ben Duydum gidip gelin olmus sevdigim Bu gidisle yasayamam ölürem ben Duman cökmüs daglarima dizime Ates düsmüs yüregime özüme Bir gün olsun gelmez görsü günüme Bu dert ile ölüre m ben ölürem Dogmaz bana perisanim yastayim Kara giydim al üstüne yastayim Elim kolum bagli yan mapusdayim Bu dert ile ölürem ben ölürem |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Azer Bülbül Sarki Sözleri...Neden Dedo Nasil eller nasil ac Yürek ayni ayni dedo Neden bize gülmek yasak Sevmek yasak neden dedo Mapus bizim ey damlar bizim Gurbet bizim eyy daglar bizim Bosa giden yillar bizim Neden dedo neden dedo Bize matem ele dügün Bahtimizda hep kör dügüm Insan gibi iyi bir gün Yasamadik neden dedo Insan gibi mutlu bir gün görmedik Neden dedo neden dedo |
![]() |
![]() |
|